![]() |
|
Re: Cand au inceput circuitele in Romania?
Quote:
|
Dacă se referă și la grupa Free Formula!?
De pe fras.ro: http://2010.fras.ro/ro/home/hotarari...gari-nationale Tehnic: Omologari nationale VINERI, 08 MARTIE 2013 18:44 Omologarea unui automobil de competiţie sau a unui subansamblu (VO, ET, ES, etc.) pe plan national se poate face la cererea unui agent economic agreat de FRAS sau a unei structuri afiliate FRAS. Admiterea cererii este de competenta Consiliului Federal al FRAS, pe baza avizului Comisiei Tehnice. Cererea va fi insotita de fişa de omologare nationala propusa, intocmita de solicitant dupa modelul FIA. Omologarea nationala este valabila pe o perioada de 5 ani. Pentru admiterea cererii este necesar ca la data depunerii dosarului să existe cel putin două exemplare identice importate definitiv īn Romānia si omologate RAR in cazul automobilelor si minim zece kit-uri identice in cazul subansamblelor, prezentate Comisiei Tehnice a FRAS in vederea avizarii. Pentru ca omologarea nationala a automobilelor sa-si pastreze valabilitatea dupa anul calendaristic in care a fost aprobata, este necesar ca din al doilea an sa existe minim 5 exemplare identice importate definitiv in Romania si omologate RAR ca automobile de competitie. Nerespectarea acestei conditii conduce la reluarea intregii proceduri de omologare. Taxele de omologare pe plan national sunt cuprinse in Normele financiare 2013: 2500 de euro pentru automobile si 500 de euro pentru fiecare kit/subansamblu, echivalent in lei, urmand a fi aprobate in Adunarea Generala din data de 09.03.2013. |
Quote:
But I LIKE`IT! ceea ce faci si implicarea ta imi place la nebunie. Noh la ca nu au intrat zilele in sac. Asteptam foto-urile! :D Nota moderator: Limbajul !!!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nelutzu cea ce priveste zincarea,cred ca Cornel are dreptate,eu asi da rugina cit este posibil,jos exista la ora actuala vopsea cu gundire integrata si gata.Cu zincul mai estesi problema daca vrei sa mai sudezi ceva suplimentar merge mai greu de sudat.
cea ce priveste restul ce mai este de facut: telescoape ceva in genul pe care lea pus Cornel in poze,cele folosite de mine nu mau satisfacut,dar atunci nu am avut altceva pentru brate iti recomand teava de otel cu profil OVAL acolo unde poti foloseste uniball asa cum am mai spus odata ar trebui sa stim ce fuzete aveti si atunci putem discuta restul daca folositi masina numai la coasta,ajunge sistemul de frinare asa cum a fost,pentru circuit afost insuficient asa cum am citit Ernestin este pensionar,probabil se plictiseste,el ar fi unul din putini care va poate ajuta la cutie am sa incerc sal contactez despre cutie maine mai mult cu drag T.Gedeon |
Quote:
|
Quote:
Quote:
uniball a si fost pe toata masina, si ma mir ca atunci s-au facut in UZINA la noi :shock:, Ernestin mi-a dat si schitele tehnice pt uniball dar acum se gasesc mai usor de cumparat... Quote:
Eu sant multumit ca masina a fost adusa la Resita si acum nu mai exista riscul sa dispara sau sa se distruga, deci e salvata..... Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
# 112 Werner Hirschvogel / POSTCARD 1988
|
Quote:
|
Quote:
https://lh6.googleusercontent.com/-R...i%25201983.jpg |
Da, este posibil, că īn 1988, tu nu erai īn listă.
Neluțu, oricum e nevoie de o omologare a Comisiei Tehnice a FRAS. Poți vorbi cu Lucian GIRBACIU. |
Omologare la Comisia Tehnică a FRAS, tot trebuie. Vorbește cu președintele Comisiei Tehnice - Lucian GĪRBACIU.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:29. |
|
- Copyright 2026 4Tuning