![]() |
Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!
Quote:
Buna. 0760398972 / 0722983543 Cristi...baiatul este mecanic de meserie si te poate ajuta in orice.Evident...calitate pret ;) |
2 Attachment(s)
Vand JENTI pe 17" 5x100. Prezinta zgarieturi si necesita vopsire. Nu sunt strambe din butuci si nu sunt sparte. Pret: 200 euro negociabil!! Tel: 0769120586
|
Am nevoie de un senzor de abs stg fata pentru un opel frontera b . aveti idee unde as putea sa gasesc ? sh ca nou e 1.700 de lei :???:
|
pt senzor incearca pe atelierelor la dezmembrari avea un frontera acum ceva vreme 0722442141
|
multumesc . am sunat si nu are
|
1 Attachment(s)
E cineva interesat de un aparat foto Fujifilm de 10mpx? Filmeaza HD 720p cu zoom 15x, in stare buna, are doar 2500 cadre trase, am cablu USB, A/V si HDMI, card 2gb, capac obiectiv, curea si telecomanda fara fir.
700 ron 0740016417 |
Am si eu nevoie de putin ajutor..cine poate sa imi spuna si mie cum se scot capacele de la oglinzi la o Skoda Octavia 2 pentru a schimba becurile alea care lumineaza cand deschizi usile...sau daca e cineva si stie sa mi le scoata..raman dator:))..va multumesc:d
|
am cautat pe google si`am gasit la colegii de pe vwforum linku asta http:// simplement.skoda.free.fr/technique/retro-ext/retro-ext. htm
sau http:// vwforum.vwforum. ro/topic/51277-schimb-bec-semnalizare-din-oglinda-laterala/page__st__20 iti trimit si PM cu linkurile , ca poate nu le cenzureaza astia pe pm! sper sa fie de folos! |
multumesc de ajutor...dar parca mi-e frica sa trag de capacu ala sa nu fac vreo belea..as vrea totusi pe cineva care a mai facut asta
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
am sanse pe poporului sa gasesc stickere cu 4tuning? sau daca stie cineva de unde pot lua de prin ct la un pret decent..
|
Pe Tepes Voda la baietii care coleaza masini..acolo am auzit ca au:d
|
niste cauciucuri de iarna pentru un Matiz unde pot sa mai gasesc? am fost peste tot prin oras pe unde am stiut ca gasesc , dar fara succes ... s-au dat toate . prin raza judetului Constanta stie cineva pe unde pot sa gasesc?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:04. |
- Copyright 2026 4Tuning