Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

midnight_rider 20-09-10 20:14

Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?

Quote:

Originally Posted by lovesux (Post 3671737)
niste cuvinte ft puternice...dar multumesc chiar aveam nevoie de asa ceva si cred k ai dreptate:) am sa mai vorbesc cu ea din cand in cand...dar atat...nimic mai mult...iar pe a2a fata pt cineva kre a zis k ar trebui sa acord a2a sansa sa stii k am acordat a2a sansa si s.a repetat povestea...acum vrea o a3a sansa...si nu stiu dak mai are rost :-?? oricum va multumesc pt sfaturi:*

nicio sansa cu a 2a, i-ai dat o sansa, i-ai dat 2, vrea o a 3a, si o sa vrea multe altele...relax, ia o pauza!

Cozmescu-Alin 20-09-10 20:18

Quote:

Originally Posted by lovesux (Post 3671737)
niste cuvinte ft puternice...dar multumesc chiar aveam nevoie de asa ceva si cred k ai dreptate:) am sa mai vorbesc cu ea din cand in cand...dar atat...nimic mai mult...iar pe a2a fata pt cineva kre a zis k ar trebui sa acord a2a sansa sa stii k am acordat a2a sansa si s.a repetat povestea...acum vrea o a3a sansa...si nu stiu dak mai are rost :-?? oricum va multumesc pt sfaturi:*

pfff.Da-i si a treia sansa dar dai-o direct in gura:lol:. Fi serios dupa ce a facut asta de 2 ori la naiba o va mai face garantat cel putin odata asa ca nu merita.Sincer nu stiu cum poti sa stai tu numa cu o fata,doua in minte.Eu chiar asa mic cum sunt imediat imi fug ochii la altele:rolleyes2.Prietena mea actuala(6 luni,ieri) e o fata super din toate punctele de vedere,dar stiti cum e cand nu esti baietas de bani gata :lol: Toate fetitele buluc pe ei.Am motive sa cred ca si aceasta la un moment dat va gasi unu cu bani iar acesta din 2 miscari o va face sa sufere,dar asta e.:D Si-o fac cu mana lor.

Incearca sa fi mai sociabil si cu alte fete,schimba cateva cuvinte,fa totu sa para o joaca,fara o miza anume.Nu ramane fixat numai cu una,arunci si tu momeala si care o prinde aia e.Daca e destul de buna pentru gusturile tale keep it daca nu next one.Hai ca nu e greu:D

LE:Am uitat sa te intreb! Cati ani ai?:lol:

iuly_007 20-09-10 20:21

ooffff :( nimic n-ai inteles :!: :!: :!: n-auzi ce ti-a zis champion mai sus? RUPE ORICE LEGATURA cu ea daca vrei sa-ti fie bine si sa treci peste. daca nu vrei asta, atunci vorbeste in continuare cu ea si in continuare o sa fii luat drept "amic". iar cu cea de-a doua...esti masochist? :lol: iti place sa-ti faci rau singur? zici ca te-a inselat de doo ori..gata, las-o-n pacea ei..uita de ea..delete la tot ce te leaga de ea/ele(poze, nr tel, id, hi6, faisbuc..tot.tot). atunci cand o sa ai puterea sa faci asta inseamna ca te-ai detasat cumva de ele..asta e primul pas spre o viata mai buna :lol:

Quote:

Originally Posted by Emin3m (Post 3671760)
LE:Am uitat sa te intreb! Cati ani ai?:lol:

+1

midnight_rider 20-09-10 20:26

Quote:

Originally Posted by Emin3m (Post 3671760)
pfff.Da-i si a treia sansa dar dai-o direct in gura:lol:. Fi serios dupa ce a facut asta de 2 ori la naiba o va mai face garantat cel putin odata asa ca nu merita.Sincer nu stiu cum poti sa stai tu numa cu o fata,doua in minte.Eu chiar asa mic cum sunt imediat imi fug ochii la altele:rolleyes2.Prietena mea actuala(6 luni,ieri) e o fata super din toate punctele de vedere,dar stiti cum e cand nu esti baietas de bani gata :lol: Toate fetitele buluc pe ei.Am motive sa cred ca si aceasta la un moment dat va gasi unu cu bani iar acesta din 2 miscari o va face sa sufere,dar asta e.:D Si-o fac cu mana lor.

Incearca sa fi mai sociabil si cu alte fete,schimba cateva cuvinte,fa totu sa para o joaca,fara o miza anume.Nu ramane fixat numai cu una,arunci si tu momeala si care o prinde aia e.Daca e destul de buna pentru gusturile tale keep it daca nu next one.Hai ca nu e greu:D

pff, la 16-17 ani ai tai sa le schimbi ca pe sosete:)), bravo, ai o teorie... mamaaa:)). fiecare iubeste in felul lui la urma urmei:D, nu mai baga ma toate fetele-n aceeasi oala!

lovesux 20-09-10 20:27

19 ani am. mersi tuturor pt sfaturi :D singurul regret kre il am e ca am refuzat o fata de milioaneeee...o stiam de ani buni a vrut sa fim impreuna si sa ramana in constanta de unde sunt si eu....iar eu am refuzat.o pt k ma tot gandeam la prima iar ea intr.un final s.a mutat in bucuresti... :( am sa regret mereu k nu i.am dat nici makr o sansa...a fost oribil din partea mea....era o fata unica, perfecta de milioane, o prietena adevarata de incredere.

lovesux 20-09-10 20:31

midnight_rider ...tu cati ani ai ?:-?

midnight_rider 20-09-10 20:32

cat se vede sub username:D 12 (intors)

lovesux 20-09-10 20:40

te.ar deranja dak ai mai vorbi cu mine pe mess?;;) asta k sa le arat la toti k trec peste b-)

Cozmescu-Alin 20-09-10 20:42

Quote:

Originally Posted by lovesux (Post 3671791)
19 ani am. mersi tuturor pt sfaturi :D singurul regret kre il am e ca am refuzat o fata de milioaneeee...o stiam de ani buni a vrut sa fim impreuna si sa ramana in constanta de unde sunt si eu....iar eu am refuzat.o pt k ma tot gandeam la prima iar ea intr.un final s.a mutat in bucuresti... :( am sa regret mereu k nu i.am dat nici makr o sansa...a fost oribil din partea mea....era o fata unica, perfecta de milioane, o prietena adevarata de incredere.

