Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Golf III vs. ...? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/101409-golf-iii-vs.html)

Rebel_Boy 19-02-09 10:20

Re: Golf 3 vs. ... ?

1 Attachment(s)
poftim domnu` posesor de VR6 .. Taloane de Germania si nu numai iti fac cate vrei si cu ce putere vrei ..
Daca vrei sa intelegi bine daca nu sa fii sanatos !!!

alecsutu1 19-02-09 10:34

pai e simplu zici ce cod scrie in talon la motor si asa probabil ca o sa incadreze :)
edit :cu 174 cai 8 coeficient de 0.95 parca ar veni 165.3 :lol:

Kiki 19-02-09 14:25

da, asa e dar ce vina am io ca scrie 125 kw nu conteaza parasim subiectu..gata

D_M_X 20-02-09 16:03

Quote:

Originally Posted by Kiki (Post 2080588)
ce vina am io daca in talon scrie 125 kw?? ce vina am io nu inteleg...daca nemtii sunt tampiti...asta e

Al meu din 93 are 128 kw in talon . La tine cred ca este o gresala

Kiki 20-02-09 17:28

u ai talon de romania:D plm scanez maine ala...

Kiki 23-02-09 11:46

balaure..nu mi-a placut sincer cum trage...mai ales dupa ce ai mai umblat la ea parca tragea mai bine inainte...:|

Rebel_Boy 23-02-09 17:51

Re: Golf III vs. ...?

daca nu sunt prea indiscret am si eu o intrebare ... Care a fost distanta dintre voi la finish ?

Kiki 23-02-09 18:33

il las pe balauru sa zica..a vazut mai bine distanta, oricum am si o filmare de pe masina lui si se vede perfect...

Balaurr 24-02-09 00:19

de ce mah cum te asteptai sa traga,mai bine ca r26 sau ce ai mai batut tu la distanta de 2 3 masini,prima cursa a fost 1 masina intre noi si ultima 1 masina jumate,oricum am plecat prost ultima oara,eu oricum sunt multumit la ce masina ai tu sa stau la o masina si ceva de tine este bine,si nu am axe sau alte alea,tu sigur cred ca ai;)

KENZO 24-02-09 00:32

Ia uitate u mai bine la talonul ala,nu cumva pare nou?Ca cine stie poate a scos bine imprimanta :))

maibunu 24-02-09 00:52

E original de nemtia ca are toate modificarile trecute in el si corespund si serile.

KENZO 24-02-09 00:55

Si axele le are trecute?:)))))

maibunu 24-02-09 01:03

asta nu stiu ca nu stiu nemteste intreabal pe proprietar.

EUGEN_ZIM 24-02-09 08:31

Quote:

Originally Posted by Balaurr (Post 2094859)
de ce mah cum te asteptai sa traga,mai bine ca r26 sau ce ai mai batut tu la distanta de 2 3 masini,prima cursa a fost 1 masina intre noi si ultima 1 masina jumate,oricum am plecat prost ultima oara,eu oricum sunt multumit la ce masina ai tu sa stau la o masina si ceva de tine este bine,si nu am axe sau alte alea,tu sigur cred ca ai;)

Si cu asta subiectul inchis....ramane asa si gata discutiile...Laure sti ca nu mai putem sa scoate mult din aspiratul asta...sau daca o sa, o sa pocneasca(si doar o sa stam cu el..nu e deajuns) si nu ai sa apuci sa-l mai VINZI. :)

UN LUCRU E CLAR...VR6-LE ASTA NU E STOC SI ASTA SA VAZUT IN CURSA CU UN VR STOK...asa ca sti Laur bine ca o data ce la modificat, greu il mai bati tu cu 16v...multumeste-te sa bati un 16v stoc si cu alte cateva masini de pe categoria ta.

Ok sper ca am lamurit lucrurile....
Mai ramane sa fi si tu fairplay KIKI si sa nu ramai iar fix pe alea 2 masini care le dai la toti...si sa recunosti ca acest mk2 16v ti-a stat in ceafa mai tot timpu...ceea ce e un lucru mare pentru noi.....sti si tu sigur ce face cu un vr6 stok si nu mai vb de un 16v.(te-ai dat si cu el si cu alte 16v si vr6)

O zi buna la toata lumea si nu mai fiti asa tensionati. :)

Kiki 24-02-09 11:24

mapule sti tu asa bine ce am io la masina?? ma indoiesc....

eugen: masina lu laur e dementza trage super dupa parerea mea e cel mai tare 1.8 16v din buc... si imi place mai ales ca e modificata si a pastrat linia..aspirat... nu turbo sau altele... bate un vr6 stock clar oricum juma de masina clar ii da...are sanse mari la craiova la B si il sfatuiesc sa vina pt ca mai jos de semifinale nu se opreste..parerea mea... daca vrea il ajut cu niste slikuri....o sa vb pe mess...si...tot respectu pentru tine...si ce ai realizat cu masina aia... iar daca as indrazni, te-as ruga sa ma ajuti cand imi vine ambreiaju sa il schimb...numa bine

All times are GMT +2. The time now is 05:50.

- Copyright 2026 4Tuning