![]() |
Re: Discutii despre orice!
salut! il cunoasteti cumva pe baiatu cu opel astra f cabrio visiniu,cu folie pe geamuri,are numar MM.xx.jjr(nu sunt foarte sigur da ceva cu jj e) din baia mare.l-am vazut parcat acuma seara pe strada munteniei.vreau sa il intreb ceva despre prelata,nu e altceva.multam!
|
Quote:
(vis-a-vis de benzinaria MOL) |
II cineva din baia mare care o dat statu in judecata pt taxa? Sau daca stiti un avocat ce o castigat procese de genu m-ar interesa
|
Quote:
Tu te-ai trezit exact in ziua in care s-a schimbat taxa. Avand in vedere discriminarile din forma actuala de taxare, este doar o chestiune de timp pana cand contribuabilii vor ataca si aceasta taxa si , cel mai probabil, daca vor stii cum sa puna problema, vor avea si castig de cauza! |
98% au castigat, se vehiculează că de acum încolo cine va da statul în judecată, ori sa primească doar 25% din valoarea sumei plătite sau spre exemplu cine a plătit in 2009 1000 euro pentru o anumită mașină să ii se restituie suma platită dar calculată ca și cea de acum! dau un exemplu la un ford mondeo 1.8 diesel se va plati 300euro acum, iar in 2009 ai platit 1000 euro, se calculează valoarea de acum si tu primesti doar 300 de euro nu mai primesti 1000 care i-ai platit in 2009( e doar un exemplu despre ce se vorbeste acum)! inca nu se stie nimic sigur...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
(Am incurcat datele). Legat de datu' in judecata, am dat eu pe taxa veche, dar e pe naspa...
Buju, daca ar fi cum ai spus tu, eu pe taxa veche plateam 960, si acum as plati 1430. Deci ar trebui sa imi dea mai mult. |
Legat de taxa auto ,nu o intelege nimeni .A inmatriculat cineva de aicea o masina dupa noua taxa din martie ?Cica la euro 3 si 4 a crescut taxa ,dupa cum am observat din calculatorul de taxa 2013 taxa a scazut si la euro 3 fata de cea din 2011.Dupa noua taxa o sa ajungem o tara plina cu rable non-euro si euro 2.
|
da asta ma miram si eu, ca acum daca este euro1,euro2 e mai buna taxa, iar daca este de la euro3 in sus e mai mare...pana acum erau impotriva masinilor cu euro mic adus de afara si etc si acum uite ce fac niste penibili acolo sus la guvern se joaca cu tara cum vor pana lor!
|
ba da nu-l stiti niciunu pe baiatu de care ziceam?
|
Exista cineva ,pe plan local, care sa faca galerii de evacuare custom?
|
ai incercat la dany pe margeanului?
|
Quote:
|
schimbare de plan, doar cine doreste, sa ne intalnim sambata in 23-03-2013 caci sunt la servici in 24 cum am zis din pacate! acelasi loc si cam aceeasi ora!!
|
Quote:
|
Quote:
O intalnire de genul asta se face , in mod normal, cand pot veni cei mai multi dintre useri. In loc sa decida unul sau altul data intalnirii, puteti sa-l rugati pe Bogo*(moderatorul) cu "saru' mana" (eventual si piciorul) sa va faca un poll si si ziua cu cele mai multe voturi sa ramana stabilita ca si intalnire:!: |
Quote:
|
care se pricepe la calc si vrea sa ma ajute,as vrea sa stiu de ce miroase calc a ars dupa vreo 6-7 ore de functionare,l-am deschis si curatat de praf,coolerele functioneaza sa fie de la sursa?
|
Quote:
Ai curatat si coolerele? |
Quote:
verifica si placa de baza si restul placilor (video, sunet, retea sau ce ai mai avea pe pci, agp, pciex) sa nu fie ceva condensatori umflati. dar cum ziceam, din 20 de cazuri, 19 sint de la sursa. bafta |
Salut nu aveti careva amortizoare fata (numai patroane) pt BMW E30 324 D de vanzare ?
|
Salutare , stie cineva in baia mare , pe cineva care rolueste aripi ?
|
Scurtaturi in trafic
O scurtatura interesanta in Berceni dinspre Centura, Popesti Leordeni catre B-dul Metalurgiei si/sau Sos Turnu Magurele
Daca vii dinspre linia de centura pe Sos Berceni in directia IMGB- Aparatorii Patriei, exact in dreptul Serciceu-lui Dacia Nesty faci stanga si apoi imediat dreapta in spatele serviceului si iesi in Strada INVATATORULUI. In capatul ei dai in Drumul Jilavei, stanga te scoate la metrou la Aparatori sau pe Turnul Magurele, dreapta te scoate in B-dul Metalurgiei, inspre Metro Berceni, Cimitirul Zavorancai etc. Scurtezi daca vrei sa ajungi in Brancoveanu, Drumul Gazarului, Pieptanari, Prelungirea Ferentari sau, mai departe spre Rahova, Sebastian, Drumul Taberei, Militari etc. |
unde imi recomandati sa ma duc la un polish bun si cat de cat ieftin??
|
Quote:
|
ms dau o bere :-)
|
1 Attachment(s)
In caz ca sunt si pe aici pasionati de asa ceva :
|
salut!stiti careva un tapiter bun sau cineva care se ocupa cu prelate de camioane?
|
Face careva inele din MDF in Baia Mare?
|
Stiti pe careva care incarca instalatii de climatizare cu freon? si cam la ce pret se invarte? pentru un audi a4
|
dr clima. in curte la fostul ACR ( urbis ) 100 de lei cred ca ii treaba.
|
Quote:
|
Unde pot regla faruri in oras? Multumesc.
|
in spate va fostul vanatorul si pescarul sau cum ii zice acolo, sau mai exact in spate la fostul Leonardo!
|
Se vinde: https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...-316i-gpl.html
PS: Nu se anunta in zona noastra nici o competitie auto? :) |
Quote:
O sa fie rally raid :) |
Quote:
|
mijloc de iunie, nu mai stiu exact, traseu zona cavnic si parcul tehnic la aeroport.
oricum etapa de campionat mondial, deci o sa fie ceva tare ... |
| All times are GMT +2. The time now is 10:35. |
- Copyright 2026 4Tuning