![]() |
:joy: :dance: Mi-a reparat Seba fieru ... am din nou masina :) ... bun acum vine partea a doua ca nu mai am bani de benzina asa ca tot pe jos voi merge ... da aia mi se falfaie :)
|
la-s n0namee, ca vin si vremuri mai bune. nu in 5 iei salaru'?
maine vine si TM 84 XXX (e si nicku' de pe forum), Audi-u ala alb coupe, ce a fost la aeroport. |
:lol: nenea ... iti dau eu tie de nu duci. poi nu ti-am zis noi sa aduci femei?
Audi-ul ala e fain din amintirile mele. recunosc ca nu l-am vazut de aproape. |
?
Ma despre ce e vorba aici ?
ca vreau si yo si is neinformat rau de tot !!! plz :lol: |
ce-ai patzit n0namee de iti vinzi masina ?(Troubleshooting)money problems :?: ....... :(
|
nOname , ma bucur ca ti-ai facut masina
da' pana ai bani de benzina , trec yo duminica si te iau :P |
la-s mai n0namee, ca o sa fie si femei, cred, dar momentan sa fie cat mai multe masini in parcare. nu :?:
|
:lol: :lol: hiihihih ... mersi Speedy5 esti un domn!
Cioli17 ... nu stiu inca daca o vand. sunt in balanta. eu tot sper ca reusesc sa ma descurc cu niste bani care ii am datorie. da daca imi iese mie o invarteala nu o mai dau. Corse ... iep ... partea cu masinile adevarata. Luni vine si un amic de-al meu ... mecanic la Dacia Service cu o Dacie foarte faina. Lucrat omu mult la ea. Concurenta serioasa pentru Speedy5 si NOS-ul nostru. Apropos NOS daca o masina iti face cu farurile si sta (incearca sa stea) in curu tau aproape un km, nu ti se pare nimic suspect. Chiorule! :wink: Incearca sa stea ca eram cu Dacia lu taica-miu. Domnilor ... azi la 3 la Dracula ... da? VRrruuummmmm vruuummmm hai oricine ... da nu Schumacher! |
iara a castigat fraieru` ala de schmaher eu m-am saturat :x
|
:lol: iara a castigat el. Ii dam o bere la ala care il bate pe Schumi?
|
hmm ai dat cu farurile :)
sorry da nu e vedeam trebuia sa faci stanga dreapta frane bruste ... injuraturi ... ca sa te observ de obicei nu ma uit dupa dacii :roll: |
mda ... nu as vrea sa fiu rau ... toata lumea zice ca esti chior. ca tu nu vezi numa daca da omu in tine ... naspa ce sa mai zic! :D
|
urmatoarea intrunire cand e ? vineri ? duminica ? luni ?
|
cred ca duminica si luni a ramas, dar cel mai sigur luni. nu mai stiu exact dak si duminica.
akimoto, sterge pls postu meu de mai sus |
:D daca ne intalnim duminica si nu avem ce face ... nu bagam un strand ceva? mai clatim si noi ochi!
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:32. |
- Copyright 2026 4Tuning