![]() |
Re: Machete in lucru - eddycdk
8 Attachment(s)
iata si pozele promise
referitor la 350Z asa va arata portbagajul Caddy incepe sa prinda contur si pe la exterior cat despre interior, mai am un pic de lucru l-am mochetat, i-am facut detalii, am revopsit in negru si galben, si in curand ii fac listurile de aluminiu, pedale si ce-o mai trebui am ales si jantele, care vor fi transformate din jante de Audi A6 (1/18) in jante de Bentley pe 20 inch (1/24) ca cele din poza cu Audi masina va fi rosu, dar inca nu stiu exact ce nuanta (mai aprins, mai deschis... mai am timp totusi sa ma decid) intre timp, am reluat un proiect de mult uitat: Cayenne Turbo 1/18 care va primi face-lift momentan am facut forma farurilor si tocmai m-am apucat de stopuri dupa ce am cam terminat cu interiorul mi-a placut culoarea extrem de mult si textura scaunelor care imita foarte bine pielea, asa ca am pastrat-o doar mocheta am adaugat-o, detaliile aferente, listuri si decor de aluminiu si ce mi-a placut mult sa fac a fost portbagajul... mi se pare foarte realist acum si a fost o placere sa lucrez cu pielea, ca de obicei (desi e foarte groasa) nu e gata, dar va tin la curent enjoy |
super boxele sunt curios cum le-ai facut ai PM
|
Foarte tare portbagajul!!!Si eu sunt curios cum ai facut boxele.Si de la mine ai PM...:lol:
|
Foarte tare Caddy-ul !!! :peace: De abea astept sa il vad terminat, iar de jantele cu care il "incalti", pe masura !:D
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
second hand-urile pot fi o sursa de aprovizionare |
Quote:
|
Foarte tare ideea cu caddy, defapt tot ce faci tu e foarte foarte tare !!! dar mi se pare de apreciat ca faci machete unice din alte machete, deabea astept sa-l vad cand e gata !!
|
IUI da Caddy e mortal pana aici, ce frumos a prins contur..bravo man:!::!::!:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
cat despre CL ( Aa 1/18 ) - revizie generala! :-) lipire fir xenon dreapta schimbare baterii (au 5 ani, mai merg dar nu mai tin prea mult) jante noi + gume noi, pe 22 (ca sa rimeze :lol: ) reconfigurare portbagaj inca cateva detalii... |
Frumos model man, si asta chiar ca e revizie generala:!:
Spor la treaba si astept Caddy ca paine calda:!::!::!: |
Quote:
|
Quote:
am sa pun poze cu A6 ca in 2 zile trebuie livrat si trebuie sa fie gata :-) |
Quote:
AUDI A6 2002 ? astept pozele ? Multumesc frumos , si imi pare rau de machetele alea ... pacat ca ai lucrat mult si passat-ul acu 2 zile m'am uitat la el ! Sa speram ca totul va fi bine.! |
Nu le faci buza jantelor de pe Caddy?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:03. |
- Copyright 2026 4Tuning