![]() |
Re: E30 - taxiul meu
Quote:
tipa astia p_aici....TIGONIA:::TIGONIA....:lol: de cand am aparut pe aici toata lumea si-a incuiat garajele....in prim zi cand am ajuns toate erau cu usile deschise..... momentan raman la aspirat......ce dracu sa fac o sa raman ciuca batailor ...sau ma dau cu loganuri d-alea 1.4 mpi pe gaz...:lol: bafta cu turbata........ |
Quote:
|
V-au inebunit melcii astia la motoare :D Se vede ca a venit primavara ca numai melci vezi pe aici.Jakale combinatii tata cu melci,cu alea cand ajungi pe la Noi.
|
Quote:
mai ales duminica la astia zici ca e inmormantare....nimeni nu iese din casa....zac ca bolovanii....... distrusi ce sa mai........ |
1 Attachment(s)
masina s-a inmatriculat in germania.......:lol::lol:
|
sper ca pe mine nu m-ai uitat...:twisted:
|
Pai...te muti acolo ? Sau de ce...?
Nu inteleg deloc ce ai facut tu. Toata lumea care are masina de Germania se chinuie sa o inmatriculeze in Romania,si tu care ai masina de Romania o inmatriculezi in Germania...? |
:))) Este un numar facut la panarma.
|
am dubla cetatenie acum........trebuie inmatriculata in ambele tari.....:))
|
Tare rau numarul de Germania :P.
Boss un melc d-ala nu ai gasit p-acolo...trebuie neaparat sa faceam upgrade ca ashtia au inebunit (turbine, Compresoare)...e jale frate. La Craiova cel putzin unde te intorceai numai radiatoare suplimentare de racire aer vedeai!:lol: Ma rog, ai grija pe drum si ne vdm in tara! |
boss....acum m-am trezit......ies un pic prin gradina poate gasesc neste melcisori d-astia de nemtia bine crescuti....ca e aerul curat aici....:))):))....
o sa-mi pun un cuptor cu microude in fata poate fac si o mancare de melci in timp ce ma dau.........:)):))..............i maaaa |
1 Attachment(s)
CADO".......de la un f. bun prieten.......
original din state...cred ca furat din masinile lor.........:lol: |
Sunteti dusi rau mai baieti. Jakale, cand ajung prin ploiesti te sun sa-mi prezinti si mie orasul, nu de alta dar am auzit ca ma scot ieftin cu cursa.:-)
|
of of flipere....la fel de chitros ai ramas:D:D:D:D:D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:28. |
- Copyright 2026 4Tuning