![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
:twisted: |
Quote:
Alegerea e a ta. Cheia e la tine :) |
arata-mi u un carbo facut de tine sa am ca model , daca ala e ireal
|
cam mare IC`u ala.. :))
|
nu aveam unde sa il montez:))
|
L33L00 : scrisu din nou BG e invers......:D
|
1 Attachment(s)
Quote:
deci cum ai ziso chiar tu...dak e ireal te lasi de VT...ce urmeaza acum ? apropos...eu m-am lasat demult...:twisted: :twisted: :twisted: |
2 Attachment(s)
astept multe comentarii...vreau sa stiu toate greselile...sunt incepator...e a-5a masina...si vreau sa invatz sa tunez cat mai bine...
|
geanta fata stramba...culoare ireala
|
Quote:
selectii proaste culoarea mi se pare destul de reala... bad boy nereusit ...de obicei la asemenea masina nu se face badboy |
1 Attachment(s)
Quote:
|
man ganta fata e inclinata in spate...si daca u zici k aia nu e culoare ireala eu ma impusc....sa vdm ce zic si colegii...
|
Quote:
man vezi ca incurci borcanele... --- GEANTA, genti, s.f. Obiect din piele, din panza, din material plastic etc. de forma dreptunghiulara, avand în interior una sau mai multe despartituri, care serveste la transportarea cu mana a unor acte, carti, caiete etc.; servieta --------- iar pentru cea ce te tot chinui tu sa spui .... JANTA, jante, s.f. Partea exterioara periferica a unei roti de autovehicul, de bicicleta etc., construita astfel încat sa permita montarea pe roată a unui pneu. scrie in DEX ;) |
3 Attachment(s)
Quote:
culoarea se numeste "lime" si nu e deloc ireala EX: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nu am inteles niciodata de ce nu`i lasati pe cei care au experienta in materie de VT sa comenteze!?
|
Alex.incepator : culoare foarte ireala
P.S. nu va mai dati mari virtual tuneri ........:evil: |
GATA!!! AJUNGE CU OFF-TOPICUL
cei care mai continua aceasta discutie contadictorie va fi sanctionat. |
Quote:
|
ma io ti-am vorbit frumos...vad ca tu esti cu nasu pe sus si te crezi virtual tuner..in loc sa pui mana sa inveti ceva din VT incpi si zici "dom'le ala nu e carbon ireal....aia nu e culoare ireala...s.a.m.d" cum am vazut ca faci....nu esti obligat sa posetezi fiecare masina aici...dak nu iti convine nu e nicio problema, poti sa imi dai un PM sa ma injuri....de ce crezi ca majoritatea baietilor care faceau vt adevarat nu mai intra pe sectunea asta a forumului sau, s-au lasat de vt ? din cauza celor ca tn care cred ca sunt "meseriasi"
|
nu am dc sa te inj .. da nuj ca sunt incepator in v t si ma chinui sa inv din tutoriale pe net , in enegleza etc etc atat reusesc sa fac si cand vad ca nu e bine ma apuca nervii ,, sorry poate lasi un id de mess sa vb...
|
2 Attachment(s)
Un golf R[botezat de mine]...sper sa va placa:P:P
|
2 Attachment(s)
e30 ..... stiu jante blury altele nu am gasit la ora asta :???: .... si mai multe ....
|
vio ce e ma cu tn te-ai hotarat sa mai faci si tu o masina ? deci...jantele cum ai zis si tu blur...asta pentru ca au fost la rezolutie mai mica decat masina...selectii strimbe la parbriz...uitate bn ca se vede...ai modificat contrastul la faruri si par cam ireale...si cam atat ;) bafta
|
3 Attachment(s)
am mai facut si eu un Opel Antara ....com pls...si poate ma sfatuiti si cu care dintre cele 2 sa raman...(acelea modificate).
|
ramai la aia fara BG ca nu se potriveste are culoarea dferita si sta si urat...
|
Quote:
poza cu backgroundul schimbat sa ramana... linia de p capota ..de ce nu continua si p plafon :weirdface? |
Quote:
|
vio[s] => Incearca sa CAUTI ! Si mie mi-a luat mult sa inteleg chestia asta ! Unghiul e banal ! Gasesti pe orice site donoare :wink:. Jantele blur si atat ... Frumoasa pleaopa ! Mai baieti, mai lasati stylingul ! Incercati sa faceti mai mult la masini ca oricare are greseli !
Quote:
|
sry nu mai stiu ce vroiam sa zic :lol:
|
2 Attachment(s)
Mercedes s550 - Chrome Edition 8) |
2 Attachment(s)
Un 350z brush :D comment pls
|
2 Attachment(s)
My Audi RS4. Cabrio. SoftTop. Comments ?
|
Tigrul : jantele is monocrom , plasa ireala
2fast4u_DK : selecti strambe , priza de aer e ireala , janta fatza parca e in ceata dai umpik de contrast Wlady : e nice audi-u bv .....;) da e cam tonny brush-u |
2 Attachment(s)
masina asta are 2 scopuri
1.battle-u cu wlady 2.dedicatie ptr un anumit anonim probabil unii stiti despre cine vb:-P |
| All times are GMT +2. The time now is 19:33. |
|
- Copyright 2026 4Tuning