![]() |
Re: Diverse (topic de offtopic)
Eu vineri pot sa fiu acolo de la prima ora, daca credeti ca am cu ce sa ajut.
Ar cam trebui sa calculati suma necesara pentru parasolar, tricou/camasa si alte cheltuieli, pentru ca incepand de maine incep sa ma ocup de masina ( folie, polish, ceara, imi rasufla putin pe la catalizator, tre sa ma duc la tara sa iau jantele ). Cu cat stiu mai repede ce suma trebuie sa o pun deoparte, voi sti de cate din cele de mai sus mai am bani... P.S. Nu strica un forum privat :D |
pai pentru parasolar s-a stabilit horia,te sustin si eu pentru forumul privat :)
|
Salutari! ce se face cu 4 tuning days? maine apar si eu in Bucuresti!trebuie sa cotizam cu ceva? pregatiri? bafta si va pupa Jean!:D
|
Quote:
|
Aveti si un Megane albastru de Cluj in club ? nu de alta dar am vazut unul prin Valcea cu parasolar Inferno dar scria cu alb...
|
Quote:
daca zici ca avea parasolar alb, clar nu de la noi il avea...mai mult ca sigur a vazut si el scrisu pe undeva si l'a facut el la un magazin ceva.... P.S Sustin si io pentru forumul privat!!!! P.S2 io vin 1000000% vineri la romexpo!!!! |
da. o sa ii fac poza ca stiu unde e parcat...Chestia e ca scria cu alb Inferno MotorSpeed :))) si nu era caracterul vostru...erau litere simple..
L-am alergat ieri prin oras sa vad cine e dar nu a oprit...era model 2002 ...si ca "tuning" avea doar folii si jantele originale de Renault |
Nu stiu daca putem face ceva legal in acest caz.. e ca si cu copiile la adidasi.. mike, adibas.. etc.. Cu forumul privat ar fi ceva...
|
Quote:
legat de forumul privat, io zic sa il facem dupa eveniment, e cel mai ok asa....ca acum, mai mult ca sigur nu o sa ni'l faca careva fiind toti ocupati cu evenimentul |
parca deja am discutat subiectul cu forumul privat si s`a ajuns la concluzia ca nu are rost.
|
atate impresii pe voi cu forum privat si prostii ce asta numai e bun :)))
|
ba tu nu esti la munca ? :lol:
|
Nu sunt in concediu 1 sapt:)
|
azi de ziua ta ti-ai luat concediu????
|
Da mi-am luat concediu toata saptamana defapt sa ajung la toti trevestitii din orash vezi ca pe la 14 ajung la tine sa-ti aduc dresul mult dorit
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:33. |
- Copyright 2026 4Tuning