![]() |
Re: E30 - B 65 LAF (rosu)
am auzit ca motoarele alea de pe 8ar ar fi cele mai echilibrate, dar nici chiar asa :D
|
Quote:
si ca motoarele de pe 8 sunt cvadruplu vanos ca au 4 vanosuri |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
numai bine . |
laf, in ce zona ai garajul ?
|
[QUOTE=rhadu;2809695]laf, in ce zona ai garajul ?[/ deci vine popesti leordeni danubiana dupaia tranversezi calea ferata de la centura si la 300m pe drapta este ultima casa pe drdeapta pina-n fab de lapte tunuva.ptr ce ?
|
Probabil sa vina si el intr-o seara pe acolo:-PEra o gluma
Da ai dreptate cu moneda ,am incercat si eu pe un V12 5400 e38 si statea, am incercat si chestia cu moneda la nari si nu se misca.:lol: |
Quote:
Se pare ca suntem ca in Texas mai nou,fiecare isi face legea cum poate,banuiesc ca ai fost la politie,bineinteles ca nu au ce sa faca :-j Incearca totusi si pe siteurile internationale ebay sau pe astea de la noi..smecheri smecheri dar n-ai de unde sa stii cat de prosti or fi pana la urma;) Mult succes .. maine dau pe la voi |
2 Attachment(s)
azi am livrat 15 caroserii :lol:parcul dezmembrari se reanoieste;):lol:)))
|
daca se reinoieste parcul poate vin sa iau si eu una alta pentru e36 de la voi :D
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
dani imi pare rau ca nu am apucat sa iti multmesc personal pentru zilele trecute , mersi mult , raman dator vandut , cand ajung prin bucuresti dau si eu o ciorba ceva ,ne auzim !
L.E: acum observai , avem semnaturi asemanatoare |
| All times are GMT +2. The time now is 22:04. |
- Copyright 2026 4Tuning