![]() |
Re: Intalniri / Adunari / Discutii
Important pentru pasionati!
In 15 mai a.c. incepe campionatul natiional de Indemanare auto la Bucuresti. Accesati www. gtautoclub.ro si aflati amanunte. Succes ! |
Salut!Cand se tin intalnirile de la patinoar?As vrea sa vin si eu daca se poate pentru ca trec des pe acolo seara si imi era rusine sa opresc sa ma bag in seama cu voi pentru ca nu cunosc pe nimeni:
|
In fiecare sambata la ora 8. Dar cred ca o sa renuntam la ideea intalnirilor saptamanale.
|
Nush e aiurea cand suntem 2, 3 masini :-j poate daca se incalzeste mai tare vine lumea ...
|
aoleu nu am stiut ca se dau intalniri si pe aici :) gata ma bag si eu sambata aceasta la o cafea cu voi:)
aoleu am uitat. sambata asta adik 07 05 2011 ma insor :) dak vreti.....eu dau cu cea mai mare palcere o cafea sau un pahar de ceva sau poate o foaie de tort.......care vreti....dupa ora 8 seara la hanu` lui tinta acolo ma gasiti cu tot cu alaiul meu :) |
Iauzi :D ce sa zic, distractie placuta si casa de piatra :D
|
mersi :) va astept. pe bune. anduleeeeeeeeeeeeee sa vii sa iti dau o cafea ca nu miai zis si mie ca vati mutat aici :))
|
Casa de piatra, fericire, si multa intzelegere in continuare !
poate vii la Bucuresti la etapa de indemanare din campionat impreuna cu sotia , intr-un minivoiaj dupa nunta ! |
Casa de piatra domnu` Titi! ;) Te asteptam la Lapte de acum incolo. Am sa iti dau eu sms cand se tin. nu te uit.
|
In seara asta careva?
|
:lol::lol::lol: La ce vreme e afara, sigur or sa vina foarte multi :lol::lol::lol:
Eu unul nu vin. |
Ai dreptate, tu aveai treaba prin Brosteni:lol:
|
Pai in brosteni stau. ;)
|
Quote:
|
va multumesc pt urari si.....sambata urm sigur va fi frumos afara.vine si eu dak e. andule dak e imi dai mesaj si eu dau la toata lumea o cafea. la dozator fireste nu ma aruncati pe la rompetroale ca va abandonez :).
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:02. |
- Copyright 2026 4Tuning