![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
metal super man chiar f nice uite ceva facut de mn dak te ajuta rezolutia este vreo 2000 nush cat
|
mishto desene Pimp boy;)
|
wow...is ok!!!;)
|
ms baietii o sa mai incerc sa fac brush peste dar e f mult de munk :(
|
Quote:
|
destul de misto metal... desene mai gasesti si p sectiune "desene de mana" dak vrei ;)
pimp vezi k la elise-ul ala sunt nijte probl ;) :p |
2 Attachment(s)
baieti am terminat shi yo un BMW....tot brust chiar shi eleronul...dar stiti din ce cauza mi sa busit optiunea free transform.....dupa ce modific imaginea arata de parca ar fi calcata cu tancul..arata sui in patratele...partea la care iam dat free transform...de asta nu am schimbat jentile:D ....sper sa imi spal rusinea cu acest bme ca se pare cala poll-ul cu pointmaster mio iau uart shi de aia...;)
|
arata msito... mai putin aerisirea dupa roata din fata si de pe spoleru spate :)
|
*frost_dani: cam prea multe aerisiri, cea de pe spoilerul spate arata naspa
|
Quote:
|
frost_dani, pe langa ce au zis baietii, spoilerul fata mi se pare c-am taiat in partea de jos :???:
|
intr-adevar ai cam exagerat cu aerisirile ... prelungiurea aripii pe spoilerul fata "taie" cam un sfert din gura de aerisire mica ... in departare nu se intampla asa ... aerisirea dp spoilerul spate ireala ... ai folosit cam multa umbra la aerisirea de langa roata fata ...
|
moaa ce de prize mah :???:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
patriotu90 iti ofer(cu acordul lui tng,Gabi,maskt,madskillz,blowwind si Restul grupului)premiu de cel mai bun comentator la sectiunea ''Comentarii lucrari!''
iata si premiu'scalabil',care speram ca'l accepti si va aparea cat mai curand in semnatura ta : ) salve! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:15. |
|
- Copyright 2026 4Tuning