![]() |
|
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
vreau si eu pozele si filmuletele de vineri seara :D
|
si eu le vreau
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Stau rau cu timpul si am fost plecat, restul vin pe mail la fiecare.;) Attachment 1144136 |
sorin...vreau si eu pozele cu ale noastre...alea facute in kaufland :D
|
iti dau eu ma maine sticku la scoala cu pozele facute de mine si filmuletu din masina :D
|
eu le vreau p'ale lu' sorin ca a facut mai multe :D...iti aduc sticku maine ca vreau sa vad filmuletzu :D
|
6 Attachment(s)
Ca sa nu mai poluam pe aici promit sa fac un blog cu toate pozele care le fac si o sa le puteti lua de acolo. O sa pun un link cand e gata.;) Acum dupa ce am vazut si mers cu masina ta Alex chiar ma bate gandul sa renunt la confort... si sa pun si eu o suspensie sport pe a mea ca sa nu mai stea ca in copac. Aaa si uitasem, foarte frumoasa masina ta, imi place mult.;)
Attachment 1146236Attachment 1146237Attachment 1146238Attachment 1146239Attachment 1146240Attachment 1146241 |
Misto pozele :X cred ca la urmatoarea intalnire vin si eu...:D
|
Quote:
|
sunt curios cum sta langa lancia..si dupaia ramane de vazut daca schimb ambreiaju sau nu:)
|
momentan Lancia e trasa pe dreapta :P, am ramas fara frane...
|
mersi sorin...si pt poze si pe "complimente" la masina :)) si a ta e frumoasa....impecabila...an bun, optiuni... oricum eu zic ca no sa-ti para rau daca-ti pui susp....in primul rand aspectul e criminal :X....cum ai tu jantele alea scoase :X.... bine, iei si zdrancaneala....dar nu mai conteaza aia :))
prezent si la urmatoarea intalnire :D |
Eu nu pot sa vin iar ca dabia acum veni de la valcea...a fost o mini intalnire cu trafy ;)) poate data viit k sunt suparat....ca dadui sa fac directia si ...ma duce cam 7 mil:(
|
pe mine sa nu ma chemati ma.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:39. |
|
- Copyright 2026 4Tuning