Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

sonykel 10-02-07 13:57

re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

Hai ca deja suntem mult pe langa topic.... ;) ;)

PFLu 10-02-07 20:10

toata lumea i a gasit un defect eu cred ca nu ai ce sa reprosezi la o astfel de masina pe care uni o doar viseaza

Psycho 10-02-07 22:51

ia aruncatzi un ochi aici ... http://www.protv.ro/filme/pilotul-da...le=12137#12137

bogdan C.E.T. 11-02-07 00:05

valizuca de un milion de dolari merge acolo =)))

Psycho 11-02-07 10:25

daca gasesc zapada la munte va aduc filmuletze :D

leonard 11-02-07 13:29

de abia ashteptam...shigur e zapada daca plci pe valea prahovei in colo....

CT-87-ADY 11-02-07 13:42

asteptam filmuletze k zapada este sigur... :)

CT-07-APV 11-02-07 14:11

Din ce zicea aia nu e imitatie ci e chiar fibra.. Eu nu am vazut masina sa pot zice sigur dar poate chiar o fi..

ERY 11-02-07 18:41

Este folie nu fibra.

[-O-] 13-02-07 20:23

Aveti grija ca astia iar s-au pus pe folii; sambata m-a oprit filtrul chiar la iesirea din oras si mi-a saltat talonul pentru folii & pozitii albastre; culmea este ca masina asa a venit din Germania, asa a trecut prin RAR pentru inmatriculare, idem Politie, iar la vremea aia nimeni nu a comentat nimic! Asta-i tara in care traim!

PFLu 13-02-07 20:28

poate asa a venit dar nu cred ca sa fabricat vreo masina cu poziti albastre si rar poate la i trecut ...

Most_Wanted 13-02-07 20:42

Quote:

Originally Posted by [-O-] (Post 747942)
Aveti grija ca astia iar s-au pus pe folii; sambata m-a oprit filtrul chiar la iesirea din oras si mi-a saltat talonul pentru folii & pozitii albastre; culmea este ca masina asa a venit din Germania, asa a trecut prin RAR pentru inmatriculare, idem Politie, iar la vremea aia nimeni nu a comentat nimic! Asta-i tara in care traim!

pt folii din cate stiu eu ca am vb cu cineva de la RAR.....zice asa...olii ai voie doar pe spate ...adica pe luneta si geamurile laterale spate ...si mia mai zis ceva ..cica atunci cand e opreste garda sa faci putin pe al draq si sa ii intrebi """ARATMI UNDE SCRIE CA SUNT INTERZISE """"

plm asa zicea ala ....acum nush ce sa mai cred

quick_5hifter 14-02-07 00:05

:lol: :lol:
incearca tu asta...o sa-ti arate un articol mai vast, dar care cuprinde si foliile....suna ceva de genul "orice adaosuri neautorizate...sunt interzise..."

chiar o sa caut articolul (de fapt trebuie sa-mi iau si eu noua lege...)
stiu ca in vechea lege prin acelasi articol erau interzise si stopurile fumurii ("orice obstructionare a luminilor ..." bla-bla)

folia autorizata se poate aplica pe toate geamurile (cu exceptia parbrizului), conditia e ca geamurile laterale fata trebuie sa aiba vizibilitate 70% - asta inseamna ca practic nu se vede prea tare diferenta cu folie - fara folie, dar teoretic, vara se simte diferenta...
inca o chestie: la masinile tip coupe, care au un singur geam lateral pe fiecare parte, folia trebuie sa fie tot de tipul 70% vizibilitate. conditia pentru care au hotarat ei asa ceva este ca soferul sa aiba vizibilitate de cel putin 90 de grade stanga-dreapta.

[-O-] 14-02-07 14:49

Acu' ce zic, omul a fost corect cand a intrebat de folii, a zis ceva de genul: "aveti voie cu folii pe spate & luneta, dar trebuie sa fie omologate; aveti deci omologare pentru ele?"

PFLu, tata, problema nu este daca vine asa sau nu masina din fabrica, ci ca atunci cand a trecut masina pe la RAR am cerut in mod expres sa treaca toate astea in cartea masinii, tocmai ca sa nu fie probleme pe viitor; numai ca ei sunt mai destepti ca toata lumea, iau banu' si trec doar ce vor ei, adica din tot ce avea masina pe ea, au trecut doar jentile pe 17, care (vai, surpriza!) la Politie nu au fost trecute deloc in talon, ci doar alea stock pe 15. Daca tu crezi ca este corect, ma rog. Ca sa nu mai spun ca si la inmatriculare mi-au dat alt numar decat ala care trebuia, cu atat mai mult cu cat fusese special retinut.

In fine, eu v-am avertizat; mai departe fiecare cu treaba lui.

CT-87-ADY 14-02-07 19:03

se mai intampla din cand in cand :))

All times are GMT +2. The time now is 02:31.

- Copyright 2024 4Tuning