Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Masina Mea Virtuala V2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/289648-masina-mea-virtuala-v2.html)

quick_silver2 05-06-12 00:11

Re: Masina Mea Virtuala V2

Tis-ul:
Am sa ii fac cand va fi gata!
Darius:
800 mi se pare ca va fi la sfarsit cand va fi sus pe masina si va merge.

Ruffy RUF 05-06-12 10:17

4 Attachment(s)
Am fost de dimineata si am pus folie pe geamuri, pe faruri si pe stopuri :D si am scos-o pe un circuit sa vad ce-i poate capu si imi place la nebunie cum trage:D
Am comandat suspensie reglabila Bilstein!!!
Poze

KidForDrift 05-06-12 11:59

5 Attachment(s)
@Darius-Mortal golf-ul!:tenisclap
@Ruffy-Ce motor are Honda pe ea?...ca vad ca i-ai dat maxim acolo:lol:

Am dus masina zilele astea la o firma de tuning si mi-au sudat cusca. Baietii au facut o treaba foarte buna, au scos toate covorasele, materialele textile de prin ea si scaunele. Culoare aleasa pentru cusca a fost Rosso Ferrari.
Ce am mai pus pe ochioasa sunt cheitele de pe capota, arcul de pe portbagaj si jantele pe fata.
Voi ce parere aveti, va place evolutia masinii?

dms28 05-06-12 12:14

Quote:

Originally Posted by KidForDrift (Post 5053369)
@Darius-Mortal golf-ul!:tenisclap
@Ruffy-Ce motor are Honda pe ea?...ca vad ca i-ai dat maxim acolo:lol:

Am dus masina zilele astea la o firma de tuning si mi-au sudat cusca. Baietii au facut o treaba foarte buna, au scos toate covorasele, materialele textile de prin ea si scaunele. Culoare aleasa pentru cusca a fost Rosso Ferrari.
Ce am mai pus pe ochioasa sunt cheitele de pe capota, arcul de pe portbagaj si jantele pe fata.
Voi ce parere aveti, va place evolutia masinii?

eu am o parere super buna depsre evolutia masini tale :>8)

sYdanyel 05-06-12 12:20

2 Attachment(s)
@Kid : Imi place
Pe ce semnalizari spuneti sa raman? Poza 1 sau poza 2 ?

jurec10 05-06-12 12:32

2 Attachment(s)
KidForDrift=>cat te-a costat?
sYdanyel=> P2

BMW:
-Am terminat de demontat motorul!
-Dat jos evauarea!
Audi:
-In timp ce mergeam sa caut 2 jante pana imi vin cuciucurile alea noi a cedat un cauciuc pe fata:(

batman 05-06-12 13:59

4 Attachment(s)
Foarte frumoase masinile baieti!

Am cumparat o pereche de BBS RS 10j all around polishate integral(adica tot: miez,buza, suruburi)pe 17, la pretul de 600 Euro :o

Am gasit la dezmembrari o pereche de proiectoare 50 lei bucata deci 100 lei amandoua.

Pozici(printre care si una modificata, dar nu tare profi ca nu le am cu photoshop si chesti d'astea:lol:)
Edit: am uitat sa zic: imi cam freaca pe spate, cred ca o sa o mai ridic putin...

..::AnDy007::.. 05-06-12 15:27

Colorado a facut accident pe plaftorma si TIS l-a dus la remat.
Dar,am gasit doua masini...nu prea stiu pe care sa ma orientez:
Un Supra 3.0GT MK3 fara motor,interior perfect,dar in rest nimic ori un astra opc cu motor,interior ok,exterior destul de naspa...
supra:3000 euro
astra:2800 euro

jurec10 05-06-12 15:44

2 Attachment(s)
AnDy007=>Astra parerea mea!

Am imprumutat duba unui prieten pt a fae niste cumparaturi,dupa ce am ajuns acasa am inceput munca,pana deseara termin de curatat si chituit Jetta.(sper)

Ruffy RUF 05-06-12 19:16

1 Attachment(s)
KidForDrift - este un 1.6 V-tec de 160hp :D

sYdanyel - vot poza 2 :D

batman - is blana jantele !!!!!!!!!!!!!!

jurec10 - bafta multa cu reconditionarea la Jetta!!!!!!!

Fifi ala mic este dat in sprit chit si maine poate intra la vopsit impreuna cu restul de piese :D abia astept

cretu_bs 05-06-12 19:21

''Audili'' e mort...I.am dato la un prieten si intr.o curba unu a taiat curba el s.a ferit si prietenu meu sarit in sant masina a sarit de ceva ori apoi a ajuns din nou pe asfalt cu rotile in sus:(.Taranu neavand o problema a fugit de la fata locului...
Prietenu a scapat doar cu o mana rupta si pentru ca se simtea super vinovat a zis sa aleg intre cele 2 masini ale lui(dintre un E36 si o Skoda Fabia).

R.Equinox 05-06-12 19:43

2 Attachment(s)
Dupa multa munca revin si eu cu niste noutati in legatura cu ursu

Am achizitionat 4 faruri smoke de la un prieten la pretul de 180E cu tot cu transport + am cumparat 4 cauciucuri Stretched Sport tyre 245/25 r17 cu 300E..si am mai lasat putin masina..in rest sunt multumit...motorul se pare ca isi cam da duhul dar inca mai poate...sper sa nu ma lase la nevoie..

Urmeaza sa o trec pe numele meu si sa o inmatriculez..in rest..numai bine:))

Attachment 2456978Attachment 2456979

@batman-Arata foarte bine pisica!
@jurec10-Multa bafta cu proiectele!
@KidForDrift-Imi place mult cum arata...hai si cu STAGE 2!..in legatura cu jeta..arata si ea bine dar parca nu e ce trebuie...
@DariusAlexandru-Arata foarte bine Vw-ul!...In caz de il vinzi..da de veste!
@Ruffy RUF-Motorul ala e in mintile lui!..ce culoare va fi fiatul?
@cretu_bs-eu zic sa iei e36 sa mil vinzi mie:)))

dms28 05-06-12 20:03

2 Attachment(s)
cum am anuntat aseara... iata si pozele la e46 cu porpagaju csl :D maine va intra la vopsit :D va urma o suspensie noua amortizoare noi si jante :) golful lui Tornado va fi scapat de rugina de maine va incepe sa i se dea cu grund :) iar la toyota supra au fost demontate piesele si vor fi indreptate:-)

batman 05-06-12 20:08

R.Equinox- Blana ursul!!Nu il vinzi?:lol:

..::AnDy007::.. 05-06-12 20:11

4 Attachment(s)
Pana la urma,am luat astra.E mai bine asa,pentru ca era in zarnesti tipul,si imediat am dat o fuga si am luat masina.La pret am mai tras-o de par,am scos-o la 1650 euro.
Este de lucru la ea...dar este posibil.
de reparat bari,fuste...poate la motor ceva...nu stiu exact momentan,pentru ca nu am inspectat 100 la suta masina.stiu ca sunt al doilea proprietar.fostul a facut niste curse idiotice si a fost prins intr-un sandvis cu masina...si asa a ajuns:
//E: am uitat sa mentionez ca masina are 12 de mii de km la bord.

All times are GMT +2. The time now is 02:48.

- Copyright 2026 4Tuning