![]() |
|
Re: POZE CU PRIETENELE, AMICELE VOASTRE
dupa o mica intarziere... majorat,munte alea alea :) am revenit! :) am vazut o poza cu o mamica:) misto mamica dar sunt altele mult mai super.. iar fiicasa e o dulceatza ! si "minora" e draguta! :)
|
Tuning boy de mentionat ca mamica aia are +40 de ani:D ... arata f bine la varsta asta...
|
Quote:
oricum, iti respect parerea, chiar daca nu coincide cu a mea,in fond diversitatea ne face atractivi :) o saptamana cel putin la fel de buna ca a mea si tie...;) |
Quote:
|
Quote:
Va asigur ca nu la fata dar la corp ramane aceeiasi :lol: |
Quote:
|
hmmm... sunt unele care arata f bine nemachiate(eventual un pik de tot dar sa ramana cat mai naturale), dar spunem ca una care se machiaza mult in momentul cand scapa de machiaj arata nasol pur si simplu ca nu suntem obisnuiti s-o vedem asa! deci concluzie: asa cum ne obisnuim cu fata de la inceput va inseamna ca asa e bine...unele schimbari dau in bine sau dau in rau! depinde :)
|
eu suncer prefer sa nu foloseasca o groaza de machiaj .. enentual numai umpic ...
ii mai bine si pt mine si pt ea ... si dak e vre-un mement mai special .. in care char trebuie sa se fardeze de numa` ... sa raman cu cura masca ... ca wow .. ce fromoas arata .. ;) |
2 Attachment(s)
ce ziceti,cum vi se pare? :)
|
Quote:
|
uhm...ma minte are...cel putin mai multa decat am io....:D..cat despre combinatie....she's taken!!!!:D
|
zicea ekco xcite de una cik ma bitch....mane si eu sunt din pl si t stiu...aduo si tu odata....;) dak tot te lauzi cu ea...k o imbeti.....eu si trez ti o fur....i m mean....
|
aahhaha =)) tare asta =)) tare rau
|
Quote:
|
mane dak se plictiseste se plictiseste de tine nu de noi....nu sti sa o ti aproape eu mereu mai veneam cu cate una...vi ma devreme un suc cu ea dupa stai la sala vb si cu ea nu o lasi amanet.....kids:D:D:D....si dc zici ma bitch? crezi k esti ma smecher....de unde stim noi k aia e pretena ta???.....hmmm just words...
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:17. |
|
- Copyright 2026 4Tuning