![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
4 Attachment(s)
stimati colegi am si eu o rugaminte as vrea sa imi vopsesc masina (o vectra b) si as avea nevoie sa imi faceti un VT, as vrea sa o fac albastu deschis ca cel de pe pisic daca se poate sa excludeti stickerele ele au disparut dar pozele sunt ceva mai vechi
sper ca sunt cat de cat bune pozele au ceva reflexe, imi cer scuze dar sunt cele mai bune poze in care masina e curata multumesc anticipat |
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1796610 |
Quote:
super cred ca merita sa fac schimbarea merci mult o ultima rugaminte daca se poate si o poza cu fata masinii, daca nu e foarte bine si asa multumesc an nou fericit |
1 Attachment(s)
Attachment 1797008
Salut... Sunt nou pe aici.Puteti sa imi faceti si mie capota si plafonul negru mat?si o grila fara semn daca se poate... multumesc mult |
2 Attachment(s)
Sper sa fie bine...:rolleyes2
|
|
Quote:
|
Quote:
nu imi apare tabelul:) O sa incerc sa incarc mai mici:| |
ms mult...
sper sa apara pe piata cat de curand grila fara semn:D |
Trebuie sa apara....dar oricum...pana cand apare poti sa o colantezi asa cum vrei ;)...Bafta!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1798895 |
2 Attachment(s)
Salutari!:D
Sper sa ma incadrez in cerintele legate de poza Modificarile: 1. Masina sa fie neagra 2. Alte jante(las la latitudinea celui ce o modifica) 3. Geamuri negre 4. Garda un pic coborata ...si sper sa nu intind coarda insa: puteti sa ii puneti ceva gen "sport" ala de pe Ascona B pe lateralul break-ului?:?: Mii de multumiri:-) |
Quote:
perfect multumesc frumos LA MULTI ANI !!! |
Quote:
si un mic bonus:) http://i53.tinypic.com/15zh3sl.jpg |
4 Attachment(s)
saluT as VRea si eu niste modificari daca ma poate ajuta cineva:D:D as vrea o poza in care sa aiba bandouri astupate (clean) sa fie coborata maxim(cat se poate pana la cauciuc)si sa aiba niste jantele brock b1(ca cele din poza cu ursuletul) ... si inca o poza in care sa fie exact cum e ea cu bandouri .... dar sa fie coborata si cu brock b1 :D Multumesc frumos (sper ca pozele sa fie cat de cat ok)
|
2 Attachment(s)
salutare...as avea si eu o mare rugaminte la voi...vreau sa imi vopsesc si eu jantele dar mai intai vreau sa fac un VT.daca ma pute-ti ajuta si pe mine...sper ca sunt bune pozele
vrea sa fac jantele gri shobolan si buza argintie...astept si eu VT de la voi...multumesc anticipat.... |
4 Attachment(s)
Sper sa fie bine si sa iti palca. Am mai facut 2 modele....poate te razgandesti ;).
Numai bine si an nou fericit! |
Quote:
http://kepfeltoltes.hu/thumb/101229/...toltes.hu_.jpg |
Quote:
http://kepfeltoltes.hu/view/101229/h...toltes.hu_.jpg inca o idee:) http://kepfeltoltes.hu/view/101229/h...toltes.hu_.jpg |
Quote:
http://kepfeltoltes.hu/view/101229/h...toltes.hu_.jpg inca o idee:) http://kepfeltoltes.hu/view/101229/h...toltes.hu_.jpg |
Am si eu o rugaminte fata de tine, ai putea sa urci pozele direct pe forum, ca sa mearga treaba mai repede? Faci upload direct pe forum, nu mai trebuie sa pui linkuri si alte alea, in timp ce noi, cei care citim postul tau dam click direct aici, se incarca mult mai repede si nu trebuie sa intram pe alt site. Nu e mai bine pentru toata lumea?
|
2 Attachment(s)
Sper ca e bine. :rolleyes2
|
1 Attachment(s)
am incercar eu ceva cu daciuta ta:D
sper sa-ti placa ;) :arrow: |
Quote:
Quote:
Daca mai are cineva placerea sa se joace cu masinuta mea il astept :D:D apropo daca ati putea sa puneti doar jantele care lea pus si zoca cele cu buza eventual chiar cele de pe urs daca se poate Multumesc !! |
Quote:
Scuzati ca asa pun |
3 Attachment(s)
Salutare. :)
Ma puteti ajuta si pe mine cu niste idei de tuning? |
6 Attachment(s)
Salut!!
Mi-am luat de curand niste jante,, dar pana la Primavara nu le pun. Sunt curios cum o sa dea pe masina!! Ma puteti ajuta sa imi fac o idee cum ar da jantele pe masina mea?? Poastez cateva poze cu masina mea,Golful gri si doua cu Golfuri care au jantele pe care le am si eu poate iese ceva. multumesc!! |
|
2 Attachment(s)
Salut vreau si eu daca se poate sa imi faceti stopurile cu semnal alb
Multumesc |
Multumesc zoca! :)
Ai putea sa imi spui de la ce firma sunt jantele? |
3 Attachment(s)
Quote:
|
Nu stiu care e problema ta. Cumva te crezi mai destept decat noi?! Omu' a zis frumos ca nu poate sa uploadeze pozele de la forum asa ca le pune cum poate...Nu era nevoie de un tutorial pentru asa ceva...:-J
|
2 Attachment(s)
Sper ca la asta te refereai:rolleyes2.Daca nu, da-mi te rog un PM cu ceea ce trebuia sa fac :D
|
Quote:
|
Quote:
Raman dator,Sarbatori fericite ! |
Quote:
Quote:
|
Eu mi-am dat seama, dar se pare ca baiatul cu semnatura cu "4 TUNINIG" nu s-a prins.
|
MS ca ai pus pozele...
Dar daca ai fi citit am scris ca nu mere:) Nu ca nu pot sa pun...nu imi apare...poate ca am ceva cu calc:) Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:43. |
|
- Copyright 2026 4Tuning