Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   1 mai 2009, 402 m @ Constanta (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/107827-1-2009-402-constanta.html)

D_M_X 24-03-09 15:40

Re: 1 MAI 2009 CONSTANTA

Quote:

Originally Posted by cEaska (Post 2178530)
va dati seama ca din 1000 de spectatori, daca ar mai sta 150 la grupele mici

Adica exact cei care vor sa vada curse de 100 cp

flexus 24-03-09 20:17

Daca e sa se intample orice (lipsa timp, accidente, urangutani pe pista), mai bine se sacrifica grupele mici decat alea mari, cel putin din punctul asta de vedere merita schimbata ordinea :)

ct77pia 26-03-09 08:11

sau sa se inceapa cu grupele mari

kidu2006 27-03-09 01:53

Si pana la urma de ce vreti sa scoateti grupa mica?Sa se dea "greii" mai repede sau sa evolueze legalele la noi in tara?
Punctul 2 puteti sa-l uitati pentru urmatorii ani in care va aparea o pista pentru asa ceva;)

gabit 27-03-09 08:24

mai bine grupele mari la inceput.mai mereu intervine ceva si se opreste cursa sau se lungesc inutil grupele mici . fie vorba intre noi ocolo e partea interesanta.

t@uru 27-03-09 09:08

Nu e bine nici asa.

Daca vreti sa aceti o treaba intercalati grupele ( o grupa mare cu una mica) si gata.

Atatea discutii pe tema asta.

kidu2006 27-03-09 15:00

Quote:

Originally Posted by t@uru (Post 2187808)
Nu e bine nici asa.

Daca vreti sa aceti o treaba intercalati grupele ( o grupa mare cu una mica) si gata.

Atatea discutii pe tema asta.

Gogule nu o sa fie bine nici asa,pentru ca o sa vie invalmaseala prea mare si bineinteles spatiul prea mic pentru desfasurare!
Nu o mai suciti atata ca vreti performanta,vreti defapt sa se dea 200cp+ primii sau singuri!Mai bine sa se dea cartile pe fatza de la inceput si gata;)
Pana una alta tot organizatorii or sa decida grupele!

Khalis 30-03-09 10:46

Dupa cum vorbeam si cu flexus la Craiova... cea mai buna solutie este limitarea numarului de participanti, mai ales la grupele mici... fara Dacie cu eleron, fara masini care nu au ce cauta intr-o competitie... eu ii inteleg pe toti... ca-s pasionati, ca le place cursa... si eu sunt la fel ca ei, dar pana nu am cu ce o sa stau pe margine si o sa-mi sustin prietenii si colegii de club... trebuie sa se inteleaga o data pentru totdeauna.... chiar daca ai pasiune, chiar daca esti un sofer bun, nu poti compensa lipsa de putere a masinii... si sunt si eu de acord sa se inceapa de la grupele mari... sunt putini si e spectacol...

dolb 30-03-09 10:50

Eu propun sa se faca o mica rotatie intre grupe! Spre exemplu.. se incepe cu o grupa mica, se continua cu o grupa mare.. apoi grupa mica..iar grupa mare si tot asa! Le amestecam practic !Cred ca asa am impaca pe toata lumea.

danny_bad 30-03-09 19:16

ma prezint si eu cu cotetu meu! acum sa vedem la ce grupaa!

Iulian GTO 30-03-09 22:02

Se vede ca lumea e cam nehotarata in privinta urmatoarelor curse....dupa doua sperante spulberate de organizare sub nivelul asteptarilor,...."acu' dupa ce te-ai fript suflii si in iaurt"...sa speram ca nu vom bate drumul sa ne punem speranta ca apucam sa ne dam o data sau de doua ori....dupa de platesti nu stiu ce taxa de sute de ron...
Parerea mea este sa va selectati masinile si concurentii,o preselectare din fisele de preinscriere....sa fie 8 masini pe fiecare grupa,sistem piramidal,iar restul la libere...ganditiva daca vin minim 200 masini...ce faceti cu ele?Le trimiteti acasa?...sau lasati vip-urile sa faca spectacol?
Eu unul cred ca zic pas la urmatoarele legale.Ma voi gandii bine inainte sa mai bat drum de sute de km pentru un start si restul stat cu ochii in soare!!!

NightDevil 30-03-09 23:57

Quote:

Originally Posted by Iulian GTO (Post 2197956)
Se vede ca lumea e cam nehotarata in privinta urmatoarelor curse....dupa doua sperante spulberate de organizare sub nivelul asteptarilor,...."acu' dupa ce te-ai fript suflii si in iaurt"...sa speram ca nu vom bate drumul sa ne punem speranta ca apucam sa ne dam o data sau de doua ori....dupa de platesti nu stiu ce taxa de sute de ron...
Parerea mea este sa va selectati masinile si concurentii,o preselectare din fisele de preinscriere....sa fie 8 masini pe fiecare grupa,sistem piramidal,iar restul la libere...ganditiva daca vin minim 200 masini...ce faceti cu ele?Le trimiteti acasa?...sau lasati vip-urile sa faca spectacol?
Eu unul cred ca zic pas la urmatoarele legale.Ma voi gandii bine inainte sa mai bat drum de sute de km pentru un start si restul stat cu ochii in soare!!!

ai dreptate ..daca nu iese nici de 2 mai e nasol rau .. sau daca o sa batem 600km degeaba .. pitestiul a fost aprope a foat o paguba de 250 ron nu a fost foarte mare paguba . dar sa bati drumu pana la mare degeaba nu e prea bine .. sustin ideea cu fisele de preinscriere .. ?dar de unde stiu ei sa fie alese doar masinile cele mai tari pt grupa respectiva ? fara o calificare ceva?

kimi 31-03-09 07:59

Quote:

Originally Posted by NightDevil (Post 2198354)
dar sa bati drumu pana la mare degeaba nu e prea bine

Nu pot sa zic ca il bati chiar degeaba ca e 1 mai si e traditie sa mergi la mare in acel weekend...

Eu sper sa iasa mult mai bine...

SperMATA dar speri degeaba:lol:

andreiwtw 31-03-09 18:16

[QUOTE=NightDevil;2198354]ai dreptate ..daca nu iese nici de 2 mai e nasol rau .. sau daca o sa batem 600km degeaba .. pitestiul a fost aprope a foat o paguba de 250 ron nu a fost foarte mare paguba . QUOTE]

250 RON pt. tine .

la altii a fost triplu de ex. !!!

MOUZE 31-03-09 19:17

eu unu am incredere in sebastian ca o sa iasa f.bine...sa speram ca avem ruta ocolitoare a pistei sa nu ne mai stranga gramada intr-un loc apoi sa ne trimita gramada in celalalt loc...sau sa ne bage pe o sosea cu 4benzi...
eu nu cred ca o sa ardem gazu de pomana...si cel mai frumos ar fi sa fie piramidal...cum a obisnuit L.R.

All times are GMT +2. The time now is 02:58.

- Copyright 2026 4Tuning