![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Mersi...si eu voiam sa fac initial offroad cu un Cayenne, dar cand am vazut cate poze cu gip-gipuri s-au postat am decis ca vreau altceva.
|
si un vot de la mine ..:P
|
Nu am stiut de concurs, ca m-as fi bagat si eu :raving:
|
Data viitoare postez cu vreo cateva zile inainte...nu stiam ca mai sunt pasionati pe aici :)
|
Nu neaparat pasionat de machete, dar de poze da:oops:
|
Faceti O colaborare ! Bmwh cu machetele si sS cu pozele !
|
N-avem :)) Umblu "undercaver"
|
Sa vina si noile BMW-uri pe care el astept de ceva timp si dupa modificari poate aleg una sa v-o prezint intr-o vineri seara. Ce ziceti?:)
|
iesim, bineinteles
la un suc, pe care mi`l da crys :) :) :) :) |
sunt prea multe sticky-uri si e greu de vazut si posturile de mai jos pe 1280x1024.
se poate rezolva cumva? |
Quote:
Dacă mai sunt topicuri pe care nu le consideraţi suficient de interesante să rămānă sticky, spuneţi-le aici :) |
propun si scoaterea topicului cu melteanul si kamikazeul.
nu de alta, dar un sticky de 2 pagini pe care nu`l citeste nimeni... |
nu stiu altii cum sunt, dar pe mine ma zgarie retina cand vad greseli gramaticale peste greseli gramaticale.
majoritatea se repeta, se fura de la un user la altul, se transforma si tot greseli gramaticale raman nu stiu, intreb si eu, cei care cititi si scrieti, pe voi nu va ustura una, alta? |
care are intr-o seara rabdare sa imi regleze si mie statia + cass-ul?
ca mi-am schimbat playerul si am ramas cu buza umflata :) ca nu reusesc sa il fac sa se auda bine. ba se aude bine bass-ul si medii si inalte nu, ba invers. acuma, stau cu statia la maxim, toate butonelele alea, cu gain, cu hp - crossover, cu ceva cu V, ca m-am enervat si acum se aude din cazan. nu zic ca nu as putea si eu sa fac, dar o ureche de cunoscator face cat 5 urecheati ca mine :)) head unit-ul este un pioneer deh-3000mp |
skimpy hai recunoaste k vrei sa te lauzi cu noile scule pe care ti le-ai luat :)))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:13. |
|
- Copyright 2026 4Tuning