Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/10477-cafeneaua-bacauanilor-4tuning.html)

r@dy 25-12-11 20:02

Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning

ai dreptate am exagerat imi cer scuze..
:oops::oops::sad::sad::sad::sad:

valitataye 25-12-11 20:05

Andreica poti sa te dezabonezi:lol:...Faptul ca e chat aici arata ca sectiunea Bacau este activa si inclusiv useri :))

r@dy 25-12-11 20:11

yo yo omul si-a spus parerea intradevar credeam ca Cafeneaua e pentru balarii dar daca omu e deranjat putem sa-l lasam oleaca sa se calmeze.. nu?? si asa pasare s-a dus sa mai verifice odata csc sa fie sigur ca n-are nimic:))=)) nu-l luati tare si nu ma luati tare:)) usor cu joc de glezne:))

AnDrEiCa 25-12-11 21:05

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 4794647)
Andreica poti sa te dezabonezi:lol:...Faptul ca e chat aici arata ca sectiunea Bacau este activa si inclusiv useri :))

Activa ca posteaza doar 2 useri?:lol:

r@dy 25-12-11 21:24

imi cer scuze andreica dar daca nu-ti place comunitatea noastra formata din 2 persoane care vorbesc aiureli atunci nu mai intra oameni ca aleks sageata cristi monu si toti cei care au ceva habar de masini se relaxeaza sau chiar acum trag tare sa ne uimeasca pe noi ...de asta e cafenea sa palavragim (logice nelogice) e cafenea.. daca nu scrie nimeni aici inseamna ca suntem inapoiati si ca am uitat de lume?..daca palavragim aiurea e rau ca ocupam spatiu.. e bine ca suntem diferiti totusi....o seara placuta si un craciun fericit;)

pasaree 25-12-11 21:57

Am luat un caine.

r@dy 25-12-11 22:06

serios pasare ti-ai dus csc la slujba?? sau la misto?:))=))?

pasaree 25-12-11 22:10

Quote:

Originally Posted by r@dy (Post 4794778)
serios pasare ti-ai dus csc la slujba?? sau la misto?:smile:)=))?

La tara cand am ajuns era popa in curte slujea casa si a dat si pe csc cu apa sfintita :X am glumit cu cainele:))

r@dy 25-12-11 22:23

bravo sa vezi de-acuma cum scapi de gabori....(vin curcani):))=)) gata cu off ca ne bat ceilalti dupaia..

pasaree 26-12-11 01:17

Vorbesc foarte serios:P
Acum cand am parcat la roata stanga fata se auzea un fsssss am pana sigur am nevoie de o pompa sa ajung pana la vulcanizare cine ma poate ajuta?

valitataye 26-12-11 01:57

Pasare orasul ala are sigur ceva cu tine,daca spui ca in afara lui nu ai avut probleme :))):))):))):)))=)))

YOKO28 26-12-11 07:00

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 4794904)
Pasare orasul ala are sigur ceva cu tine,daca spui ca in afara lui nu ai avut probleme :))):))):))):)))=)))

Sigur are: multe masini,multi stalpi,multe borduri,garduri,etc........e mai in siguranta pe camp pentru un incepator mai ales daca conduce in stil NFS :D dar nu sa nascut nimeni invatat !!

pasaree 26-12-11 11:01

Ceva necurat e la mijloc
Aseara cand am parcat fsssss roata:) am pus mana pe la roata si am gasit o mica gaurica pun mana nu mai iesea aer:-? (clar pana dimineata am pana)Dimineata ma gandeam ca trb sa pun rezerva pfff... ajung la masina :O roata era intacta :)) ori a venit mosu si mi-a umflat-o ori cv necurat e la mijloc

sageata 26-12-11 19:10

Scriu ca sa-i umplu mail-ul lui AnDrEiCa:lol::lol::lol:, sa vada ca mai suntem cativa care activam in Bacau. Chiar daca n-am mai postat demult, urmaresc in continuare forumul deci mai suntem useri activi. :twisted:

valitataye 26-12-11 19:22

Activi acolo in umbra:-)..E cafenea deci e discutie libera se poate vb despre orice in limita bunului simt normal:lol:

MON-u 26-12-11 19:25

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 4794634)
Nu am nici o treaba,dar m-am saturat sa primesc notificare pe mail ca sa postat ceva pe sectiunea asta,si cand intru sa vad chat.....este messenger pentru asta

de aia topicul asta e cafenea!:D umbla la setarile adresei tale de mail ca sa nu mai primesti notificari de la acest topic dak te deranjeaza:lol:

sageata 26-12-11 19:27

Uite, spre exemplu pot sa pun si poze compromitatoare cu MON-ul aici doar e cafenea.:lol::lol::lol::lol::twisted:

r@dy 26-12-11 19:58

MONU MONU MONU!!:))=)) IL VREM PE MONU!!

