![]() |
Re: CAFENEAUA PITESTENILOR/ARGESENILOR (discutii libere)
Quote:
O INTREBARE AM SI EU? SUNT MASINI DE EXPOZITIE ? NOI CEI DIN PITESTI POATE DOAR CU PREZENTA, NU CU MASINI ! CA SUNTEM JALNICI LA CATEGORIA AUTO ! LA NOI IN PITESTI INCA SE MAI FACE TUNING CU FIBRA SI KIT ! PE CAND AFARA SE MERGE DOAR PE 1 SUSPENSIE SI JANTE... SI ARATA INTR-UN MARE FEL MASINA ! ASA CA... STANCE WORKS ... Low is a life style... |
Quote:
|
Quote:
Acum depinde si de gusturi:-) |
Quote:
p.s: astra f - ag85sfi ! 8) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Apropo, e 20XE?:D |
Quote:
Poti expune o masina CAT MAI CLEAM SI ORIGINALA ! EOM ! NU TIRIPLICIURI IN 2 CULORI , SI STIU EU MAI CE CROMURI SI LUMINITZE ÂRTIFICII POCNITORI ! :) HAIDE SA MAI TRAGEM CU OKIUL SI PESTE HOTARE LA CEI CARE STIU JOACA CU MASINILE SA VEDEM CE GANDURI AU ! CA NOI AM RAMAS TOT IN 2001 . SI CU ASTA AM INKEIAT POATE VA VINE MINTEA LA CAP... VORBESC DE TUNARII PITESTENI... NU AM AERE SI MAI STIU EU CE.. DAR INCERC SA VA ARAT CUM STA TREABA IN ZIUA DE AZI ! |
Quote:
merg incet si pe dreapta!8) crazybmw...te-am vazut si pe tine ieri parca pe la stadion, am trecut pe langa tine dar nu am schitat nimic ca nu ma cunosti! :) |
Quote:
|
chiar BBI-ule ia pune si u poze cu taraba sa o vdm k si asa nu te vede lumea cu lunile
|
crazybmw...te-am vazut si pe tine ieri parca pe la stadion, am trecut pe langa tine dar nu am schitat nimic ca nu ma cunosti! :)[/QUOTE]
depinde cu ce masina mai vazut...ca pisica e la garaj ca ai e frig...pe zapezile astea :)) |
5 Attachment(s)
bai crazzy,las-o mosule mai moale cu tuningu asta ...de unde atata piese OEM la toate masinile?piesele OEM sunt my scumpe ca cele aftermarchet...in plus ce zici tu cu suspensie si jante...unde vrei frate sa mergi cu jante pe 19 si talon de 35?uiti cand nu puteai sa iesi de la Mec ca aveai lipp-u ala de GTR?ar cam treb sa ne luam gandul de la tuningul German.nu e de noi...NU E DE ROMANIA!
explica-mi cum mergi cu o asemenea masina pe la noi! uite-te la diferenta intre a mea si cealalta.... |
mi-e foarte greu sa cred ca G4 ala de germania merge asa pe drum si nu o salta deloc...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:28. |
- Copyright 2026 4Tuning