![]() |
|
Re: Benzina sau motorina ?
Ce ai vazut tu e eroare pusa de producator acolo. Chiar daca arata 0, mai ai cativa litri sa poti iesi de pe autostrada. Si sa protejeze pompa de benzina, ca te sperii si bagi mai repede benzina in loc sa ramai pe 0 chel. Ideea e ca nu e bug, e feature :p
|
Quote:
Uite alt exemplu, kia ceed 1.6, arata 0, dupa 15 km aus, schluss, the end... Sa zicem ca 15 km ar fi ok, dar 49+ ? In fine, sa nu mai vorbim off topic, asta fiind ultimul meu post, in momentul de fata diesel castiga teren si castiga bine. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu, aia e alta chestie.
Ce zici tu e eroare de vitezometru, aia e pusa sa nu fie dati in judecata ca aveai 50 la ora si te-a luat radarul, si radarele au aceeasi eroare, de aia nu auzi m-a luat radaru cu 59 in zona de 50. Cel putin asa mi s-a zis la reprezentanta cand am intrebat, ca o fi sau nu asa, fiecare pe riscul lui. N-are treaba una cu alta, doar ca se aplica amandoua si la benzinare si la diesel. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
ia incearca tu sa vorbesti frumos si sa scrii faci/scrii ceva argumentat. si nu sa ne demonstrezi ce consum fantasmogoric ai.. ia exemplu din postul de mai jos si incearca sa faci un calcul, daca nu te descurci apeleaza la un prof de mate ceva;) si apoi la unul de fizica sau chiar la unul de logica, daca nu te convingi nici atunci de imposibilul spus de tine, incearca un psiholog. Quote:
si haideti sa revenim la topic. |
Ca să încheiem discuţia, te rog să eviţi să ne faci frustraţi doar pentru că te-am contrazis. Evită să postezi cifre imposibile, pe care nu le scot nici cei care fac teste speciale de genul ăsta, ca apoi s-o dregi maiestuos (că era pe 15 km, ca defapt computerul etc). Susţii o treabă halucinantă, descrie toata povestea clar. Nu o faci, nu te aştepta să interpreteze nimeni altcumva lucrurile decât o minciună.
E posibil să nu minţi, doar să nu ştii să explici ce era acolo defapt. Sigur, nu e vina nimănui că nu poţi descrie o situaţie în felul în care ea s-a întâmplat. Şi într-adevăr, nu e ok ca alţii să folosească termeni tari la adresa ta, dar să reţii un aspect: când începi cu jigniri, vei primi îndoit, pe principiul semeni vânt culegi furtună. Nu poţi intra în casa cuiva şi să-i spui că e un gras prost şi că are o nevastă urâtă, iar invitaţii lui, care se cunosc toţi între ei, sunt nişte plictisitori, pentru că vei fi dat în şuturi afară, chiar dacă ai dreptate în tot ce-ai susţinut. Intră, adaptează-te, studiază terenul şi în funcţie de locul pe care reuşeşti să-l creezi vei putea să postezi şi mai tare sau mai dur, dar nu fă din asta un salut de bun venit, că-ţi va ţine loc şi de la revedere.. |
Din cate stiu cam toate masinile ceva mai noi au o "rezerva" de aprox. 5l de combustibil in rezervor, rezerva pe care nu o arata nici CB nici alte indicative de pe display.
Am o intrebare pt. cei care detin sau au detinut 1.9TDI 90Cp de la vw,modele mai vechi . Cam ce turatie va indica la 100km/h? |
Quote:
|
Quote:
Na si ziceati ca 10% consum mediu la BMW 525i e imposibil de mic....HA! .....pai cand il vad pe asta de 3-4% mai ca imi vine sa ma zgariu pe ochi de ciuda ca el merge aproape gratis :lol: ....chiar daca la jumate din Cp |
Da, dar el la jumate de Cp s-ar putea sa te "faca" la semafor :D pt ca masina lui e mai usoara si are motorul in regula cu revizii la reprezentanta :-P si pe deasupra mai merge si gratis aproape cat biletul la RATB RATC :D
|
Quote:
Macar ma consolez cu faptul ca el nu poate merge de-a latu in drift :D |
| All times are GMT +2. The time now is 09:49. |
|
- Copyright 2026 4Tuning