![]() |
Re: sexy braileanca B 44 DVL
Quote:
Quote:
|
5 Attachment(s)
ultima isprava la masina, e pus pe fuga ca sa facut seara si nu am apucat sal reglez, fara bara din spate o sa se vada mai bine, momentan pare in plus dar mie imi place, sunt curios restul ce o sa zica, astept pareri(stiu deja ca fanii 1300 autentici or sa ma injure) maine urmeaza sal reglez , daca nu ati inteles uitativa la poze:D
P.S. stiu, e diferente de nuantza |
aaaa...e urat!da'mi'l mieeeeeee:DD
|
daca as comenta as fi ipocrit :)) fiecare face masina cum vrea oricum din "toamna" o sa fie mai in peisaj eleronu ala :P momentan nu prea e.O sa treci cumva si la stopuri de 1310?
|
10 Attachment(s)
Quote:
azi dimineatza am reglat porbagajul, dupa 30 de minute de chin sa mai indreptat si parca e altfel acum, dar se va mai insista asupra lui, o sa arate super bine fara bara din spate si lasata:D saptamana viitoare o sa revin cu pozele astea ca atunci o sa fie gata:) |
Incearca sa rotesti putin toba aia ca e cam ''carna''.Arata interesant cu eleronul de cauciuc de pe portbagaj.Ce fel de negru vrei sa o vopsesti?
|
Quote:
masina va fi negru normal putin lucios, initial am vrut mat dar or sa se vada toate alea pe ea si am renuntat la idee |
Astept cu nerabare modificarile.Bafta in ceea ce ti-ai propus...
|
toba aia ti-am mai zis ca nu isi are locul pe masina asta si pe deasupra iti mai afuma si curu.:D
arata relativ bine cu eleronul de cauciuc.mi-as tranti si eu unu dar dupaia trebuie sa renunt la ornamentul nichelat si nu vreau.poate imi pun modelu nou de capota si pastrez si ornamentul....:D |
Quote:
|
cu motorul de 1.6 ce ai facut? l-ai omologat? ca si eu sunt in situatia in care trebuie sa il schimb pe al meu......te intreb ca nu stiu cat m-ar costa....
|
"face vacum in curul masinii si imi arunca fumu pe fund "
Bine ca nu iti arunca in gura. Si vrei sa faci corcitura intre 1300 si 1310 ? hai sa facem schimb de tobe |
Quote:
Quote:
|
7 Attachment(s)
ia uite ce ti-a pregatit tata bolidu'...:D
|
foooooooooaaaaaaaaaarte frumos man.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:05. |