![]() |
re: MK3 - G E K
pai de ce n-ai facut ma si bandourile in culoarea caroseriei ?
|
dintr-o prostie, azi i-am sunat toata ziua sa le zic sa faca chestia asta si nu am dat de ei. cand au raspuns intr-un final la telefoane mi-au zis sa ma duc sa o vad ca e proaspat iesita din cuptor, asa ca nu am avut ce sa mai fac.
|
super golfuletul,apropo pe cat iti sunt jantele ? si gumele
|
jantele sunt pe 15, cauciucurile 185/55 pentru ca momentan sunt cele de iarna
|
Te astept alaturi de razvanel cel chel la o sesiune de poze in spate la kaufland poate mai invat si eu ceva pe la camera asta...
|
vopseaua e gata. ce mai urmeaza?:>:>:>
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
trebuia sa il vopsesti negru:D
|
am zis ca nu are rost pentru ca la un moment dat eu sau probabil urmatorul proprietar nu o sa vrea plafon negru si asa poti usor deslipi colantul
|
ce buza ti-ai comandat originala? da e mult mai bine cu colant cand te razgandesti il dai jos.
mihai a zis ca in weekend e acasa si cum azi e vineri inseamna ca si-a vazut masina deci eu chiar nu inteleg rostul acelui reply dar in fine. |
Quote:
ps: surpriza azi, mi s-a furat busonul de la vasul de expansiune!!!!! nu ma intrebati cum unde cand ca nici eu nu imi dau seama |
frumoasa masina :D
|
eu acum cand vopsesc masina il vopsesc plafonul negru
|
da pai asa e alea originale sunt scumpe si eu mi-am comandat acuma una si astept sa vina. da vezi ca e un tip in bucuresti buzze2008 care are buza am vorbit eu cu el acuma cateva zile
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
- Copyright 2026 4Tuning