Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - taxiul meu (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/104358-e30-taxiul-meu.html)

jakal 06-03-09 11:15

Re: E30 - taxiul meu

Quote:

Originally Posted by kezz (Post 2123243)
corcodusa ce mai zici ma nene?frumoasa voCsea a primit fly taxi asta dar nu prea se ridica la standardele europene..2.5 aspirat cand lumea deja cauta sa le sufle`n creieri..ai grija sa nu te scoata astia din circulatie ca nu ai ERBAG!bafta

ooo te saluta fratili tau....sint pe meleagurile lui hitler,,:).....

tipa astia p_aici....TIGONIA:::TIGONIA....:lol:

de cand am aparut pe aici toata lumea si-a incuiat garajele....in prim zi cand am ajuns toate erau cu usile deschise.....

momentan raman la aspirat......ce dracu sa fac o sa raman ciuca batailor ...sau ma dau cu loganuri d-alea 1.4 mpi pe gaz...:lol:

bafta cu turbata........

LAFv8 08-03-09 12:47

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 2123808)
ooo te saluta fratili tau....sint pe meleagurile lui hitler,,:).....

tipa astia p_aici....TIGONIA:::TIGONIA....:lol:

de cand am aparut pe aici toata lumea si-a incuiat garajele....in prim zi cand am ajuns toate erau cu usile deschise.....

momentan raman la aspirat......ce dracu sa fac o sa raman ciuca batailor ...sau ma dau cu loganuri d-alea 1.4 mpi pe gaz...:lol:

bafta cu turbata........

ce ai gasit pe colo bah ,ce vrei sa-ti iei?bafta si drum bun bah ai grija cu vitrinele dupe colo ca cemi mai placea si mie.iti spun eu pretu 30e,:lol:)))))

CobraArt 08-03-09 13:10

V-au inebunit melcii astia la motoare :D Se vede ca a venit primavara ca numai melci vezi pe aici.Jakale combinatii tata cu melci,cu alea cand ajungi pe la Noi.

jakal 08-03-09 14:45

Quote:

Originally Posted by LAFv8 (Post 2128781)
ce ai gasit pe colo bah ,ce vrei sa-ti iei?bafta si drum bun bah ai grija cu vitrinele dupe colo ca cemi mai placea si mie.iti spun eu pretu 30e,:lol:)))))

momentan nu am gasit nimic....o ardem golaneste.....testam terenül.....:))...

mai ales duminica la astia zici ca e inmormantare....nimeni nu iese din casa....zac ca bolovanii.......

distrusi ce sa mai........

jakal 14-03-09 00:23

1 Attachment(s)
masina s-a inmatriculat in germania.......:lol::lol:

Skma 14-03-09 20:15

sper ca pe mine nu m-ai uitat...:twisted:

eMH 15-03-09 16:26

Pai...te muti acolo ? Sau de ce...?
Nu inteleg deloc ce ai facut tu. Toata lumea care are masina de Germania se chinuie sa o inmatriculeze in Romania,si tu care ai masina de Romania o inmatriculezi in Germania...?

CobraArt 15-03-09 19:44

:))) Este un numar facut la panarma.

jakal 15-03-09 20:00

am dubla cetatenie acum........trebuie inmatriculata in ambele tari.....:))

bobiMOM 17-03-09 08:16

Tare rau numarul de Germania :P.

Boss un melc d-ala nu ai gasit p-acolo...trebuie neaparat sa faceam upgrade ca ashtia au inebunit (turbine, Compresoare)...e jale frate. La Craiova cel putzin unde te intorceai numai radiatoare suplimentare de racire aer vedeai!:lol:

Ma rog, ai grija pe drum si ne vdm in tara!

jakal 17-03-09 08:22

boss....acum m-am trezit......ies un pic prin gradina poate gasesc neste melcisori d-astia de nemtia bine crescuti....ca e aerul curat aici....:))):))....

o sa-mi pun un cuptor cu microude in fata poate fac si o mancare de melci in timp ce ma dau.........:)):))..............i maaaa

jakal 22-03-09 10:38

1 Attachment(s)
CADO".......de la un f. bun prieten.......
original din state...cred ca furat din masinile lor.........:lol:

flipper 22-03-09 11:18

Sunteti dusi rau mai baieti. Jakale, cand ajung prin ploiesti te sun sa-mi prezinti si mie orasul, nu de alta dar am auzit ca ma scot ieftin cu cursa.:-)

daffy duck™ 22-03-09 11:25

of of flipere....la fel de chitros ai ramas:D:D:D:D:D

Tweety_rzw 22-03-09 11:28

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 2172136)
of of flipere....la fel de chitros ai ramas:D:D:D:D:D

Dar nu mai chitros de cât tine :lol: :lol:....hai jakal mai bagă şi tu poze,filme ceva something special ....:lol:

All times are GMT +2. The time now is 00:28.

- Copyright 2026 4Tuning