![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
Ce sau adunat fetele la poze :D. Are dreptate Cipone, foarte reușite pozele īn casă.
|
Foarte frumos Explorer-ul pentru un Welly! :-)
|
Ce balena e si Fairlane-ul asta frate...mare de tot:-P Dar parca celalalt e mai misto:-P
|
12 Attachment(s)
Inca una de "sezon" ...
Jeep Wrangler Sahara - Maisto 1:18 |
O machetă ce da bine lāngă celelalte 4x4 de la tine din colecție. Cu toate că e "doar" un maisto mi se pare realizată destul de bine.
|
Wrangler-ul este chiar etalon in categoria 4x4. Nu avea cum sa lipseasca. De fapt, am mai avut unul dar nu era chiar nou asa ca nu l-am pastrat.
Masina reala este destul de simpla, asa ca nu au usurat munca celor de la maisto. Oricum, consider ca e printre cele mai bune realizari ale lor, iar versiunea rubicon este si mai reusita. Daca reusesc sa ma conving sa dau cam 40euro pe un maisto intr-o culoare mai speciala o sa fac o sedinta foto cu ambele :lol: |
Frumoasă realizare de la Maisto ! N-o lua īn nume de rău, dar trebuia să ridici ambele ştergătoare pe parbriz, ieşeau mai bine īn poze ...
|
Lasa vrajeala ca masina e brici! Imi place super mult, mai ales de cand am vazut TopGear USA, ceea ce ti-am si recomandat sa urmaresti, este chiar o macheta de referinta in bransa.
Asta merge foarte misto in zapada, ce-s cu pozele astea?! Daca nule-ai facut afara, degeaba. |
Quote:
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Īncercam doar să-ţi explic, ce trebuia să faci cu ştergătorul din dreapta: exact ce ai făcut cu cel din stānga (īn pozele tale 1 şi 2 (prima poză de mai jos) e jos, īn pozele tale 3 şi 8 (a 2-a poză de mai jos) l-ai ridicat). Īl ridicai exact cum e īn poza 3 de mai jos, şi maşina arăta exact ca īn poza 4 ! Detaliile fac totul ... Respect, cele bune ! |
Quote:
|
Frumoasa culoare ai ales la Wranglerul asta:-P
|
Quote:
|
Bleah...usor, usor te spurci de tot cu de astea...:lol:
Arata bine in pozele pe care le faci! |