![]() |
Re: Vopsitorie Auto!
3 Attachment(s)
Turbina+tubulatura lu' Jakal si sigla atelierului meu ... VOPSITORIE/TINICHIGERIE/AIRBRUSH 0731 123 934
|
1 Attachment(s)
Cat costa 4 jante de vopsit negru cu o dunga rosie ????
|
1 Attachment(s)
m-ar interesa si pe mine un pret pt vopsit 4 jante de aliaj in alb complet, fara dungi, buze sau alte modele. pun poza ca sa iti faci o idee.ele sunt pe 14".
in functie de pret ma gandesc daca sa iau altele sau sa le fac....nu sunt lovite rau, una singura are o muchie julita adanc.in rest are mici zgarieturi. |
4 Attachment(s)
poze cu LOW gata de 4tuning
CUSTOM AINTING/AIRBRUSH/TINICHIGERIE/REPARATII BARI,PLEOAPE,SPOILERE 0731 123 934 |
1 Attachment(s)
Salut, zimi si mie un pret pentru defectul din imagine. Mersi
|
nu prea ma prind eu ce e acolo..dar iti dau un pret informativ...150 lei retus 250 lei vopsit toata piesa ..bafta
|
Asa am gasit-o in parcare, cineva s-a sters de mine. Este vorba de aripa spate, care cred ca avea deja chit in ea si acesta a crapat si acum a inceput sa rugineasca
|
hai sus asteptam noi lucrari 0731 123 934 vopsitorie/tinichigerie/custom painting/airbrush
|
Tinichigerie/Vopsitorie/Airbrush/Custom Painting 0731 123 934
|
up ...hai cu pozele cu martoaga mea :))
|
pozele cu martoaga ta au iesit najparlii rau nu se intelege nimic..vino maine cu aparatul tau sa ii facem poze ...bafta
|
o vopsire integrala ...schimbare de culoare pt un citroen xsara coupe . masina nu prezinta defecte gen rugina , umflaturi etc.....doar necesita schimbata culoarea din albastru in rosu ...astept raspuns
|
ai PM
|
2 Attachment(s)
gata giff Mandro martoaga
|
2 Attachment(s)
Salut o vopsire in culoarea caroseriei a bandourilor pe care le ai marcate in fotografii ? Toate de pe masina le-as dori asa...astept un pret informativ
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:41. |
- Copyright 2026 4Tuning