Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Chat (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/1274-chat.html)

CicioNE 09-06-07 17:00

Re: Street Wars

ce am avut de zis am spus mai sus....asa ca PUNCT !

Bogdan' 09-06-07 18:13

atunci daca nu vrei sa se lamureasca totul si sa se discute civilizat macar stai in banca ta pe forum nu mai isca atatea discutii si citeste bine inainte sa zici ceva.sa se inteleaga ca nu prea esti curios si iti convin discutiile de pe forum pe care postezi ca un copil

CicioNE 10-06-07 18:25

exact........treaba cu coasa:)

NightRider 10-06-07 22:21

Re: Poze

ma Alex vezi ca exista topicu Poze ? doar nu l-a mancat lupu' :P....faci niste chestii uneori :)))):P

bzsa 10-06-07 22:25

Re: Poze

Quote:

Originally Posted by NightRider (Post 942458)
ma Alex vezi ca exista topicu? doar nu l-a mancat lupu' :P....faci niste chestii uneori :)))):P

ia fost lene sa caute:D :D :D

di48lo 10-06-07 22:31

Re: Chat

Sa invete toata lumea sa se exprime civilizat, si atuncea nu e nici o problema. Ca dara asta e un forum public unde intra o gramada de oameni, nu un cotet. Si din cate stiu, conform regulamentului nu avem voie sa ne exprimam cum vrem noi.

Scuze pt. off, dar nu am rezistat sa nu scriu asta.

CJ-01-WOB 11-06-07 11:37

Quote:

Originally Posted by di48lo (Post 942475)
Sa invete toata lumea sa se exprime civilizat, si atuncea nu e nici o problema. Ca dara asta e un forum public unde intra o gramada de oameni, nu un cotet. Si din cate stiu, conform regulamentului nu avem voie sa ne exprimam cum vrem noi.

Scuze pt. off, dar nu am rezistat sa nu scriu asta.

si sa mai invete lumea sa scrie si corect , si sa nu faca off-topic pe threadul de chat !

:drunk:
Quote:

nu am rezistat sa nu scriu asta.
cheers

Eagle_flyaway 11-06-07 13:46

macar amuzamentul si buna dispozitie nu lipseste!!! :twisted:

nici io n-am rezistat sa nu fac off topic pe chat!!! :oops:

romanov 11-06-07 20:51

ma LEXION de unde pana unde 3-4 ferrariuri inmatriculate in cj!?!?ai scris asta la "masini tari vazute la noi"

MANTUS 11-06-07 20:59

Re: Kitch Tuning ...de peste tot

[QUOTE=CJ-01-WOB;939975]
De ce isi ia toata lumea Dacia? pt ca e buna , e accesibila, si e noua!
Generatia mai tanara niciodata nu ar opta pt un asemenea autoturism asta e clar insa.

QUOTE]

asa e ca nu isi ea. WOB-ule de ce nu iti iei dacie??? EU siper nova am avut inaintea opelului. Ca motorizare sunt bune, dar tabl;arie si restul plasticurilor dinauntru e varza. Si intre logan si solenza-supernova nu e mnare diferentza. Toata lumea se lacomeste ca e masina noua si are garantie 3 ani, asta e parerea me

DaNuTzU' 11-06-07 22:26

[QUOTE=MANTUS;944046]
Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 939975)
Generatia mai tanara niciodata nu ar opta pt un asemenea autoturism asta e clar insa.

QUOTE]

asa e ca nu isi ea. WOB-ule de ce nu iti iei dacie??? EU siper nova am avut inaintea opelului. Ca motorizare sunt bune, dar tabl;arie si restul plasticurilor dinauntru e varza. Si intre logan si solenza-supernova nu e mnare diferentza. Toata lumea se lacomeste ca e masina noua si are garantie 3 ani, asta e parerea me

supernova au fost si sunt un esec total!! solenza si loganu mai merg;)
mah sti cum e ca e masina noua... si unii se gandesc ca decat sa ia una de 6-7 ani mai bine isi iau una noua si au grija de ea!

se vede clar ca wob e un om matur, ce gandeste!... adevaru e ca noi astia mai junior cand auzim logan zicem *** dar nu e chiar asa... pt un om care nu are pretentii loganu e ok!

CJ-01-WOB 12-06-07 00:30

Quote:

Originally Posted by MANTUS (Post 944046)
Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 939975)

asa e ca nu isi ea. WOB-ule de ce nu iti iei dacie???

pt ca eu inca ma consider generatia mai tanara :lol:.

Quote:

Originally Posted by DaNuTzU' (Post 944219)
se vede clar ca wob e un om matur, ce gandeste!...

10nx danutzu

DaNuTzU' 12-06-07 00:41

Quote:

Originally Posted by Eagle_flyaway (Post 944455)
ba tu sigur n-ai logan? :lol: :twisted:

eu nu am masina mah!!!!!!!(masina lu tata sau a familiei nu e masina mea)
tata are 50 de ani si a vrut sa isi ia masina noua...el are logan!(si nu are nici o treaba cu el de cand l-a luat)

di48lo 12-06-07 13:46

El spune, ca sunt 3-4 Ferrariuri inmatriculate in Cluj... adica in Cluj sunt 3-4 Ferrariuri inmatriculate (dar nu toate inm. in tara) :))

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 943069)
si sa mai invete lumea sa scrie si corect , si sa nu faca off-topic pe threadul de chat !

Am terminat scoala, asa ca nu mai am unde sa invat sa scriu corect... Evitarea off-topicurilor se poate rezolva ;)

Eagle_flyaway 12-06-07 14:26

cat traiesti tot inveti!!! Si dupa ce-ai invatat mori!:lol: ... ca doar asa e viata

Off topic si asta!!! :yes: :yes: :yes:

All times are GMT +2. The time now is 04:39.

- Copyright 2026 4Tuning