![]() |
|
Re: Benzina sau motorina ?
Quote:
Sa fim seriosi... |
Nu vorbeam serios, voiam sa subliniez faptul ca masina aia noua are revezii la timp si consumabile de calitate pe cand el baga in BMW......plus ca BMW lui nu cred ca mai are toti caii pe sub capota, o parte au mai fugit pe camp la ingrasat :D si nici nu as fi zis nimic daca nu spunea el la un moment dat ca lasa in urma cu 50m un GTI in stare buna.
|
Quote:
|
Nici o masina nu se poate compara cu o motocicleta la performante, nu numai 525 care este o masina de duzina, nu una sport.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
cat despre comparatii masini cu motoare supersport..nu au nici o sansa masinile in general la liniute :P ca sa fiu ontopic..dieselul iti da senzatia ca trage puternic daca stii intre ce intervale sa o tii..dar una pe benzina are plaja mai larga de exploatat.. |
Quote:
:arrow: on topic : si hayabusa si veyron merg pe benzina, deci :arrow: benzina :lol: |
Quote:
|
De ce ai merge tare/in drift pe curbe cu denivelari si cu pietris ca nu am inteles? Asta asa, o curiozitate de a mea. Presupun ca o arzi la modu' asta pe drumuri publice, nu pe micul tau domeniu privat. Caz in care esti cam inconstient daca nu mai rau.
|
Quote:
|
Quote:
In primul rand, nu's masini proiectate sa fie sport si totusi, 8 secunde suta, cred ca-i un rezultat foarte, foate bun pentru categoria sa. Pentru ca top gear ii la moda, majoritatea-mi explica ce spune Clarckson, imi permit sa vin si eu cu ceva dragut. https://www.youtube.com/watch?v=DDmz2JMhhhA Asta-i seria 5, mai bine nu-l puteam nici eu caracteriza, dimpotriva, mi se pare ca s-a exagerat putin, doar putin ! :-) P.S aceeasi poveste la e60 si F10 |
crezi sau nu, mie masinile astea mi se par barci . cu ce crezi ca ma incanta pe mine o masina care consuma o galeata de combustibil la 2 strazi, scoala si mortii din morti cand o "calci" putin mai dur, iar exemplele pot continua . ca performante, mi se par absolut irelevante atata timp cat parerea mea despre aceasta masina nu-i una tocmai buna. asa si s2000-ul are performante nu tocmai de trecut cu vederea si poate multora li se pare "urata" masina, sau poate chiar barca, dar asta nu o incurca cu nimic sa fie masina buna pentru cei care stiu sa o recunoasca . am mai spus si repet, asta e parerea mea personala si astept sa nu-mi sara toti conducatorii/detinatorii de bmw in cap . nu te astepti ca atunci cand iti prezinti masina pe un forum toti sa intre si sa zica "vaaaai ce masina dumnezeiasca", ba din contra, astepti pareri bune / rele, care sa-ti intareasca pasiunea pentru ea . cum probabil si lui gixer si multor altora li se pare civicu' meu nasol, consider ca am dreptul la opinie si eu deasemeni .
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:36. |
|
- Copyright 2026 4Tuning