![]() |
Re: Golf 2 - VR6 turbo syncro
Quote:
:lol::lol::lol: |
@hungary ? esti din ungaria ?
|
da, si is ungur.
|
Quote:
|
te asigur ca am fost de mai multe ori consecutiv ... am doar 850km pana acolo ... am fost acolo cand multi intrebau ce i aia?
|
uuu baieti hai sa facem chat pe thread`ul lui ugod , ca doar na..
terminati-o ma odata, ugod roaga un moderator sa le dea macar un warn in special lu' WRC ca din cate vad in 99% din posturile lui e cocos. WRC no offence, mai lasa forumu si parerile tale de atotcunoscator, daca n`ai ceva bun de zis.. nu ma zi! bafta tuturor! drum intins! |
Quote:
hai spor la tunat |
5 Attachment(s)
am revenit cu forte proaspete dupa o lunga pauza am reiceput lucrul la masina
in luna Mai este gata si ea ...momentan nu mai iau nici o masina la lucru si lucrez numai pe amea zilel eastea am terminat in proportie de 80 % de pregatit usile aripile si capota sunt date in filer si pregatite 100 % pt suflat cu vopsea partea mai grea este la praguri si spoilere unde sunt multe curbe si linii care trebuie pastrate cat mai drept posibil si curatate de toti poti de la pietricele si nisip . |
Am tot citit threadul asta , cre k de vreo juma de ora
Ce sa zic , foarte impresionant ceea ce ai facut pana acum , si ce vei mai face ( banuiesc ) Imi place ca esti foarte atent la fiecare detaliu , ceea ce inseamna ca va iesi o super masina la final Multa bafta , si poate ca voi avea ocazia sa vad si eu masina , desi sunt din Bucuresti :D |
cand e gata voi ajunge si la Bucuresti la vreun show
|
felicitari pentru munca depusa ...restul..n-am cuvinte.o mica nebunie ceea ce faci tu si te respect.Mult noroc si "banuti" in continuare.
|
Quote:
Un proiect mai mult decat valoros. |
10 Attachment(s)
disc ambreaj
volanta foarte usoara rulment presiune si placa presiune rezista pana la 580 de cai deci nu mai am probleme |
mi-au ajuns si jantele de la polishat .
abia astept sa le ansamblez mai am nevoie de un set de suruburi care sunt si ele pe drum . |
da-i inainte ca ii dai bine,totul arata ca la carte;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:09. |
- Copyright 2026 4Tuning