![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
5 Attachment(s)
orice va duce pe voi capul :D
|
nu sunt bune pozele pentru virtual-tuning , pozeaza masina cand e zii nu noapte ....... :???:
|
1 Attachment(s)
@ narko_rules ..am incercat si eu ceva...
|
9 Attachment(s)
As dori ca de la dunga sa o fac fie portocaliu, fie verde inchis... Alegeti voi o poza pls
|
Rog un moderator sa stearga acest post!
|
Quote:
scz de off topic |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Petterr imi pare rau, dar, nu vroiam de la bandouri in jos. Vroiam de la dunga aeea de mai jos de geamuri
|
3 Attachment(s)
Salut baieti :)
Putin ajutor, daca se poate, la pisicuta mea. E o culoare mai "dificila" sa-i spun asa, iar din cauza asta inca nu m-am apucat sa-i fac nimic. E un rosu "ferrari" .. si nu un rosu aprins, placut, sau in fine. Adica e frumoasa si culoarea aceasta, insa e mai pretentioasa :) Un mic ajutor sa vad cum ar arata cu spoilerele si pragurile vopsite in culoarea masinii si cu geamurile fumurii. Multumesc anticipat ! :) P.S. Orice alte idei sunt binevenite ;) |
10 Attachment(s)
as vrea si eu,daca se poate,ca din cele doua poze cu golfu indepartat sa iasa niste wallpapere frumoase,cat despre celelalte poze,va las pe voi sa hotarati..ce cum si unde?
ps:acel opel e masina prietenului meu,si ma rugat sa postez aici pozele sa lucrati si pe el putin!!!!ar vrea un aspect cromat la botic(ca ASTRA originala) plus alte imbunatatiri!! |
2 Attachment(s)
Quote:
|
10 Attachment(s)
Salut baieti ... puteti face ceva din pozele astea ?:)
....daca se poate ceva dragut ! |
Daca puteti puteti face si modificari la spoilere ...na nush .. ce puteti face .. !
Ms. Mult..! |
1 Attachment(s)
Quote:
P.S.: Asta e rasplata pentru toate headshot-urile pe care le-am luat de-a lungul timpului :| |
| All times are GMT +2. The time now is 20:44. |
|
- Copyright 2026 4Tuning