![]() |
Re: Diverse discutii
am aflat si eu
si au liber sa filmeze orice cu ele...:) nu numai ilegalitati in trafic daca arunci gunoaie pe jos...daca treci strada unde nu e permis...cum s_or mai descurca saracii cu atatea responsabilitati ? :) |
sanzule fa ma si pe mine moderator ca am inteles ca se da intrare moca la moderatori la 4tuning
|
Quote:
|
Quote:
|
bun ... si unde e eka trust asta? :-/
|
pe 23 august :)
|
bogdane n-am facut inca geometrie la ei, dar intretinerea rotilor numai la ekatrust o fac si mi s-au parut foarte ok. cred ca ai tu ghinion. stiu ca au preturi nesimtite la cauciucuri dar na, sa mananca si ei o paine.
tng, "unghi la roti" e sintagma populara, absolut tot ce tine directie, orice fel de unghi al rotii intra la "geometrie". ekatrust e pe 23 august, putin dupa intersectia unde era moscraciun pe dreapta. asa, acum cu geometria depinde ce ai de facut, daca vrei doar sa nu-ti mai traga, le zici incotro trage si ti-o rezolva majoritatea "meseriasilor" (nu stiu insa cat de recomandat e). daca vrei sa faci geometrie ca lumea in orasul asta albesti (sau poate nu, nu s-or fi descurcand la coreene :d). eu am luat la rand intr-o perioada toate locurile din ploiesti si pot zice ca numai la pex (cand e nenea ala batran, nu stiu cum il cheama) si la athanasiu iese cat de cat aproape de adevar, in rest praf, s-au si speriat unii cand au vazut multilinkul de pe spate (vezi bogdane, d-aia o sa fie bun ctr-ul, mai putine reglaje). deh, eu le-am zis doar ca mi se par niste treburi si sa faca geometria, nici un alt detaliu si cred ca asta i-a confuzat pe toti. la athanasiu mi-au setat-o pt. vtm cred ca simte orice sleau din asfalt, e ok facuta nu-i bai dar i-au dat convergenta negativa, cand am facut-o la pex insa parca nu era asa sensibila, stia nenea ce face, chiar mi-a zis ca a lasat-o mai "inchisa". |
geometria si unghiul la fane la garaj.....reclama mascata....:))STUTZ
|
Geometria la PEX pe Popa Farcas..., la Nea Tica frate... ;)
|
la cristi BRD la magazin gasesc piese pt urs?...are preturi bune?
|
bine maaaaa, nea Tica!
|
nea tica ala e cam nebun asa.. :)) il stiu si eu..ma tinea de vb 1h cand lucra la Crangul lu Bot :)))
tre, eu tocmai de aia cand am drum , fac si geometria la Buc...la autosoft e deschis si sambata si duminica... ziceai tu de CTR, dar sa iti zic ca eu fata de CTR am si tractiune pe spate? :) tu vezi aici: https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic/post1402689.html |
Quote:
Are cele mai bune pretzuri... ;) |
Quote:
va recomand si eu ;) |
Magazinul se afla langa Sinvex la depou la Nord, exact langa intrarea la service-ul DACIA.
Mergeti cu incredere! |
Eu stiam ca,comunitarii au doar o singura masina echipata cu o camera...
|
langa catedrala, deasupra ecranulului ala gigant, este iar pusa o camera din aia rotunda , cum e la hotel Central si la casa casatoriilor....
Dinule, ce a patit bara ta fata? repet...cine mi-a scris mah pe masina duminica trecuta?????? ca daca mai pacrhez langa Dinu sau tre, scriu si eu pe ele... :P :P |
Quote:
eu zic sa mai parchezi masina la rond , pui o camera si poate or sa mai scrie :shock: |
lasa ca am parcat-o in fata lu tre 3 zile...ca ala credeam ca e vinovat....dar nimic. aseara am lasat-o in fata lu DInu..mai e khalis..dar ea nu era in seara aia..
cine are un Opel? donu :P si cine isi ia bataie de la Honda? VR'u :P:P:P |
ia ziceti care cum merge maine la raliu? eu aflu diseara ce si cum exact.
|
dap ....deci eu,bobby,blondu,laur,castorica , mergem....care mai vreti ne intinlim diseara si stabilim ora plecarii. bobby a zis in jur de 12, prima proba incepind la 14.45.....
|
Quote:
Incriptzionari auto gratis!!! Nu-ti mai spala mashina, ti-o inscrptzionam noi! Se ia la prima spalare! :twisted: (cred :rolleyes2) SC SHTUTZ AUTO SRL :lol: |
pai pe babarunca, proba inepe la 12 si se inchide tarseul la 11. prima porba e dimineata
http://www.raliulbrasovului.ro/ la 9. si oricum nu prea se poate sa prindeti toate probele. cand se termina una, deja cealalata este inchisa pt public. eu rveau sa ma duc fie pe poiana Bv pe la 10, fie la babarnga la 10. depinde cum ajung. |
Quote:
trebuie programare? |
cam 700 pt o punte si 1200 pt ambele.
cauta si tu pe google autosoft anvelope...pe fundeni au, prin vitan....au mai multe. |
ron sau rol?
|
mii rol.
daca vrei, pete vreo 2 sapt mergem impreuna. |
trebuie programare!?!!
|
nu. merge si fara..dar va dura cam 30 ed min pana intra masina..ca e coada.
|
pai sa mergem.
|
Va bagati la raliu hai brv voua
|
te-ai ratacit? sau faci posturi asa..aiurea?
|
Am zis k e un forum de discuti libere si de asta am scris nu m-am ratacit:???:
|
CMD, ia z de accidentu` ala de azi`noapte....detalii...baga...poze ceva?:)
|
|
Quote:
|
azi dimineata mai era un reno clio si o dacie pe acolo :) si un mare spatiu gol :lol:
|
1 Attachment(s)
da kravene...cum sa nu :D
nu te anuntam aiurea :D poze dupa ce le scot! |
ce am aflat de la un gabor pe care il stiam...
alcoolemie aproape 1 la mie :) |
bine ca nu era beat rau :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:42. |
- Copyright 2026 4Tuning