![]() |
Re: B~15~FOF
Frumos pana acum e ok!
Imi place.Bafta pe viitor cu furia rosie:) |
Mersi pwr_bz , masina asteapta momentan un drum pana la baile felix.
|
Rotile sunt de vanzare !
jantele - 7J , 35ET , prospat vospsite la pistol cu vopsea auto ! gumele - marangoni Zeta Linea 195-50-15 , o singura guma are o galma , mai merg o vara fara probleme. pret 10 mil ! |
foarte frumos loganul..numai bine si fara incidente :-)
|
mersi , la fel iti urez
|
foarte tare loganu! mi-ar place si mie unul... sa-l fac eu de la 0... (daca ma aude opia ma spanzura). de ce dai jantele? treci pe ceva mai mare sau doar alt model? daca iei ceva mai mare incearaca 215/45/17, cum are KYS. sau macar pe 16", merita si ea...
bafta in continuare.. |
In legatura cu jantele...sunt in continuare de vanzare?....pt ca sunt interesat de ele,as mai avea nevoie de niste banii sa fac suma da daca ma chinui poate as strange suma...un id de mess poate imi lasi si mie si vorbim mai multe acolo....multumesc anticipat
|
Quote:
daca sunt ok , jantele actuale deja au cumparator . |
Macar zimi si mie cum se cheama jantele?
|
nici eu nu stiu , ca nu scrie pe ele .
lumea zice ca ar fi Ronal. ale mele sunt in 15 spite , sunt mai rare , dar gasesti in 12-13 spite. |
9 Attachment(s)
azi am dus masina in service , ma lovit un nene cand efectua intoarcerea pe linie dublu continuu.
si mai pun cateva poze la ce sa lucrat ieri. |
A pus grasu mana la treaba....:)))) nu imi vine sa cred!!!
|
F frumos loganu',spor la treaba in continuare si fara evenimente nedorite !
|
mersi frumos.
da bolide , a pus mana , da nu aia care trebuia.... oricum , cand iese masina , atunci trebuie sa ma ajute , trebuie sa le las mai jos din suport , ca stau c`am inalt. |
2 Attachment(s)
vineri am scos masina din service.
2 poze "neclare" , cu reparatie si scaunele. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:47. |
- Copyright 2026 4Tuning