sageata 26-12-11 20:06

Eu prefer fetele.:lol::lol:

pasaree 26-12-11 20:06

Sageata te-am vzt azi la MC

sageata 26-12-11 20:08

Pentru asta trebuie sa dai o cafea si un kinley, pasaree.:lol::lol:

pasaree 26-12-11 20:10

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 4795742)
Pentru asta trebuie sa dai o cafea si un kinley, pasaree.:lol::lol:

Pentru ca am avut onoare sa iti vad PLM-Ul ?

sageata 26-12-11 20:12

Nu. Pentru ca nu am tigari.:lol::lol::lol:

pasaree 26-12-11 20:13

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 4795748)
Nu. Pentru ca nu am tigari.:lol::lol::lol:

De unde stii ca nu am?:))

r@dy 26-12-11 20:16

pasare as zice sa-i dai tigarile repede nu vreau sa-l vad dezlantuindu-se pe aici pe ritmuri:))

sageata 26-12-11 20:16

E bine de stiut ca fumezi.:lol::lol: Omule da' tu ai numai ghinioane? Parca ma vad pe mine cand am luat Golf-ul. Pana la urma l-am imblanzit dar m-am salbaticit eu.:lol:

pasaree 26-12-11 20:20

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 4795754)
E bine de stiut ca fumezi.:lol::lol: Omule da' tu ai numai ghinioane? Parca ma vad pe mine cand am luat Golf-ul. Pana la urma l-am imblanzit dar m-am salbaticit eu.:lol:

Azi m-am pus pe "reparat" am luat o surubelnita si mi-am prins chestia aia de protectie de sub bara care se rupsese nu stiu cum se cheama:-?? am alta belea cand pun frana se aude poc cand plec de pe loc iar poc nu stiu ce drq are:-?? dupa revelion trb sa imi fac urgent directia misc de volan degeaba (cat ajunge sa ii fac directia?)

sageata 26-12-11 20:26

Verifica bucsele la brate, capetele de bara, pivoti, bielete. Dupa aia fa geometria la roti, e in jur de 80 lei.

pasaree 26-12-11 20:32

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 4795768)
Verifica bucsele la brate, capetele de bara, pivoti, bielete. Dupa aia fa geometria la roti, e in jur de 80 lei.

La primavara de acum sa fac si eu ceva bani cu uratu:))

sageata 26-12-11 20:35

Talhareste-l pe Mosu'!:lol::lol:

r@dy 26-12-11 20:42

ai grija cum il urli pe sageata :))=)) ii place muzica country:))=))

pasaree 26-12-11 20:44

Quote:

Originally Posted by r@dy (Post 4795785)
ai grija cum il urli pe sageata :))=)) ii place muzica country:))=))

Merg cu uratu accept 20 lei + Ma primeste careva?

r@dy 26-12-11 21:07

si cati litri de motorina?:))

pasaree 26-12-11 21:09

Fiecare dupa posibilitati:twisted:

r@dy 26-12-11 21:12

:)) eu nu deschid usa asa ca:))=))

pasaree 26-12-11 21:13

Quote:

Originally Posted by r@dy (Post 4795814)
:)) eu nu deschid usa asa ca:))=))

Nu ajuti un biet pusti sa isi repare cazanul?

r@dy 26-12-11 21:20

lasa ca stiu eu ma uit pe vizor e unu ii deschid ma descanta pe-acolo dupaia hopa juma de oras nea nea nea nea!!:))

pasaree 26-12-11 21:51

Quote:

Originally Posted by r@dy (Post 4795820)
lasa ca stiu eu ma uit pe vizor e unu ii deschid ma descanta pe-acolo dupaia hopa juma de oras nea nea nea nea!!:))

Verdict:Zgarcit:))=))

valitataye 26-12-11 21:59

Pasare ma intreb ce verdict iti da mecanicul la partea de directie cand incepe sa faca lista.:)):))=))

pasaree 26-12-11 22:31

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 4795867)
Pasare ma intreb ce verdict iti da mecanicul la partea de directie cand incepe sa faca lista.:)):))=))

Prima data cand m-am dus cu ea la mecanic :-? se uita el :-? "Masina asta e de raliu?":)) si a inceput sa rada mi-a zis ca trb schimbat aia aia aia:-J cine il baga in seama .Eu credeam ca imi iau masina pun motorina si ma plimb da de unde ca in primele zile am inceput cauciucuri montat+echilibrat ,rulment,fulie,reparat geam(nu se mai ridica),schimbat bec aia aia mi-am pus mainile in cap s-au dus toate economiile mele :))

All times are GMT +2. The time now is 03:04.

- Copyright 2026 4Tuning