![]() |
Re: S-a stins din viata Bogdan (Frigider) !!!!
nu l-am cunoscut, dar imi pare rau si transmit pe aceasta cale condoleante familie si celor care l-au cunoscut...TRIST....se pare ca sus acolo se joaca fotbal(Catalin Haldan):cry: ; Handbal(Marian Cozma):cry: , LUI ii plac si motoarele(toti cei care au murit pe motor);:cry: II plac si masinile se pare(Bogdan, Micutzu si restu care nu-i cunosc ) si se pare ca avea nevoie de CEI MAI BUNI OAMNEI ca sa conduca, sa joace...:cry::cry: R.I.P together ....DUMNEZEU SA_I IERTE !!!!!!!!!!!!!!
|
R.I.P Bogdan.. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace... !:(:(
|
...tuturor ni se rupe sufletul cand auzim astfel de vesti,chit ca l-am cunoscut sau nu...SINCERE CONDOLEANTE FAMILIEI.......sincere pareri de rau...nu o sa te uitam nici p tine......:cry:
|
DUMNEZEU SA-I ODIHNEASCA-N PACE.
|
Bogdnane cine ne mai pune noua xenoane.....cine mai joaca cu noi remi ...cine mai merge cu noi la peste...cine mai merge cu noi la curse ...pe cine mai strigam noi frigider....cu cine mai radem cu cine mai glumim... cu cine mai mergem noi la hanu drumetului.....ne`ai lasat decat sa plangem si sa zbieram la D-zeu ca te`a luat de langa noi!!! Condoleante!!!
|
bogdan vroia sa faca frantuzoaica de drift! Haideti sa o facem noi pt el si sa o prezentam la show-uri
|
Quote:
|
broooo nu ai mai apucat sa-mi dai blocanta nici sa-ti dau volanu inapoi! Nu te voi uita niciodata
|
Quote:
Every step I take, every move I make Every single day, every time I pray I'll be missing you Thinkin of the day, when you went away What a life to take, what a bond to break I'll be missing you |
R.I.P. Frigider ... :((
|
LA TOATE CLUBURILE !! Cei ce vor dorii sa vina in aceasta seara la Bogdan ( Frigider ) acasa sa nu aiba poze lipite pe masina cu el , sa nu ambaleze sau sa faca haos, RUGAMINTEA DIN PARTEA FAMILIEI A FOST SA NU FACEM ACESTE LUCRURI SI AR TREBUI SA RESPECTAM ACEASTA DORINTA
|
am un filmulet cu bogdan! Nu il pot pune pt k e mp4! Ma ajuta cineva? Va rog mult!
|
Quote:
|
Dumnezeu sa ii odihneasca in pace pe varu si matusa mea ...... cateodata stai si te intrebi dc viata e asa de cruda si aspra cu uni din noi .... dc ei :((((( NU VA VOM UITA NICIODATA :((((((
|
dumnezeu sa-i odihneasca in pace ...pacat ca se tot duce numai tineret....si mai trist ca in 90% din cauze....ce iubesti mai mult te omoara....in nici o luna 3 accidente grave...soldate cu morti...pacat..... !
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:42. |
- Copyright 2026 4Tuning