![]() |
|
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
OK. Eu vin vineri dar nu noaptea ca o sa fie foarte frig. hai sa ne vedem cat mai multi :) ca in vremurile bune :) sunt invitati si MR si Shadows :P
|
Prezent si eu dar sa nu fie joi sau duminica. Mi-am tras un trepied profesional cu cap fluid la aparat....hmmmmm :bat: si am invatat sa fac si balans de alb ca nu vroia dar l-am pacalit. :lol: Poate pana se strica invat si eu sa-l folosesc.:lol: Oricum i-am dat sangele pe nas pana acum.:lol: Chiar vreau o intalnire in stil barbar:chainsaw:, deci sunt bine veniti toti, ca au masini sau nu, ca-i lasa parintii sau nu, ca-si primesc omorul de la neveste sau nu (dupa), hai sa ne intalnim toti cei care au aceasta pasiune:peace: . Deci anuntati-va prietenii :poke: si nu uitati de haine groase :suspiciou . :dance::dance::dance:
|
bifez si eu, cand, unde si la cat ?
|
si eu vin...unde si la cat?
|
50 % prezent si eu :D
|
Hai ca usor usor ne strangem, poate aveti prieteni care nu au mai fost, sunt bine veniti. Ma intereseaza o fotografie din plan indepartat in parcarea Kaufland cu toate masinile voastre plus ca trebuie pus si un parasolar MIdnighT asa ca...;) Vineri seara ca sa fie toata lumea libera sambata sau mai devreme? Astept pareri.
|
sa inteleg ca cei fara parasolare midnight nu trebuie sa vina sau cum ?
|
Quote:
|
Quote:
|
tu esti mereu cu " faci cinste ? " :)))
|
nu are cash laur niciodata
@ SYD - "Ma intereseaza o fotografie din plan indepartat in parcarea Kaufland cu toate masinile voastre plus ca trebuie pus si un parasolar MIdnighT asa ca..." asta nu o intelesesem |
Quote:
|
am ma berbecule:))...era doar o gluma:|cap de tanc ...nu suntem noi veniti:))...
|
pervers mic
|
toate ca toate,face cinste nu face, cand si unde ne intalnim ?:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:21. |
|
- Copyright 2026 4Tuning