![]() |
Re: Diverse (topic de offtopic)
:oops:si eu care credeam ca m-ai uitat :love:
te ast cu :bunch: |
ok ajung in 30 de min fa-ti un dus sa nu mirosi nasol
|
Oricat ai vreai si incerca sa schimbi ceva, unele lucruri, pur si simplu asa sunt date sa fie... Gay-i tot gay raman...
|
gop ne pare rau pentru tine...ai cazut in patima gay-isharelii si acolo ramai!
|
iese cineva in seara asta la o tura?:D
|
daca faci o tura te astept pe la mine Johnny!
|
:lol: nush care dintre noi e mai gay????
eu care am masina neagra sau u care ai masina rosie de fetitza ca sa nu mai zic de domnul care ne face "gei"(nambar oan, bosu bosilor) cu masina lui in curcubeul aromelor skittles(ca sa se vada valoarea) |
Nu caracteriza omul prin ce masina are :))) eu o am rosie ca asa s-a nimerit dar tu ai cumparat o neagra ca sa nu isi dea lumea seama mult mai repede ca esti gay nu vb de masini ca nu noi avem numarul dat cu oja cu sclipici:))))
|
ups =))))) ahahahahahahahha
https://forum.4tuning.ro/123-masina-m...ml#post3163607 stie lumea de imn`u nostru ... il mai fredoneaza pe la colturi :)) |
:) da... tare faza!
|
Luciane azi am trecut pe la tine prin fata bocului si ma uitam la geamul tau de la casa si imi aduceam aminte cand eram la tine si era ala de statea pe masina ta si tu fluerai si strigai bahhhh stai bine pe masina ma ?? si ala nu stia cine si de unde striga=))))
|
Mai statea una beata moarta intr-o seara sprijinita de masina si am luat-o la mere :))
|
:))) GOP ai FAZAN! esti veriga slaba din lantul de la toaleta!
|
Ba nu stiam eu de unde a venit mama intr-o seara cu mere ca nu cumpara mere ea...si a venit din spre trapezului in seara aia!
|
:)) beata moarta? (ca eu asa am scris)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:01. |
- Copyright 2026 4Tuning