![]() |
|
Re: Club ESPERO
m-am hotarat sa incerc iar :)) vreau sa dau jos volanul..de cat era piulita aia? si data trecuta nu am reusit sa il dau jos..cum anume sa trag de el..daca trag ca disperatu' afectez ceva? a si ce butuc se potriveste la espero?de opel vectra a sau de care? ms:D
|
Baieti imi cer scuze ca ma bag ca musca in lapte, dar vroiam sa va rog sa dati un click pe semnatura mea, este o chestiune foarte urgenta si fiind "colegi" apelez la ajutorul vostru. Ofer 100 euro cadou celui care imi gaseste client. Imi cer scuze de offtopic, si va multumesc pentru atentie.
|
1 Attachment(s)
wauuuuuuuuu Azi am doborat recordul fratilor . Eram eu la semafor si langa mine un mercedes c 220 din 2003. ce ceata i-am dat . cu hoasca asta a mea
|
Ce naiv esti....
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Uitati fratilor plasme la espero . si inca o poza cu ceasuri refacute.
|
Quote:
andutzu@:stai tata linistit ca asa face si amea si eu n am gaz,exact cum spui tu...si am schimbat si toate odata cu distributia:fise,bujii,tot asa...se simte mai putin la cele de 1,5 din cate stiu eu espero@:nu te pacali singur:Dpoate tu aveai impresia ca se trage cu tine si el mergea normal,doar in demaraje 1,2,3si te lasa...;) |
Quote:
Sfat: Nu te intinde mai mult decat iti e plapuma! Sa fim realisti... Quote:
|
Baieti spuneti-mi si mie daca am mufa de la sonda lamda decuplata,dauneaza cumva,mie unu mi se pare mai vioaie,cu sonda lamda cuplata imi facea unele figuri
|
Probabil iti va consuma mai mult !
|
Quote:
|
Pai cum ai gandit logic?
Sonda lambda este responsabila cu amestecul optim ...Daca e prea sarac sau prea bogat, atunci clar iti va consuma mai mult. Daca decuplezi sonda de oxigen, ECM nu va mai primi informatii despre amestec de la ea si atunci isi va autoseta parametri in functie de conditiile in care ruleaza masina . Eu asa stiu, sa imi fie cu iertare daca gresesc! Ia fa proba, la 100 km, cu sonda scoasa si pe urma cu ea bagata...Ar trebui sa se observe diferenta mare ! |
In principiu masinile echipate cu catalizator consuma mult mai mult decat cele fara catalizator, deci daca ai anula tot ar trebui sa consume mai putin, daca scoti sonda nu cred ca va fi foarte mare diferenta la consum.
Stiu ca cele de 1.5 Euro 2 consuma foarte mult in oras decat cele non-euro. A mea de 1.8 consuma in cea mai mare aglomeratie in Bucuresti 12 fara AC iar una de 1.5 ia vreo 13-14. |
Quote:
Si f multe de 1.5 sunt non-euro, a mea , de exemplu, nu are catalizator! |
Pai daia nu ti-a luat atat, ca nu are catalizator...dar am un coleg care are de 1.5 euro 2 si se plange de ea...oricat de frumos ar merge sub 13 nu o scoate.
Catalizatorul ala iti gatuie masina, sa nu polueze etc...si de asta ...o sugruma foarte mult. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:24. |
|
- Copyright 2026 4Tuning