![]() |
|
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Quote:
Azi am mai lucrat pe la masina, am repozitionat proiectoarele pe bara si am luat la lustruit toate reperele nichelate ca sa fie super bling-bling8):-) |
Cu ce le lustruieşti????Am luat si eu 2 bare nichelate si aş vrea şi eu să le fac să lucească cāt mai tare.
|
frumoasa tare !
dar parca trebuia janta o marime mai mica cu un cauciuc mai mare in balon(ca la gordini) dar e chestie de gust...:evil: totusi da cu negru in spatele mastii ca nu are nici o treaba cu batranii si cu nimeni...acolo trebuie sa fie negru sa para grila frumos dintr-o bucata |
Quote:
Probabil acum exista solutii cu etichete colorate si scumpe... |
Quote:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Eu cand am vrut sa omologhez jantele de Aro 10 pe masina mi-au spus sa vin cu hartie semnata de constructorul DACIA ca ei sunt de acord cu asa ceva si cu cauciucuri mai late si mai joase in balon..cu care de fapt ai numai de castigat la capitolul franare si stabilitate pe viraje;)
Era mai corect sa ma trimita la Renault ca ei au fost proiectantii modelului nu cei de la Dacia care te-ar pune sa mergi cu carutza,ca-i mai sigur,ce atatea inbunatatiri la Dacie domle'..:evil: In sfarsit,asta-i tarisoara noastra fratilor..:rolleyes2 Robert,eu folosesc o pasta la tub roz(SHINE)..o am cam de 2 ani si sunt f multumit de rezultate;)..vezi poza cu oglinda8) Si un mic update la lucrari..:arrow: |
De ce nu vrei s-o vopsesti cu negru in spate la masca?
In rest o masina de nota 12*. |
Quote:
Merci:-) |
Tu ai luat din Brăila pasta aia???Defapt se gaseşte pe la noi???
|
Superba ,felicitari !
|
1 Attachment(s)
Cea mai agresiva batranica. :)
Ma uitam la poze si mi-a sarit in ochi aripa stanga (cum stai cu fata la masina) nu vinde loc in linie cu masca. Daca ai de gand sa ii tragi vreo vopsea pe viitor neaparat ar trebui sa ii faci si aripa aia :) P.S. Ai grija cu groapa aia acoperita cu scanduri putrede...sa nu iti faca vreo "bucurie" |
Da intr-adevar arata bine de tot batranica,
dar toba aia e cea mai mare ciobanie care putea fi facuta ! (parerea mea) ce avea daca ramanea in spate la locul ei ? in lateral sta nasol, in primul rand pentru ca e mare, si o toba de forma aia chiar nu are ce cauta in lateral. Asa, acum tabarati pe mine. :)) |
frumoasa dacia, probabil cea mai frumoasa dacie de pe forumul asta cel putin. imi plac mult jantele, proiectoarele, toate detaliile de pe ea... super...
|
Obrazul subtire cu cheltuiala se tine. Misto roatele.
Mai e de pus un motor pe masura exteriorului si gata. :) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:23. |
|
- Copyright 2026 4Tuning