![]() |
Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning
ai dreptate am exagerat imi cer scuze..
:oops::oops::sad::sad::sad::sad: |
Andreica poti sa te dezabonezi:lol:...Faptul ca e chat aici arata ca sectiunea Bacau este activa si inclusiv useri :))
|
yo yo omul si-a spus parerea intradevar credeam ca Cafeneaua e pentru balarii dar daca omu e deranjat putem sa-l lasam oleaca sa se calmeze.. nu?? si asa pasare s-a dus sa mai verifice odata csc sa fie sigur ca n-are nimic:))=)) nu-l luati tare si nu ma luati tare:)) usor cu joc de glezne:))
|
Quote:
|
imi cer scuze andreica dar daca nu-ti place comunitatea noastra formata din 2 persoane care vorbesc aiureli atunci nu mai intra oameni ca aleks sageata cristi monu si toti cei care au ceva habar de masini se relaxeaza sau chiar acum trag tare sa ne uimeasca pe noi ...de asta e cafenea sa palavragim (logice nelogice) e cafenea.. daca nu scrie nimeni aici inseamna ca suntem inapoiati si ca am uitat de lume?..daca palavragim aiurea e rau ca ocupam spatiu.. e bine ca suntem diferiti totusi....o seara placuta si un craciun fericit;)
|
Am luat un caine.
|
serios pasare ti-ai dus csc la slujba?? sau la misto?:))=))?
|
Quote:
|
bravo sa vezi de-acuma cum scapi de gabori....(vin curcani):))=)) gata cu off ca ne bat ceilalti dupaia..
|
Vorbesc foarte serios:P
Acum cand am parcat la roata stanga fata se auzea un fsssss am pana sigur am nevoie de o pompa sa ajung pana la vulcanizare cine ma poate ajuta? |
Pasare orasul ala are sigur ceva cu tine,daca spui ca in afara lui nu ai avut probleme :))):))):))):)))=)))
|
Quote:
|
Ceva necurat e la mijloc
Aseara cand am parcat fsssss roata:) am pus mana pe la roata si am gasit o mica gaurica pun mana nu mai iesea aer:-? (clar pana dimineata am pana)Dimineata ma gandeam ca trb sa pun rezerva pfff... ajung la masina :O roata era intacta :)) ori a venit mosu si mi-a umflat-o ori cv necurat e la mijloc |
Scriu ca sa-i umplu mail-ul lui AnDrEiCa:lol::lol::lol:, sa vada ca mai suntem cativa care activam in Bacau. Chiar daca n-am mai postat demult, urmaresc in continuare forumul deci mai suntem useri activi. :twisted:
|
Activi acolo in umbra:-)..E cafenea deci e discutie libera se poate vb despre orice in limita bunului simt normal:lol:
|
Quote:
|
Uite, spre exemplu pot sa pun si poze compromitatoare cu MON-ul aici doar e cafenea.:lol::lol::lol::lol::twisted:
|
MONU MONU MONU!!:))=)) IL VREM PE MONU!!
|
Eu prefer fetele.:lol::lol:
|
Sageata te-am vzt azi la MC
|
Pentru asta trebuie sa dai o cafea si un kinley, pasaree.:lol::lol:
|
Quote:
|
Nu. Pentru ca nu am tigari.:lol::lol::lol:
|
Quote:
|
pasare as zice sa-i dai tigarile repede nu vreau sa-l vad dezlantuindu-se pe aici pe ritmuri:))
|
E bine de stiut ca fumezi.:lol::lol: Omule da' tu ai numai ghinioane? Parca ma vad pe mine cand am luat Golf-ul. Pana la urma l-am imblanzit dar m-am salbaticit eu.:lol:
|
Quote:
|
Verifica bucsele la brate, capetele de bara, pivoti, bielete. Dupa aia fa geometria la roti, e in jur de 80 lei.
|
Quote:
|
Talhareste-l pe Mosu'!:lol::lol:
|
ai grija cum il urli pe sageata :))=)) ii place muzica country:))=))
|
Quote:
|
si cati litri de motorina?:))
|
Fiecare dupa posibilitati:twisted:
|
:)) eu nu deschid usa asa ca:))=))
|
Quote:
|
lasa ca stiu eu ma uit pe vizor e unu ii deschid ma descanta pe-acolo dupaia hopa juma de oras nea nea nea nea!!:))
|
Quote:
|
Pasare ma intreb ce verdict iti da mecanicul la partea de directie cand incepe sa faca lista.:)):))=))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:04. |
- Copyright 2026 4Tuning