Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Made in Japan (Mazda) vs. ...? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/108462-made-japan-mazda-vs.html)

scorpio GL 07-08-09 19:19

Re: Made in Japan (Mazda) vs. ...?

cu ce? ai ceva pentru o ciocanitoare aspirata din '77?

kidu2006 08-08-09 00:21

Cu ce am fost si pana acum,si a mea tot aspirata este si va ramane,iar noi 2 e posibil sa ne vedem Duminica viitoare,dar poate si in cursul sapt care urmeaza,un mic test daca pot sa zic asa:???:

scorpio GL 08-08-09 10:39

pai daca ti-a dat-o honda aia turbo asa de rau, nu are rost cu a mea.am crezut ca ai schimbat masina....

kidu2006 08-08-09 14:40

Nu prea te inteleg,totusi la baza masina avea 130 cat am eu sau era V-TEC de 160 nu mai stiu sigur,PLUS turbo .. si totusi tind sa cred ca nu MA BATUT ASA RAU .. plm,poate ma lasa pe mine memoria sau n-am vazut eu prea bine in seara aia .. ma rog,am vazut ca sunt altii de pe margine care au vazut mai bine ca mine ... deh,tineretea:shock:
Plus de asta,ca sa vin cu noi argumente,de atunci pana acum si de acum pana data viitoare s-au schimbat si se vor schimba unele cu altele:rolleyes2

shadowro 08-08-09 15:55

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 2543270)
Nu prea te inteleg,totusi la baza masina avea 130 cat am eu sau era V-TEC de 160 nu mai stiu sigur,PLUS turbo .. si totusi tind sa cred ca nu MA BATUT ASA RAU .. plm,poate ma lasa pe mine memoria sau n-am vazut eu prea bine in seara aia .. ma rog,am vazut ca sunt altii de pe margine care au vazut mai bine ca mine ... deh,tineretea:shock:
Plus de asta,ca sa vin cu noi argumente,de atunci pana acum si de acum pana data viitoare s-au schimbat si se vor schimba unele cu altele:rolleyes2

era vtec de 192 de cai frate si cu turbo peste.

kidu2006 08-08-09 19:27

Va rog si eu ceva,postati numai daca aveti ceva apropiat de puterea masinii mele - 10-20-30cp minus sau plus .. nu mai postati de dragul de a posta,toti sunteti cunoscatori,stiu ..

scorpio GL 08-08-09 19:28

nu conteaza numai caii, conteaza cum merge pe strada.eu plec de la 129 de cai si nu am turbo...in seara aia avea 0,3bari, a mea merge mai bine decat acea honda cu 0,6bari, de aia zic sa nu te imbeti cu apa rece.prefer sa ard gumele cu masini mai puternice, pentru ca sunt de imprumut.

shadowro 08-08-09 20:11

Quote:

Originally Posted by scorpio GL (Post 2543775)
nu conteaza numai caii, conteaza cum merge pe strada.eu plec de la 129 de cai si nu am turbo...in seara aia avea 0,3bari, a mea merge mai bine decat acea honda cu 0,6bari, de aia zic sa nu te imbeti cu apa rece.prefer sa ard gumele cu masini mai puternice, pentru ca sunt de imprumut.

pai dupa ce imi setez masina poate imi onorezi o cursa daca spui ca tu crezi ca ai bate acea honda chiar daca ar fi mers cu o presiune dubla fata de cat avea atunci.
ce spui ?

scorpio GL 08-08-09 21:12

Nu cred nimic; eu si Stefan ne-am dat in acea seara cu acelasi oponent dar cu rezultate diferite.L-am intrebat pe Stefan ce presiune are si el mi-a zis ce si cum.Nu-mi sta in caracter sa vorbesc daca nu am ceva de zis, iar Fane imi e amic si chiar imi pare rau pentru el ca masina nu a tinut prea mult la presiune mai mare.
Daca vii la Bucuresti nu refuz o provocare din partea ta.
Scuze pentru ot

bluey 09-08-09 00:30

Shadow nu are bani de benzina pana la Bucuresti :D
Dupa ce pune diesel pe Honda poate o sa vada masina aia Bucurestiul.Si poate o sa si fuga :D

shadowro 09-08-09 07:01

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 2544363)
Shadow nu are bani de benzina pana la Bucuresti :D
Dupa ce pune diesel pe Honda poate o sa vada masina aia Bucurestiul.Si poate o sa si fuga :D

poc ... ai zis-o :)

kidu2006 09-08-09 17:54

Quote:

Originally Posted by scorpio GL (Post 2543775)

Atunci dc te-ai mai bagat la provocare?Daca te simti cu mult peste mine,da-te cu cine vrei tu atunci .. si va rog sa va limitati la On-topic
Multam;)

Kiki 09-08-09 18:55

se facu balci si la tine pe topic:)) ia zi...ai iesi cu aia mica a mea...pe seara?

kidu2006 09-08-09 19:22

Quote:

Originally Posted by Kiki (Post 2545767)
se facu balci si la tine pe topic:)) ia zi...ai iesi cu aia mica a mea...pe seara?

Balci e peste tot,de ce nu si la mine si-au zis ei?Dati-va mari in alte parte nu pe coltul meu!
Kiki,cu aia mica a ta sa iasa gagica-ta ma:lol:,daca vrei ne dam cu masinile:rolleyes2 .. ne dam zilele astea,desi m-am gandit mai bine si nu mai vad rostul .. tu zici ca iti trage mai bine ca atunci + reglajele tale .. eu zic ca a mea trage si mai bine de atunci,plus ca o sa traga +++
Nush,vedem,daca ma prinde chefu intr`o seara te sun .. cu toate k mai bine o menajez pt Duminica

Kiki 09-08-09 19:26

ies azi... daca e da un tel ceva...
PS gagicamea iese cu aia mare...

All times are GMT +2. The time now is 15:30.

- Copyright 2026 4Tuning