![]() |
Re: ACCELERATE PROJECT
stiu ca s-a exagerat , a fost o "criza" ca sa zic asa , de mandrie , su stiu daca intelege cineva , eu cu baietii am facut din *** bici cum se spune , nu cred ca e nesimtire sa te mandresti cu ceva , sa te mandresti ca te-ai chinuit si ai tras si a iesit ceva si ai organizat ... eu zic ca ne cunoastem si pana la urma daca vrem sa facem ceva trebuie sa facem toti impreuna clubul sa mearga ...
|
eu nu m am referit deloc la discutile precedente pt ca o mie de vorbe nu valoreaza un ban :shock:;)
|
stiu , eu m-am referit ...
Liviu e langa noi tot timpul cu sfaturi cu ajutoare cu tot ce poate , ne respecta si il respectam si pt. asta il sustin ... |
Salutare tuturor! Ce sa zic.. discutzii de genul celor de mai sus sunt inevitabile, si au loc in absolut toate cluburile, mai ales cand numarul membrilor nu este de loc neglijabil ... E normal sa existe pareri, opinii... ceea ce vrem este si sugestie si implicare ... ar trebui sa va puna putin pe ganduri ;)
Ce e cel mai important ... nimic nu ne poate impiedica iar clubul merge inainte si ramane in picioare cu funtea sus!! P.S. haidetzi sa revenim la topicuri interesante! As dori sa anuntz inca de astazi intalnirea de club din data de 23.05.09 , intalnire foarte mare cu multe surprize pe care le vom detalia in cursul acestei saptamani. Ni se vor alatura si baietzi din No Speed Limit Brasov in aceasta intalnire, si asta este doar unul din amanunte :D Cu aceasta ocazie le transmitem salutari!! Toate cele bune! |
DA DA DA :!::!::!:
|
asa este negrule !!
|
ATENTIE!!!
Se vinde specimen rar :-) Vand Ford Focus ( CCY ) 1.8 16 v 120 cp suspensie sport fk admisie sport evacuare sport custom jante AEZ XYLO 16 folie Lumar omologata Sistem audio competitie custom/ head unit sony/ statie magnat/ dif 12 inch / 800 w rms Pt info 0728260838 ps: masina e impecabila atat technic cat si estetic ps: modificarile insumeaza aprox 4500 euro 7000 usor negociabil |
ps: scuze de of - topic!!!
|
Abia asteptam Varule sambata asta,sa ne spui si noua ce pregatesti k suntem curiosi ;)
|
Ce se pregateste?
Se pregateste ceva..... dar o sa aflati abia sambata ce si cum ;-) |
ATENTIE!!!!
Intalnirea o sa aiba loc VINERI la orele 22:00 in Centrul Orasului RASNOV. Va asteptam cu o surpriza ;-) PS: Intalnirea a fost reprogramata deoarece sambata unii din membrii care se ocupa de organizare pleaca la HUSI pt al sustine pe pilotul Liviu Savu la o noua SuperSpeciala!!! Va multumim pt intelegere! |
Speram ca intalnirea de vineri sa fie cea mai mare intalnire de pana acum a clubului, de accea va rog sa va prezentati in numar cat mai mare.
VA MULTUMESC |
Aaaaaa, si sa nu uit!
Duminica dimineata , cine are chef de o plimbare, poate veni la Husi unde are loc o Super Speciala Rally. Noi o sa fim acolo pt al sustine pe pilotul Liviu Savu! |
Vand tricou Armani :)))
50 ron scz d mass :D Dar am 4sale: HDD Seagate Barracuda 7200.10 rpm (nou) de 1 TB (1024 GB) daca e cineva interesat. |
ESTE OFICIAL!!!
Pe Data de 20/21 IUNIE o sa aiba loc evenimentul international EMMA La Magnolia Shoping Center in Brasov. Va asteptam la show Parteneri oragnizare EMMA 2009 BRASOV |
| All times are GMT +2. The time now is 03:55. |
- Copyright 2026 4Tuning