Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu.html)
-   -   Sibiu, discutii off-topic (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/15870-sibiu-discutii-off-topic.html)

Flo 15ACC 29-12-11 21:54

Re: Sibiu, discutii off-topic

Quote:

Originally Posted by deyu010 (Post 4799890)
baieti aveti grija ca sa pus RAR pe treaba:D azi la luat pe un coleg de al nostru nu stiu daca ee si pe forum o pisicutza alba ema... la cam lasat fara talon si multe alte chesti aveti girja :D sa umblati cu toate actele pe la voi

pe unde l-au oprit? grija trebuie avuta si la mituirea politistilor...cu noile camere audio-video m greu merge:-@

SSteFan 29-12-11 22:37

pai cu actele nui bai...ca le am la mine..da tobele nu:)))

deyu010 29-12-11 23:04

pai pe malu cibinului numai ca era RaR....:|

Pilu_alex 30-12-11 00:03

Quote:

Originally Posted by deyu010 (Post 4799890)
baieti aveti grija ca sa pus RAR pe treaba:D azi la luat pe un coleg de al nostru nu stiu daca ee si pe forum o pisicutza alba ema... la cam lasat fara talon si multe alte chesti aveti girja :D sa umblati cu toate actele pe la voi

eu am trecut pe langa el .. da nu era rar era mcv .... stai linistit ca RAR nu sta in oras sta la iesire din oras...

deyu010 30-12-11 00:09

nu stiu eu am auzit

Pilu_alex 30-12-11 00:10

eu am trecut pe langa iei ..... si era numai radaru dupa rompetrol......si baiatu cu pisicuta era oprit

deyu010 30-12-11 02:51

atuncea cine a fost acolo mi-a spus ca la baiatu cu pisicuta io insirat o lista lunga.... de ajuns sa isi petreca ei revelionu cum se cade:D

Bassu_SIV 30-12-11 02:55

s-au anuntat radare pe zona de vineri pana luni, deci atentie pe unde circulati, cum circulati si mai ales cat consumati :bong: :drunk:

speed_csn 30-12-11 08:04

Quote:

Originally Posted by Pilu_alex (Post 4800180)
.... stai linistit ca RAR nu sta in oras sta la iesire din oras...

Ce va mai place sa va dati cu parerea cand nu aveti habar despre ce vorbiti. RAR-ul sta oriunde, nu exista vreo lege/regula care sa specifice ca trebuie sa stea la iesirile din oras.
Mie personal mi-au luat talonul de 2 ori in oras pe Calea Dumbravii, Victoriei..etc

PS: La iesire si pe DN-uri sta "in general" ARR-ul.

Numai bine, La Multi Ani si grija cu alcoolul la volan :rolleyes2

lupalb 30-12-11 08:41

Ce va mai place sa va contraziceti...
Nu conteaza unde sta RAR-ul, ARR-ul, Politia, Armata... toata lumea...
Important e sa ai masina in regula, tot ce ai pe ea sa fie omologat.
Si e si mai important sa CITESTI legea..... sa iti NOTEZI ce e important si ce te poate ajuta si sa RETII ce te poate incrimina ca sa stii ce sa raspunzi.
Pana una alta, sunt convins ca cei de pe forumu` asta nu vor bea si sa conduca, asa ca va zic asfalt uscat dar parcari pline de zapada.
Distractie placuta.

deyu010 30-12-11 10:06

iti dau dreptate lupalb si la fel va urez un an nou fericit cu mult asfalt uscat!!!

lupalb 30-12-11 12:15

4 Attachment(s)
Propun ca intr-o sambata seara sa ne strangem toti intr-un bar (gen number 6 sau crispus), dupa ce vb in prealabil cu cei de acolo, si sa facem un lan party...
Nu de alta, dar cand strangi 15-16 oameni sa joace flatout sau serious sam, sau counter strike altfel sta treaba si altfel trece timpu`.
Cei care au fost aseara la Lan Party stiu despre ce e vorba.
Ce va trebuie: laptop (cu wireless), mouse, vreo 25-30 de lei la voi sa faceti consumatie, si eventual un prelungitor.... cam atat.

deyu010 30-12-11 12:37

misto si eu aseara tot lan party am facut :)))=))) eu m-as baga as veni numa din pacate nu detin un laptop:| ce sa fac ca nu ma pot cara cu toate chestile dupa mine :))=))

lupalb 30-12-11 12:41

Pilu` tocmai asta a facut...din pacate nu am decat un televizor...
deci nu pot ajuta 2 oameni deodata

deyu010 30-12-11 12:44

stai linistit ca nu aia mie mie problema ca doar de aia avem obiectu pe 4 roti sa il punem la munca odata il bag acolo si ma duce unde vreau...:)) daca ii sa se organizeze la no.6 eu as veni :D sau ori unde alt undeva....numa anuntat din timp sa stiu ce si cum.... ar fi mai fain undeva intru spatiu mai mare ca pe wireless ii cam nasol cu netu dar merge :D

All times are GMT +2. The time now is 07:09.

- Copyright 2026 4Tuning