![]() |
|
Re: Street Wars
ce am avut de zis am spus mai sus....asa ca PUNCT !
|
atunci daca nu vrei sa se lamureasca totul si sa se discute civilizat macar stai in banca ta pe forum nu mai isca atatea discutii si citeste bine inainte sa zici ceva.sa se inteleaga ca nu prea esti curios si iti convin discutiile de pe forum pe care postezi ca un copil
|
exact........treaba cu coasa:)
|
Re: Poze
ma Alex vezi ca exista topicu Poze ? doar nu l-a mancat lupu' :P....faci niste chestii uneori :)))):P
|
Re: Poze
Quote:
|
Re: Chat
Sa invete toata lumea sa se exprime civilizat, si atuncea nu e nici o problema. Ca dara asta e un forum public unde intra o gramada de oameni, nu un cotet. Si din cate stiu, conform regulamentului nu avem voie sa ne exprimam cum vrem noi.
Scuze pt. off, dar nu am rezistat sa nu scriu asta. |
Quote:
:drunk: Quote:
|
macar amuzamentul si buna dispozitie nu lipseste!!! :twisted:
nici io n-am rezistat sa nu fac off topic pe chat!!! :oops: |
ma LEXION de unde pana unde 3-4 ferrariuri inmatriculate in cj!?!?ai scris asta la "masini tari vazute la noi"
|
Re: Kitch Tuning ...de peste tot
[QUOTE=CJ-01-WOB;939975]
De ce isi ia toata lumea Dacia? pt ca e buna , e accesibila, si e noua! Generatia mai tanara niciodata nu ar opta pt un asemenea autoturism asta e clar insa. QUOTE] asa e ca nu isi ea. WOB-ule de ce nu iti iei dacie??? EU siper nova am avut inaintea opelului. Ca motorizare sunt bune, dar tabl;arie si restul plasticurilor dinauntru e varza. Si intre logan si solenza-supernova nu e mnare diferentza. Toata lumea se lacomeste ca e masina noua si are garantie 3 ani, asta e parerea me |
[QUOTE=MANTUS;944046]
Quote:
supernova au fost si sunt un esec total!! solenza si loganu mai merg;) mah sti cum e ca e masina noua... si unii se gandesc ca decat sa ia una de 6-7 ani mai bine isi iau una noua si au grija de ea! se vede clar ca wob e un om matur, ce gandeste!... adevaru e ca noi astia mai junior cand auzim logan zicem *** dar nu e chiar asa... pt un om care nu are pretentii loganu e ok! |
Quote:
pt ca eu inca ma consider generatia mai tanara :lol:. Quote:
|
Quote:
tata are 50 de ani si a vrut sa isi ia masina noua...el are logan!(si nu are nici o treaba cu el de cand l-a luat) |
El spune, ca sunt 3-4 Ferrariuri inmatriculate in Cluj... adica in Cluj sunt 3-4 Ferrariuri inmatriculate (dar nu toate inm. in tara) :))
Quote:
|
cat traiesti tot inveti!!! Si dupa ce-ai invatat mori!:lol: ... ca doar asa e viata
Off topic si asta!!! :yes: :yes: :yes: |
| All times are GMT +2. The time now is 04:39. |
|
- Copyright 2026 4Tuning