Pai vezi,ai 19 ani,multi inainte! Si ai pierdut o fata "de milioane" daca e dupa cum zici tu.Hai sa iti zic ceva mai sunt cel putin 1000 ca ea in Constanta.Lasa o sa mai gasesti alta.Tot ce trebuie acum e sa capeti umpic de incredere in tine,sa fi tu mai al draq decat ele.Nici sa ai liste lungi cu "marcate" dar nici sa stai sa plangi dupa una o viata.:D

Uite cum sta treaba cu fetele la varsta noastra.Avem aproximativ aceeasi varsta.Fetele bune nu se gasesc pe mess/hi5/facebook.Cele care accepta sa iasa cu tine de pe aceste site-uri sunt mai mult ca sigur nite mici catzele.O fata buna se lasa mai greu cucerita.Si crede-ma ca merita tot efortu.In fond si la urma urmei "vanatoarea" e ceea mai frumoasa parte a relatiei.Primu sarut,primele momente in pat,primele refuzuri,primele clipe sunt cele mai frumoase.

midnight_rider: Nu le schimb ca pe sosete:lol: Dar nu are rost sa pierd nici macar o secunda din viata pe regrete.Daca nu mai vrei sa avem o relatie foarte bine! Pa si la revedere. Intradevar nu sunt toate fetele asa,de aceea de abia astept sa mai cresc sa gasesc fete cu capu pe umeri nu in posetutze roz.Dar toate la timpu lor.

midnight_rider 20-09-10 20:45

Quote:

Originally Posted by lovesux (Post 3671843)
te.ar deranja dak ai mai vorbi cu mine pe mess?;;) asta k sa le arat la toti k trec peste b-)

:))=))cea mai mare aiureala auzita...mda ...ok, cum vrei tu.

o sa-mi vada x-lescu postul mai mult ca sigur dar nu mai conteaza...

Cozmescu-Alin 20-09-10 20:49

Quote:

Originally Posted by lovesux (Post 3671843)

Ce ii spun eu si ce face el:lol:

Nu auzi ca nu pe mess se leaga relatii?:twisted::twisted::twisted:

midnight_rider 20-09-10 20:54

Quote:

Originally Posted by Emin3m (Post 3671850)

midnight_rider: Nu le schimb ca pe sosete:lol: Dar nu are rost sa pierd nici macar o secunda din viata pe regrete.Daca nu mai vrei sa avem o relatie foarte bine! Pa si la revedere. Intradevar nu sunt toate fetele asa,de aceea de abia astept sa mai cresc sa gasesc fete cu capu pe umeri nu in posetutze roz.Dar toate la timpu lor.

Cand o sa ai regrete o sa-ti dai seama ca iubesti cu adevarat, cand toate-s foarte bune si frumoase nu prea realizezi faptul asta, ceea ce e cam nasol. O sa-ti vina si tie randul;)

lovesux 20-09-10 20:58

nu incerc sa leg o relatie..pur si simplu sa pot sa.i spun unele probleme :-? si dak ai fost de acord sa vb.im pe mess....cum facem asta?;;) y!m: bogdan_xtreme_16

Cozmescu-Alin 20-09-10 21:00

Quote:

Originally Posted by midnight_rider (Post 3671886)
Cand o sa ai regrete o sa-ti dai seama ca iubesti cu adevarat, cand toate-s foarte bune si frumoase nu prea realizezi faptul asta, ceea ce e cam nasol. O sa-ti vina si tie randul;)

Cine stie!Poate maine da masina peste mine si apuc sa mor fericit:lol: Daca iubesc cu adevarat aceea iubire nu se va termina,altfel nu e o iubire adevarata.:D Insa lucrurile sunt mult mai usoare in teorie decat in practica, experienta ta de viata este mult mai mare decat a mea asa ca nu ma pot bate cu pumnii in piept ca nu va fi asa.:D

Apropo si eu o sa fac medicina:D Vrei sa ramai in tara sau sa pleci afara?:D

midnight_rider 20-09-10 21:16

Quote:

Originally Posted by Emin3m (Post 3671918)
Cine stie!Poate maine da masina peste mine si apuc sa mor fericit:lol: Daca iubesc cu adevarat aceea iubire nu se va termina,altfel nu e o iubire adevarata.:D Insa lucrurile sunt mult mai usoare in teorie decat in practica, experienta ta de viata este mult mai mare decat a mea asa ca nu ma pot bate cu pumnii in piept ca nu va fi asa.:D

Apropo si eu o sa fac medicina:D Vrei sa ramai in tara sau sa pleci afara?:D

tre sa fii nebun:shock:, e extrem de mult de invatat si greu in draci, dupa primul an o sa vrei sa te lasi, dar daca-ti doresti cu adevarat MULT SUCCES SI INTOXICATIE PLACUTA CU FORMOL!:|:D
Daca nu se schimba nimic in vreo 3-4 ani in tara asta, salt in gol! Iti tocesti coate, timp, nervi timp de 6 ani pe bancile facultatii ca apoi sa mori de foame?? No way!;)

All times are GMT +2. The time now is 06:33.

- Copyright 2026 4Tuning