Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club ESPERO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/92327-club-espero.html)

johnsonxxl 15-06-10 21:58

Re: Club ESPERO

m-am hotarat sa incerc iar :)) vreau sa dau jos volanul..de cat era piulita aia? si data trecuta nu am reusit sa il dau jos..cum anume sa trag de el..daca trag ca disperatu' afectez ceva? a si ce butuc se potriveste la espero?de opel vectra a sau de care? ms:D

TM32CIP 16-06-10 14:39

Baieti imi cer scuze ca ma bag ca musca in lapte, dar vroiam sa va rog sa dati un click pe semnatura mea, este o chestiune foarte urgenta si fiind "colegi" apelez la ajutorul vostru. Ofer 100 euro cadou celui care imi gaseste client. Imi cer scuze de offtopic, si va multumesc pentru atentie.

Esper0 16-06-10 16:48

1 Attachment(s)
wauuuuuuuuu Azi am doborat recordul fratilor . Eram eu la semafor si langa mine un mercedes c 220 din 2003. ce ceata i-am dat . cu hoasca asta a mea

mike-fullspeed 16-06-10 21:29

Ce naiv esti....

Andutu TZH 16-06-10 22:20

Quote:

Originally Posted by Esper0 (Post 3445867)
wauuuuuuuuu Azi am doborat recordul fratilor . Eram eu la semafor si langa mine un mercedes c 220 din 2003. ce ceata i-am dat . cu hoasca asta a mea

Sa iti spun ce mi sa intamplat mie ieri noapte,am plecat de la gagicamea si in timp ce mergeam eu ca omu vine un bmw e 46 in spatele meu si imi da din blituri.Eu si asa plictisit zic in mintea ia bah ia sa il pun la punct,pac bag 3 120,4 165 cand ma pregateam sa ii dau 5(eu mintea mea zicand gata se satura sa imi vada curul babutei mele),doar aud fssssss si ghiulea pe langa mine.Reactia mea a fost de om prost ma uitam la km meu care era aproape 170 si el parca nici nu sa obosit sa imi dea ceata.Deci morala mai sunt si oameni cu masini smechere care pe tine te fac sa crezi ca le rup dar ei nici nu se obosesc,poate mai si zic lasal bah si pe el sa se bucure;)

Esper0 17-06-10 11:43

2 Attachment(s)
Uitati fratilor plasme la espero . si inca o poza cu ceasuri refacute.

87-bob 17-06-10 14:38

Quote:

Originally Posted by Andutu TZH (Post 3442412)
Baieti spuneti-mi si mie daca la voi se intampla fenomenul asta pe gaz,deci apas accelaratia usor nici o problema urc pe la vreo 2000 de rpm,dau drumu la accelaratie si apas brusc si pleaca putin in suturi daca ma las tare asa din prima.Eu stiu ca e turatia cam mica,dar trebuia doar sa nu traga nu sa mearga si in suturi.La turatie mare nu face asa dar inferioara ii dau si eu la depasiri mai in forta,voi patiti asa ceva.Nu ma luati cu reglajul instalatiei ca e extra reglata consuma bine,merge bine cu aceasta mica exceptie,bujiile schimbate acum recent cu niste ngk,delcou e totul schimbat in el acum 25000 de km si fisele au tot cam 25000 de km dar mie mi se pare ca mai duc

salutare all,
andutzu@:stai tata linistit ca asa face si amea si eu n am gaz,exact cum spui tu...si am schimbat si toate odata cu distributia:fise,bujii,tot asa...se simte mai putin la cele de 1,5 din cate stiu eu
espero@:nu te pacali singur:Dpoate tu aveai impresia ca se trage cu tine si el mergea normal,doar in demaraje 1,2,3si te lasa...;)

ing3r 17-06-10 19:02

Quote:

Originally Posted by Esper0 (Post 3445867)

Cred ca tu glumesti...Sau poate chiar ai pus botul ca l-ai facut pe ala!
Sfat: Nu te intinde mai mult decat iti e plapuma! Sa fim realisti...
Quote:

Originally Posted by Esper0 (Post 3447549)
Uitati fratilor plasme la espero . si inca o poza cu ceasuri refacute.

De unde plasme pt Espero? Si la ce bani ?

Andutu TZH 17-06-10 19:16

Baieti spuneti-mi si mie daca am mufa de la sonda lamda decuplata,dauneaza cumva,mie unu mi se pare mai vioaie,cu sonda lamda cuplata imi facea unele figuri

ing3r 17-06-10 19:24

Probabil iti va consuma mai mult !

Andutu TZH 17-06-10 19:40

Quote:

Originally Posted by ing3r (Post 3448564)
Probabil iti va consuma mai mult !

Eu stiam ca este cam invers,adica consuma mai putin

ing3r 18-06-10 13:05

Pai cum ai gandit logic?
Sonda lambda este responsabila cu amestecul optim ...Daca e prea sarac sau prea bogat, atunci clar iti va consuma mai mult.
Daca decuplezi sonda de oxigen, ECM nu va mai primi informatii despre amestec de la ea si atunci isi va autoseta parametri in functie de conditiile in care ruleaza masina . Eu asa stiu, sa imi fie cu iertare daca gresesc!
Ia fa proba, la 100 km, cu sonda scoasa si pe urma cu ea bagata...Ar trebui sa se observe diferenta mare !

Rob3rt_espero 18-06-10 19:26

In principiu masinile echipate cu catalizator consuma mult mai mult decat cele fara catalizator, deci daca ai anula tot ar trebui sa consume mai putin, daca scoti sonda nu cred ca va fi foarte mare diferenta la consum.
Stiu ca cele de 1.5 Euro 2 consuma foarte mult in oras decat cele non-euro.
A mea de 1.8 consuma in cea mai mare aglomeratie in Bucuresti 12 fara AC iar una de 1.5 ia vreo 13-14.

ing3r 19-06-10 03:16

Quote:

Originally Posted by Rob3rt_espero (Post 3451054)
A mea de 1.8 consuma in cea mai mare aglomeratie in Bucuresti 12 fara AC iar una de 1.5 ia vreo 13-14.

M-as mira sa ia 13-14 una de 1.5 ! Stiu pt ca am circulat si eu 2 luni in Buc prin aglomeratia aia si nu mi-a luat atata!
Si f multe de 1.5 sunt non-euro, a mea , de exemplu, nu are catalizator!

Rob3rt_espero 19-06-10 07:45

Pai daia nu ti-a luat atat, ca nu are catalizator...dar am un coleg care are de 1.5 euro 2 si se plange de ea...oricat de frumos ar merge sub 13 nu o scoate.
Catalizatorul ala iti gatuie masina, sa nu polueze etc...si de asta ...o sugruma foarte mult.

All times are GMT +2. The time now is 01:24.

- Copyright 2026 4Tuning