![]() |
si eu i-am facut si o sa postez deci e de toata jena cum draq s-o fi gandit la modelu ala???? mi-a fost si frica sa ii fac poza sa nu creada lume aca imi place ... da i-am facut :))
|
ce jante deosebite....
|
Cielo-ul ala e din ciclul : \"Hai sa imi tunez masina cu japca!\" . Prea incarcata , prost gust, iar de calitate nici nu se mai spune :) mai bine o lasa Stock decat sa puna ce a pus pe ea. :)
|
TheSinner2 ....\"jantele\".....defapt capacele in culoarea caroseriei :lol: :lol: :lol: le-am remarcat si eu...pe langa tuning`ul optic extrem d avansat si d prost gust...ntz ntz ntz .... astora nu le-as da voie sa-si cumpere masini! :roll:
|
:confused2 .....am mai observat ceva.....vedeti cat d bine dau la ochi aparatorile alea d noroi cu pragurile sau spoiler(spate) :confused2
|
FRATILOR DECI O CONCLUZIE SCURTA: este o masina de tot cacatu
|
4 Attachment(s)
kitch tuning din cluj...manerele de la ushi...pe interior erau \"izolate\" cu banda alba... :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: sa`shi de`a foc proprietaru!!!
|
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
shi ceva mai ushor...bleah....
|
hmzzz...interesant.....dar inventivitatea buzoienilor este nemarginita :roll: .... nu acum mult timp a aparut un oltcit alb \"tunat\" si cu angel-eyes ....imi pare rau ca n-am o poza...poate o sa-l prin odata...
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
photoshop... amator :)
|
1 Attachment(s)
uite acilea o poza betoana.
n-am facut-o eu, am gasit-o pe net da e de belea. |
Re:
Quote:
|