![]() |
Re: Motoarele germane vs. motoarele italiene
Da, nemtii produc gunoaie, cu toate astea concurenta nu prea reuseste sa le ia fata. Ciudat, nu ?
|
Daca ar fi sa aleg o masina italiana,as alege orice in afara de fiat.De ce?Pentru ca multe cunostinte din Italia mi s-au plans ca Fiat nu mai este ce a fost.Cunostinte adica italieni.Deci daca ei se plang de ele...merg pe mana lor.Pana la urma probabil tot o nemtoaica as alege.
|
Quote:
Poate vi si cu exemple clare sa-ti argumentezi aberatiile de "inginer", nu de alta dar eu ca print al Bruneiului nu te cred. |
Deci s-a cazut de acord: VAG (si-)a cumparat Lamborghini. I rest my case :hug:
|
Quote:
|
se vede si ce fan audi esti.esti exact ca "super" suporterii aia de la steaua.daca ii intrebi ceva despre steaua stiu sa-ti zica doar ca a luat champions league ( care oricum de fapt era cupa campionilor europeni),asa faci si tu cu audi :) mai uita-te la procentele actiunilor si numele oamenilor de la conducerea concernului si separat ale fiecarei marci in parte.
da` nu stiu de ce imi mai bat capu` ca tu tot pe a ta o ti.audi rullz maaaan. Peace! Numai bine! |
Quote:
PS - MB RULZZZZZ conform posturilor tale asa ca esti fix in aceeasi oala. |
Quote:
|
Quote:
a cumparat niste falimentari :Dcare nu au habar de motoare :lol: si i-au ridicat. precum se stie, tarfele sunt ieftine si se perimeaza repede. :lol: |
vag in sus, vag in jos.Numai Vag-u produce motoare germane? restul?mercedes, bmw?
|
Nu ar trebui sa dau un post jignitor -insa am s-o fac: atat cat va sugruma ignoranta, pe voi 90% din posesorii de masini germane - discutia nu face sens - performanta e una - marketingul e altceva. Inutil sa mentionez ca in topicuri de provocari, masini ca 1.8 aspirat Fiat si standard - erau refuzate de masini nemtesti 1.8T - pe motive gen - ai soft frate, d-aia fuge asa...
E aberanta si prosteasca credinta voastra in nimic. |
Credinta si cunostintele noastre de incepatori sunt impartasite si de cei mai princeputi oameni de pe glob, istoria te va lamuri de ce.
|
Quote:
|
ii rog pe fanii infocati al motoarelor italiene sa imi dea niste exemple de motoare etraordinare..in afara de Lamborgini si Ferrari se stie ca motoarele de pe Maserati si alfa 8C sunt tot de origine Ferrari
|
Ii rog pe fanii infocati ai motoarelor germane sa imi dea niste exemple de motoare extraordinare.. in afara de M, AMG, RS si motorul de pe Veyron.
:)) Doamne, iarta-ma! |
| All times are GMT +2. The time now is 04:52. |
- Copyright 2026 4Tuning