![]() |
|
Re: Cand au inceput circuitele in Romania?
A scris Cornel mai inainte si se confirma din foto ca au fost taiate intariturile rollbarului dinspre spate, ma gandesc ca ar trebui refacute inainte de a zinca sasiul, nu?
|
Quote:
|
ce este BUTE
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
... si e de vanzare, daca nu il vinde pana in vara mergem sa il copiem, ha ha :) Credeti-ma, eu o consider masina suprema de coasta, siiii in momentul cand etapa de la Resita nu coincide cu Trento Bondone , el mia promis solemn ca va face o etapa din Romania... :-P PS, daca doriti mergem si copiem Radicalu lu Merli :) Jur... |
Quote:
|
Quote:
|
Pai facem intai matrita de euroi! :-) Glumesc, poate maine vin mascatii pe post de desteptator...
Este un Radical si la noi, dar cu motor de Kawa zzr, l-am vazut decopertat si nu e mare traznaie, caroseria zici ca e vana de baie intoarsa cu gura in jos, dar cu siguranta mai bine iei unul de-a gata decat sa reinventezi apa calda. Sau nu? Nelutu, ma gandesc ca ar trebui date jos cioatele ranforsarilor, teava inadita nu e rezistenta, mai ales daca si polizezi sudura! Bine, nu ca n-ar mai fi rollbaruri inadite si polizate frumos prin campionat... |
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Offf, imi tot sta gandu la cutia aia secventiala de care zice Nea TIBI :shock: |
1 Attachment(s)
O sa fac cate un PostCard pt fiecare pilot de Eastere, apoi urmeaza cei Cu Daciile, cand sant stresat ma apuca desenatul:-P trebuie doar am imagini cat mai clare...si identificarea corecta a pilotiilor/locatiei si a timpului, urasc pozele fara informatiile necesare:twisted:
#111 Peteanu Eugen e la rand :rolleyes2 |
Nelutzu undeva mai sus am scris ca am lungit masina din cauza regulamentului,lasa ingrosarile pe cele 4 tevi principale in pace
CORNELE la monococa am avut deja atunci 2 sisteme pe care le puteam regla din mers balansul frina FATA/SPATE stabilizatorul fata se pare ca nici macar tu nu lai vazut,a fost in interiorul monococi CE ESTE UN RADICAL cu drag T.Gedeon |
Quote:
|
Quote:
|
Stai asa ca nui asa, acum am vazut treaba cu zincarea anti rugina....pai Nelutu fara suparare sunt bani aruncati si timp pierdut aiurea...tu crezi ca pe masina asta vor merge si nepotii lui George ? :lol: ...la puterile motoarelor de acum va tine maxim 2-3 sezoane si vor aparea fisuri in special partea din spate, dupa care faci alt cadru, pt ca a zis si Tibi mai devreme ca i sa fisurat monococa intrun sezon sau 2 :rolleyes2 , iar cu asta nu a apucat sa mearga decat 1 an si vreo 2 curse....a mea dupa 2 sezoane deja intrasem cu sudura pe ea...nu am mai apucat ca mia vanduto clubul unui baiat de la Iasi
|
6 Attachment(s)
Azi am avut treaba la Timisoara si am facut o vizita lui ERNESTIN SIMION :-) un om super de treaba ca de fapt toti "Easteristi" .... am baut o cafea impreuna si mi-a prezentat "Dosarele Rosii" :shock:... ha ha, are o intreaga istorie in desene, schite si planuri cum a costruit el Formula Easter, povestiri si patanii din timpul costructiei si mai are si o groaza de programe sportive, poze inca nevazute de noi :shock:, foarte amabil mi-a pus tot la dispozitie si am luat "Dosarele Rosii" la resita si urmeaza scanarea, copierea si difuzarea lor, desii e la pensie inca surubareste la motoare"rare" si chiar am vazut un ZUNDAPP KS125 recent restaurat de el :)....
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:07. |
|
- Copyright 2026 4Tuning