![]() |
Re: Provocari
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Va opriti totusi sau ma apuc de sters?
|
daca ma ataca cineva trebe sa dau raspunz......
domnu de mai sus stai linistit ca nu imi caut motive ;) oricum nu mai am permis daca ma prinde politia ca fac curse ilegale am belit asa ca......trebe sa mai ai rabdare |
Quote:
|
ok domnisoara....asa sa fie vise placuta in continuare
|
Deci , s-a intrat la prelungiri. Pacat , in 3 luni , o sa fie zapada sau cine stie ce scuze or mai fii... Hai ba , dati-va odata si fara carnet si fara motor sau pedale , schimbator , whatever , la ora la care va dati Militia isi bea ceaiul :)
|
lume,lume!!! wake up!!!
Felix esti provocat de un opel astra mk1 1.6 8v ,accepti provocarea? |
da , fa-i te rog o programare , dar nu posta aici... nu vreau sa fie politia la finish...
|
OK ;) ,deci pt cei care nu cunosc situatia avem cam asa:
1.Ford Sierra , 2000cmc , double carb Weber sport air filter sport suspensions color - white pearl undercar blue neons hood scoop modified front&rear bumpers exhaust heads from borla interior din plush audio from Blaupunkt Mp3-4 , Magnat , VDO , Pioneer & Stealth masina nu are pic de rugina , stare impecabila price : 3500 eu (negociabil) Cu ocazia asta acordam si un UP mare pt vanzare https://www.4tuning.ro/anunturi_auto/...c_xx41994.html 2.Stock-Opel astra mk1 1.6 8v benzina 84cp Si acum sa auzim pariurile :D ,sariti cu berile 8) Eu pun tri beri din care una mie pe Sierra :ciggy: :paper: |
io zic ca Felix o sa rateze a3-a si o sa castige Opelu cel mic si aspru :)). Asta in prima runda....
|
Quote:
|
2 lazi pe flexiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! din care 1 sa mio dea mie!
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:31. |
- Copyright 2026 4Tuning