![]() |
Re: My KYS !!
imi place mult loganul, cum am spus pe facebook, fitmentul imi place, iarta-ma daca ai mai scris, am o intrebare, ce setup ai la jante, ce cauciucuri ai si pe ce J?
|
Mersi Marius!
In acest moment merg cu 195.40.17 (8j) fata si 205.40.17 (9j) spatele. Ma bucur ca va place masina! |
foarte frumoasa masina :) am vazut`o aseara la carol :P
|
27 Attachment(s)
Multumesc!
Am zis sa lucram la detalii... Pe ordinea de zi : - dat stickerele jos - ptr mine moda lor a trecut - pus inapoi sticla de la stopul central - arata mult mai bine, zic eu.. - prinse surubele ramase prin interior O sa mai urmeze : - repozitionat toba spate - imi sta pe creieri - umblat nitel si la bara fata - sa stea mai bine - o curatenie ca la carte in interior plus altele care nu-mi vin acum in cap. Am iesit azi si la o minisedinta foto. Tin sa multumesc Politiei Rutiere, care m-a asistat indeaproape pe o buna perioada de timp, pentru amabilitate ( eram si pe mijlocul drumului si fara nr pe fata ) Pozneee...si Sarbatori Fericite! |
In ce fel te-a asistat ? Au fost de data asta ''baietii buni'' ?:)
|
Arata exceptional masina! Felicitari pentru munca depusa pana acum! Ce iti mai place sa apesi pe butoane in parcare la Victoriei!:D
|
Quote:
|
Superb !
Cel mai bine facut Logan care l-am vazut vreodata . Urmaresc evolutia de mai mult timp si numai in bine ai evoluat , felicitari . Bafta si sa castigi cat mai multe concursuri cu ea ! |
E ok BA ! :)
|
Quote:
|
Cel mai frumos Logan din ţară, indiscutabil!!
|
Quote:
|
Ai dat peste cap Fitometrul:lol::lol::lol::lol:
|
Quote:
Arată extraordinar așa! Sărbători fericite și dvs! |
Foarte tare masina.