Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

Snapy_xxl 28-08-08 12:50

Re: Club CIELO

a zburat de pe masina la 100 si ceva la ora :lol:

ovidiu89 28-08-08 14:25

=)) bai da-l

ArCaDa 28-08-08 18:01

2 Attachment(s)
Ce ziceti baieti se merita sa pun antena dasta pe masina? sau sa o las pe aia originala...(care merge ca unsa) :-)

Geo_ZGA 29-08-08 08:59

De ce sa te legi la cap daca nu te doare?! Las-o pe aia, daca tot merge "ca unsa" :)

PetricaCBD 29-08-08 09:08

revin si eu cu problema mea mai veche(o problema destul de des intalnita la cielo).....lumina slaba a farurilor(chiar daca am becuri blue vision de la philips)....s-a rezolvat.....am scos acea "palarie" din fata becului(nu dati cu pietre in mine :lol: ) si am o lumina de care sunt fff mandru(in curand o sa fac si poze).....le-am reglat astfel incat sa nu deranjez pe ceilalti participanti la trafic(sa nu am nici probleme cu capetele de creta),iar daca pana acum aprindeam proiectoarele sa mai vad si eu ceva in fata,acum aprind proiectoarele doar de placere ca am lumina necesara de la faruri....:D
ps:vand angel eyesuri pt cielo(sunt formate din 4 cercuri) pret:100ron negociabil

B-64-KTL 29-08-08 09:26

Da' pana la urma ai facut farurile cum ai vrut sau nu?

PetricaCBD 29-08-08 09:30

Quote:

Originally Posted by B-64-KTL (Post 1721267)
Da' pana la urma ai facut farurile cum ai vrut sau nu?

multumita tie....da :D,urmeaza si semnalele(am luat unele noi si ma chinui sa le desfac....nu sunt originale si daca pun feonu pe ele se deformeaza)

PetricaCBD 29-08-08 09:43

4 Attachment(s)
in cazul in care nu a-ti vazut anuntul.....sutiu_cristi,vecinu meu isi vinde cieloul:
Este din 1997,iar prima inmatriculare este in 1998,culoare bej,aer conditionat functional,4 geamuri electrice,servodirectie,km in jur de 130000,are si gpl pe ea,masina este avariata pe partea stanga spate(se poate vede in poze),necesita indreptare sau schimbare aripa stanga spate si lampa stanga.
Masina poate fi vazuta la benzinaria MOL de pe str. Ramnicu Valcea,zona Dristor,iar pentru detalii sunati la 0766192413 Cristi Sutiu,pretul este 2650 euro....usor negociabil

B-64-KTL 29-08-08 11:35

Pai pune si tu poze ca sunt tare curios cum se vad farurile cu rosu, nu conteaza cu ce le faci....si cu telefonul. Semnalele baga-le in apa fiarta ca sigur se desfac (cu o surubelnita dreapta si indepartezi putin cate putin).

PetricaCBD 29-08-08 12:00

Quote:

Originally Posted by B-64-KTL (Post 1721469)
Pai pune si tu poze ca sunt tare curios cum se vad farurile cu rosu, nu conteaza cu ce le faci....si cu telefonul. Semnalele baga-le in apa fiarta ca sigur se desfac (cu o surubelnita dreapta si indepartezi putin cate putin).

diseara KTLule ca ajung acasa si ii fac cu camera direct....;)....lumina farurilor e tare rau .....ms pt sfat cu semnalele

D o n n 29-08-08 17:08

3 Attachment(s)
alexutza se cosmetizeaza pt vanzare..azi a rpimit cauciucuri noi pe fata,echilibrare plus directie ...alta viata...a primit si un set nou de capace "o.z" :)) care infrumuseteaza aspectul.mai am sa ii schimb oglinda pe stanga plus pragul drept sa-l vopsesc ca l-am zgariat putin....

morbidmind 29-08-08 17:09

4 Attachment(s)
masina mea de vanzare ... pt cei interesati o pot vedea in sos colentina 313-315 ... intersectia cu str sportului

stiu cu nu e auto vit aici dar vreau sa o vand mai repede sa depun actele pt leasing...

D o n n 29-08-08 17:10

:))) toti le vindem ma:))))

RD-Woo 29-08-08 17:13

Ce va luati in schimb fratilor...??
zici ca e plin sezon de vanzari la masini Daewoo... :(

D o n n 29-08-08 18:03

1 Attachment(s)
io imi iau nexia...dar pana atunci ziceti`mi si mie ce s`a intamplat ...de arata in halul asta?

All times are GMT +2. The time now is 00:38.

- Copyright 2026 4Tuning