![]() |
Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?
Quote:
nicio sansa cu a 2a, i-ai dat o sansa, i-ai dat 2, vrea o a 3a, si o sa vrea multe altele...relax, ia o pauza! |
Quote:
Incearca sa fi mai sociabil si cu alte fete,schimba cateva cuvinte,fa totu sa para o joaca,fara o miza anume.Nu ramane fixat numai cu una,arunci si tu momeala si care o prinde aia e.Daca e destul de buna pentru gusturile tale keep it daca nu next one.Hai ca nu e greu:D LE:Am uitat sa te intreb! Cati ani ai?:lol: |
ooffff :( nimic n-ai inteles :!: :!: :!: n-auzi ce ti-a zis champion mai sus? RUPE ORICE LEGATURA cu ea daca vrei sa-ti fie bine si sa treci peste. daca nu vrei asta, atunci vorbeste in continuare cu ea si in continuare o sa fii luat drept "amic". iar cu cea de-a doua...esti masochist? :lol: iti place sa-ti faci rau singur? zici ca te-a inselat de doo ori..gata, las-o-n pacea ei..uita de ea..delete la tot ce te leaga de ea/ele(poze, nr tel, id, hi6, faisbuc..tot.tot). atunci cand o sa ai puterea sa faci asta inseamna ca te-ai detasat cumva de ele..asta e primul pas spre o viata mai buna :lol:
Quote:
|
Quote:
pff, la 16-17 ani ai tai sa le schimbi ca pe sosete:)), bravo, ai o teorie... mamaaa:)). fiecare iubeste in felul lui la urma urmei:D, nu mai baga ma toate fetele-n aceeasi oala! |
19 ani am. mersi tuturor pt sfaturi :D singurul regret kre il am e ca am refuzat o fata de milioaneeee...o stiam de ani buni a vrut sa fim impreuna si sa ramana in constanta de unde sunt si eu....iar eu am refuzat.o pt k ma tot gandeam la prima iar ea intr.un final s.a mutat in bucuresti... :( am sa regret mereu k nu i.am dat nici makr o sansa...a fost oribil din partea mea....era o fata unica, perfecta de milioane, o prietena adevarata de incredere.
|
midnight_rider ...tu cati ani ai ?:-?
|
cat se vede sub username:D 12 (intors)
|
te.ar deranja dak ai mai vorbi cu mine pe mess?;;) asta k sa le arat la toti k trec peste b-)
|
Quote:
Uite cum sta treaba cu fetele la varsta noastra.Avem aproximativ aceeasi varsta.Fetele bune nu se gasesc pe mess/hi5/facebook.Cele care accepta sa iasa cu tine de pe aceste site-uri sunt mai mult ca sigur nite mici catzele.O fata buna se lasa mai greu cucerita.Si crede-ma ca merita tot efortu.In fond si la urma urmei "vanatoarea" e ceea mai frumoasa parte a relatiei.Primu sarut,primele momente in pat,primele refuzuri,primele clipe sunt cele mai frumoase. midnight_rider: Nu le schimb ca pe sosete:lol: Dar nu are rost sa pierd nici macar o secunda din viata pe regrete.Daca nu mai vrei sa avem o relatie foarte bine! Pa si la revedere. Intradevar nu sunt toate fetele asa,de aceea de abia astept sa mai cresc sa gasesc fete cu capu pe umeri nu in posetutze roz.Dar toate la timpu lor. |
Quote:
o sa-mi vada x-lescu postul mai mult ca sigur dar nu mai conteaza... |
Quote:
Nu auzi ca nu pe mess se leaga relatii?:twisted::twisted::twisted: |
Quote:
|
nu incerc sa leg o relatie..pur si simplu sa pot sa.i spun unele probleme :-? si dak ai fost de acord sa vb.im pe mess....cum facem asta?;;) y!m: bogdan_xtreme_16
|
Quote:
Apropo si eu o sa fac medicina:D Vrei sa ramai in tara sau sa pleci afara?:D |
Quote:
Daca nu se schimba nimic in vreo 3-4 ani in tara asta, salt in gol! Iti tocesti coate, timp, nervi timp de 6 ani pe bancile facultatii ca apoi sa mori de foame?? No way!;) |
| All times are GMT +2. The time now is 06:33. |
- Copyright 2026 4Tuning