![]() |
Re: Diverse discutii despre telefoane mobile
normal. du-te la orice service, costa vreo 100-200mii cred...
|
De curand mi s-a stricat telefonul din dotare (nokia 6234). Nu mai merge butonul de inchis-deschis. Il incarcam zilnic ca sa nu cumva sa raman fara baterie si sa mi se inchida. Am fost cu cort 3 zile intr-o zona in care nu am avut semnal si telefonul tot cautand semnal s-a descarcat.
Cu ocazia asta vreau sa imi iau altul. Ce imi recomandati? Sunt interesat in special de camera (minim 2mp), camera secundara, redare mp3 (nu prea cred ca o sa se compare vreunu cu fostul 6234 la volum dar ceva asemanator) si Wap. De preferat Nokia, ceva din seria N sau E. Multumesc. |
Eu as alege E51. Nu se compara la sunet cu 6234 dar asta se compenseaza cu alte avantaje! :)
|
Ajutor Telefon !
4 Attachment(s)
Salut .. Am un telefon Sony Ericsson A1402S , si cand il deschid , pe ecran se vad niste puncte parca ar fi stele .. nu e imagine , iar cand inchid clapita se vede pe celalalt display ceasul si ce mai trebuie .. Stie cineva ce are ? Poate fi reparat ? Daca da , cat costa ?
|
banda. in jur de 70 lei
|
Stefan, sper sa gasesti banda. Eu unul nu am mai vazut modelul tau de telefon, care mi se pare interesant.
Dragi forumisti, spuneti-va parerea va rog in legatura cu 6500 classic/slide. In afara de baterie, care ar mai fi inconvenientele? Eu in principiu as opta pt slide, pt ca are rezolutia camerei mai mare. |
eu as opta pt clasic ca e mai finut. Camera oricum e irelevanta.. majoritatea sunt naspa! decat alea de la 3-5 mpx in sus se apropie cat de cat de adevar.
PS: Main disadvantages:
|
Eu zic ca cel mai bun Nokia care e cat de cat ieftin e N73...
Se aude muzica cat de cat bine, camera se vede destul de clar,softul e bunicel. |
pareri ...defecte.. despre Samsung F480? :D
|
Quote:
in legatura cu recomandatul spune si suma de care dispui ..eu acuma ce am vazut si e de vis..nokia 5800 xpres music ..dar personal nu mil permit .. tot personal..seria N nu iti recomand..cel putin mie nu imi plac(prea mariiii ) seria E .nu am cunostinte despre..dar ce pot sa zic ..nu stiu... un telefon tot asa fain care'mi mai palce e nokia 5310 xpres music.. are mufa aia tare unde poti sa bagi orice jack de 3.5(parca asta erea masura standard) vine cu card de 2 gb..e foarte subtire..16 mil de culori..fain..la camera nu poti sa te plangi..face pozele foarte frumoase(mai bine decat 6300 ) la filmat nu se compara cu 6234.este mediocru..in rest e foarte ok.. |
Am incercat. Faza este ca este carcasa capsata. Nu este ca la celelalte telefoane, sa o schimbi cu alta. Praf nu este pt ca butonul a intrat cu totul inauntru.
De bani inca nu stiu ce sa zic. De preferat as vrea sa imi iau unu cu puncte + prelungire de contract. |
Vezi ca asa am patit si eu la telefonul meu. Am un Nokia N95 la care butonul de la volum a intrat inauntru. I l-am scos de tot,ca era rupt,si acolo are niste sarmulite foarte mici. Acolo am bagat un varf de pix/creion cu mina,ca sa fac contact intre cele 2 siruri de sarmulite,si a mers butonul.
Incearca sa faci si asta. |
Quote:
Quote:
Oricum oscilez intre astea 2 modele. Pe batranul meu Samsung E900 nu il mai gasesc asa de interesant ca la inceput:(. |
Quote:
|
Dar cine a zis ca renunt la el? :lol:
Prin urmare, fata telefonului se schimba? Partea de sus este cojita aproape de tot. |
| All times are GMT +2. The time now is 03:28. |
- Copyright 2026 4Tuning