Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Daewoo Cielo Low-Low Matte Green (Cult) (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/102395-daewoo-cielo-low-low-matte-green-cult.html)

ing3r 10-09-10 23:22

re: Daewoo Cielo Low-Low Matte Green (Cult)

De acord si eu, daca tot facea o treaba, trebuia sa prelungeasca peste semnalizarea laterala...Asa, nici gand sa fie la linie.
Al lui iViTe arata mult mai ok...

B-99-SAA 13-09-10 10:24

In primu rand ca are faruri aftermarket, deci nu ai cum sa-ti dai seama ce si cum venea... in al doilea rand ca e prea din topor BB ala, trebuia facut si peste aripa ca fie la linie... si in al treilea rand, nu e asa agresiv ca a lui iviTE. Stai sa-l vezi vopsit ce bomba arata :twisted:

gbry_el_05-RSG 14-09-10 23:16

2 Attachment(s)
roaga-l pe droma sa iti faca o poza mai clara la capota lui... am vazut masina live si pot sa iti spun ca arata super bine.....garantat este bb look. a mai prelungit-o 2cm fata de cum arata in poza asta si arata super ok...

Robert_MNW 15-09-10 09:12

Are dreptatre gbry_el_05-RSG in realitate se vede super bine XEH-ul. E o chestiune de gusturi aici!

iviTe 15-09-10 11:08

da si normal ca e o chestie de gusturi la fiecare ii place intr`un fel :lol: orcum masina lui droma arata foarte bine :shock:

iviTe 13-10-10 19:30

Ca sa mai invioram topicul ... masina a trecut la rotiile de iarna 13" :oops: cam de o saptamana si urmeaza si ITP`ul ... sa speram ca va fi bine :???:

NXdev 13-10-10 19:31

Cam mici pentru statutul masinii :-s, iarna-i "greu :)).Tranteste o poza sa vedem cat de ciudat arata :D.

dRR-XWX 13-10-10 19:40

motoru, cand vine motoru ??

iviTe 17-10-10 21:15

O sa vad sa ii fac o poza doua zilele astea asa cum este in starea actuala si in legatura cu motorul ... nustiu ce sa zic deocamdata inca nu ... :lol:

iviTe 25-10-10 19:01

2 Attachment(s)
Astazi am facut capota provizoriu .. in negru mat pierdut :lol: urmeaza sa schimb saptamana asta cablu de la farna de mana ca l`am rupt :rolleyes2 si rulmenti pe spate... :-) si deocamdata atat

p.s. mai bine asa decat in filler :D

pustiu_FUG 25-10-10 19:56

Hmmm , eu cred ca ar da bine si un negru mat permanent:-)

iviTe 25-10-10 22:46

voi vedea asta dupa ITP ... :oops:

iviTe 28-10-10 20:20

Astazi am mai facut si grila toata neagra ... negru mat :twisted: voi pune si poze ...

ovidiu89 28-10-10 20:26

ia sa o speli sa ii tragi niste poze de la departare:lol:. eu zic ca da bine asa dar provizoriu parca tot mai bine da in culoarea ei originala

iviTe 29-10-10 15:15

3 Attachment(s)
:oops:

All times are GMT +2. The time now is 23:30.

- Copyright 2026 4Tuning