![]() |
|
Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar
6.00 AM... :( :( :( As veni si eu in coloana de mai multe masini dar parca totusi nu asa devreme :(
|
Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar
Quote:
|
Nu-i adevarat :) As veni frumos dar parca nu m-as trezi chiar asa devreme... nu stiu ce sa zic :(
Hai sa plecam la 07.00 AM :D |
Quote:
cat merge seat`ul ?:) |
Din pacate viteza maxima e data de turatia in treapta 6.. :) La 6250, adica ultima linie sub rosu are exact 250kmh pe bord. Masina merge oricum 7500 rpm :) Pe bord ajunge sa iti arate 280kmh (real probabil ca in jur de 255-260kmh) dar atunci turometrul e deja pe rosu si nu ma incanta deloc treaba asta :)
On topic: hai sa plecam la 07.00 Am ca atunci vin si eu.. 1 ora sa dorm in plus :D Daca ploua mai mergeti? |
pai ne harjoneam noi 110-210 si la 210 trece ceva alb pe langa noi de ne zboara usile :P
viteza vehiculului alb...aproximativ 260 |
@Neo, pentru cei ce participa e convenabila ora 06:00 a plecarii. Poti sa organizezi alta plecare la ora 07:00, spre exemplu, un fel de tura a doua. Eu eram sigur ca vei participa, la cati cai ai sub capota.
|
cine vrea poate sa vina si cu TAXI:lol:
macar sa dea o tura de verificare dupa care sa plece:shock::lol: |
nu prea stiu ca eu sunt cam ceva gaura cu finantele ...daca ar fii mai aproape!....tot ma plang..am revizia,schimbat roti-cauciucuri, itp si in final si rovineta!!!!!! toate sau adunat! mam scos!
inca nu stiu cam cati sunteti! plus asa singur in masina....nu prea cred..mai vb P.S este si adunare opel!?? |
Da asa scrie, Opel Meeting :)
Degeaba am caii aia la plecarea de pe loc fara LSD. Cand si daca imi pun LSD o sa fie alta treaba :) Daca ploua mergeti? Are rost? Si cine mai merge? ca ati scris ca s-au adunat cateva masini deja. O sa fac si eu un efort probabil si vin cu voi la 6 :) |
Quote:
|
@Neo.. fa si tu o miscare inteligenta, vb cu morghen(Cipri) si cu rangernumaistiucum(Alex) si adunativa intr-o singura masina si veniti impreuna. Va iese drumul la juma de pret. PLUS: daca veniti cu GTC-ul lu rangernutiucum atunci iesiti la un sfert de pret la drum ca ala e si diesel.
deci??? |
Quote:
|
Pana acum suntem 5 opelari, inclusiv brummy, dar plecam 4 din Arad si ne intalnim cu inca o masina la Dabas. Lista e deschisa si asteptam sa se mai anunte lumea.
|
Eu vin cu masina mea si daca vin singur :-) probabil ca vin cu Luc :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:53. |
|
- Copyright 2026 4Tuning